• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سایت فروش فایل با درآمد 1.5 میلیون تومان به بالا در ماه

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
سلام، امیدوارم خوب باشین.

یک سایت فروش فایل (فایل های مجاز) میخوام با درآمد 1.5 میلیون تومان به بالا. لطفا اگر کسی داره آفر بده و اگر سایتشو ندارین لطفا بگین که برای همچین سایتی نهایتا چقدر هزینه کنم؟ (نمیخوام بیش از حد ارزشش هزینه کنم)

خیلی ممنون از وقتی که میذارین

wapmaster

Registered User
لایک‌ها
112
اگر سایتشو ندارین لطفا بگین که برای همچین سایتی نهایتا چقدر هزینه کنم؟
سلام و عرض ادب
قیمت گذاری یک سایت دارای درآمد بستگی به نوع سایت داره، متاسفانه الان جوری شده که نمیشه گفت درآمد ثابت هست و بهش بسنده کرد چون روز به روز الگوریتم گوگل در حال تغییر و بروزرسانی هست و ممکن هست سایتی که این ماه یک میلیون تومن درآمد داره ماه بعدی صد هزارتومن درآمد داشته باشه.
ولی اگر جدا از این موارد صحبت کنیم باید بگیم که اگر 100 میلیون تومن رو بزاری بانک خالص ماهی 1.500 هزارتومن بهتون سود میده ولی چون کسی حاضر نیست برای یک سایت با درآمد 1.500 هزار تومن، صد میلیون پول بده پس میانگین درآمدی رو حساب میکنیم. اگر میانگین رو همون 1.500 هزار تومن در نظر بگیریم میزان درآمد 6 ماه اخیر میشه قیمت سایت، یعنی یک میلیون و پانصد هزارتومن رو ضربدر شش ماه میکنیم که میشه نه میلیون تومن، که این قیمت پایه سایت میشه. (البته برای cms های ساده مثل وردپرس و...)
ولی متاسفانه خیلی وقت هست که در انجمن سایت های بی کیفیت و بی بازدید و بدون درآمد رو با قیمت های خیلی عجیب دارن به فروش میرسونن.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.
در پناه حق.

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
خیلی ممنون لطف کردین.

aytayweb1

Registered User
لایک‌ها
112
سلام و عرض ادب
قیمت گذاری یک سایت دارای درآمد بستگی به نوع سایت داره، متاسفانه الان جوری شده که نمیشه گفت درآمد ثابت هست و بهش بسنده کرد چون روز به روز الگوریتم گوگل در حال تغییر و بروزرسانی هست و ممکن هست سایتی که این ماه یک میلیون تومن درآمد داره ماه بعدی صد هزارتومن درآمد داشته باشه.
ولی اگر جدا از این موارد صحبت کنیم باید بگیم که اگر 100 میلیون تومن رو بزاری بانک خالص ماهی 1.500 هزارتومن بهتون سود میده ولی چون کسی حاضر نیست برای یک سایت با درآمد 1.500 هزار تومن، صد میلیون پول بده پس میانگین درآمدی رو حساب میکنیم. اگر میانگین رو همون 1.500 هزار تومن در نظر بگیریم میزان درآمد 6 ماه اخیر میشه قیمت سایت، یعنی یک میلیون و پانصد هزارتومن رو ضربدر شش ماه میکنیم که میشه نه میلیون تومن، که این قیمت پایه سایت میشه. (البته برای cms های ساده مثل وردپرس و...)
ولی متاسفانه خیلی وقت هست که در انجمن سایت های بی کیفیت و بی بازدید و بدون درآمد رو با قیمت های خیلی عجیب دارن به فروش میرسونن.

امیدوارم تونسته باشم بهتون کمک کنم.
در پناه حق.

این مورد برای سایت هایی صدق میکنه که دارای ریسک کاری هستن مثل سایتای فیلم و موزیک و جوک و فلان که الانم دیه کسی نمیاد سایتشو مفت به درامد 6 ماه بفروشه
سایتایی مثل فروشگاهی خدماتی هیچوخت نمیان به 6 ماه بفروشن

p30p30

Registered User
لایک‌ها
41
این مورد برای سایت هایی صدق میکنه که دارای ریسک کاری هستن مثل سایتای فیلم و موزیک و جوک و فلان که الانم دیه کسی نمیاد سایتشو مفت به درامد 6 ماه بفروشه
سایتایی مثل فروشگاهی خدماتی هیچوخت نمیان به 6 ماه بفروشن
بله دقیقا، به نظر من هم کسی با قیمت 6 ماه درآمد نمی فروشه!

بالا