سلام دوستان
اگر سایتی با گوگل مناسب برای فروش دارید برایم پخ کنید
فقط به نکات زیر توجه کنید چون میخواهم وقت گرامیتون گرفته نشود ...
1: حداقل گوگل 500 و حد اکثر 50000 گوگل باشد ( تاکید میکنم حتما 500 تا گوگل باید داشته باشد )
2: خیلی خیلی خیلی مهم : قیمت رو حتما بگید ، قیمت رو حتما بگید قیمت رو حتما بگید قیمت رو حتما بگید کافی ؟
3: نه اثبات درامد میخواهم نه چیز دیگر ، فقط یک عکس از صفحه اصلی گوگل وبمستر بهم بدید برای تایید اولیه
4: سایت فیلم غیر مجاز و سایت هایی که فیلتر میشوند اصلا پیام ندهند ..
پ.ن:قیمت برایم خیلی مهم و زیر قیمت میخواهم ، و پولمم نقد نقد مثلا اگر سایتتون 1000 گوگل داره نیایید بگید 1 میلیون
خودتون میدونید منم میدونم این قیمت رو هواست و هیچ کسی عقلش از دست نداده سایت 1000 گوگلی رو بخره 1 میلیون
ولی همانطورکه گفتم پول نقد میخواهم پس سایت زیر قیمت میخواهم ...
اگر سایتی با گوگل مناسب برای فروش دارید برایم پخ کنید
فقط به نکات زیر توجه کنید چون میخواهم وقت گرامیتون گرفته نشود ...
1: حداقل گوگل 500 و حد اکثر 50000 گوگل باشد ( تاکید میکنم حتما 500 تا گوگل باید داشته باشد )
2: خیلی خیلی خیلی مهم : قیمت رو حتما بگید ، قیمت رو حتما بگید قیمت رو حتما بگید قیمت رو حتما بگید کافی ؟
3: نه اثبات درامد میخواهم نه چیز دیگر ، فقط یک عکس از صفحه اصلی گوگل وبمستر بهم بدید برای تایید اولیه
4: سایت فیلم غیر مجاز و سایت هایی که فیلتر میشوند اصلا پیام ندهند ..
پ.ن:قیمت برایم خیلی مهم و زیر قیمت میخواهم ، و پولمم نقد نقد مثلا اگر سایتتون 1000 گوگل داره نیایید بگید 1 میلیون
خودتون میدونید منم میدونم این قیمت رو هواست و هیچ کسی عقلش از دست نداده سایت 1000 گوگلی رو بخره 1 میلیون
ولی همانطورکه گفتم پول نقد میخواهم پس سایت زیر قیمت میخواهم ...
Last edited: