• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سایت پربازدید شما هستیم >>> گوگل بالای 500 آیپی باشد + سایت مجاز باشد ....

p30pool

Registered User
لایک‌ها
369
سلام دوستان
اگر سایتی با گوگل مناسب برای فروش دارید برایم پخ کنید
فقط به نکات زیر توجه کنید چون میخواهم وقت گرامیتون گرفته نشود ...

1: حداقل گوگل 500 و حد اکثر 50000 گوگل باشد ( تاکید میکنم حتما 500 تا گوگل باید داشته باشد )
2: خیلی خیلی خیلی مهم : قیمت رو حتما بگید ، قیمت رو حتما بگید قیمت رو حتما بگید قیمت رو حتما بگید کافی ؟
3: نه اثبات درامد میخواهم نه چیز دیگر ، فقط یک عکس از صفحه اصلی گوگل وبمستر بهم بدید برای تایید اولیه
4: سایت فیلم غیر مجاز و سایت هایی که فیلتر میشوند اصلا پیام ندهند ..

پ.ن:قیمت برایم خیلی مهم و زیر قیمت میخواهم ، و پولمم نقد نقد مثلا اگر سایتتون 1000 گوگل داره نیایید بگید 1 میلیون
خودتون میدونید منم میدونم این قیمت رو هواست و هیچ کسی عقلش از دست نداده سایت 1000 گوگلی رو بخره 1 میلیون
ولی همانطورکه گفتم پول نقد میخواهم پس سایت زیر قیمت میخواهم ...

Last edited:

parshost

Registered User
لایک‌ها
7
بنده مدیر سایت آوین موزیک هستم با ادرس

avinmusic.com

به دلیل اینکه سربازی نزدیکه قصد دارم سایتمو بفروشم که واقعا دلم نمیاد ولی خب چاره ای نیست

خب مزیت های سایت :

سایت قبلا با نام دیانا موزیک 2سال فعالیت میکرده

که تا رتبه 1500 ایران رسیده بود که فیلتر شد

ولی خب ما پیگیری هایی کردیم و مطالب مورد دار رو حذف کردیم و الان هیچ مشکلی نداره

سایت فعلا انتقال داده شده به دامنه جدیدو تمامی مطالب سایت قدیمی ریدایرکت شده به سایت جدید و هیچ اروری از گوگل وبمستر نداره

دارای سرور مجازی با سرعت و کیفیت فوقالعاده بالایی هست

رویه تمامی موزیک ها تگ گذاری شده و بعضی ها که کاور خود خواننده نبوده ما کاور گذاشتیم

دارای قالب کاملا جدید به سبکی نو هستش و کاملا اختصاصی

دارای ورودی گوگل 1000 الی 1600 به صورت روزانه

که اینم خیلی بهتر میشه چون تازه ریدایرکت کردیم اینطوریه

دارای ارشیو 16 گیگابایتی موزیک ( هر اهنگ 2 الی نهایتا 10مگ هست)

درامد روزانه از آنتورک 2الی 3 هزار تومن

پاپ هم روانه بالای 2 هزار که تقریبا درامد ماهیانه ماهی بالای 80 هست که اگر روش کار کنید محصول بفروشید و آهنگ با هزینه پخش کنید
بالای 150 هم میرسه
درضمن قابل ذکره سایت بدون جذب تبلیغات بنری این درامد هارو داره ، و سایت مدت زیادیه اپدیت نشده و این درامد رو داره در صورت آپدیت درامد خیلی بالاتر میره

خب هزینه های سایت :

ماهانه سرور 20 هزار تومن

هزینه هاست هم رویه سرورهای پارس هاست هست که تا یک سال برای شما رایگان میزبانی میشه

درضمن اسکریپت پست زن اختصاصی هم دراه که راحت میتونید مطلب بزارید و برچسپ گذاری میشه

دارای چنل با 500 کاربر پایه هست که اگر خریددی تا 1k میرسونیمش برای شما

قیمت پایه1 و 200

بالا