• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار سیستم گیمینگ i5 در حد سه میلیون و پانصد

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
سلام دوستان عزیز.
یه سیستم میخواستم برا بازیهای به روز هم جواب بده. توان خریدم سه میلیون و پونصد هزاره.
منتظر پیشنهادات خوبتون هستم.:):):)

amirs

Registered User
لایک‌ها
536
سلام دوستان عزیز.
یه سیستم میخواستم برا بازیهای به روز هم جواب بده. توان خریدم سه میلیون و پونصد هزاره.
منتظر پیشنهادات خوبتون هستم.:):):)
با این وضعیت قیمت ها نهایت بتونی یه سیستم گیم آی فایو نسل دو ببندی.هر چند که پیشنهاد من خرید i3 نسل بالاتر و در عوض گرافیک قویتره

G.Skill

Registered User
لایک‌ها
521
درود
پردازنده Corei5 6600 box بافن اورجینال بدون کارکرد درحدنو موجوده

ehsanvizviz

Registered User
لایک‌ها
81
رم 8 و پاورحد پایینش رو 500 گرین یا 430 اوکی و ماربرد و سی پی یو اگه 1366 ببندی که میتونی کرای سون ببندی اگه نه کرای فایو در حد 2400 الان رو 800 میشه و مادربردشم جنس بدرد بخور باکس بخری 700 دست دو بخری 550 اگه نه مین ارزونم بخری دیگه 300 تا 280 و گرافیک 1050 قیمت خوبم دارم حتی 620 2 گیگ هم دارم بهت بدم اما هرجوری حساب میکنم از 3 میزنه بالا تر مگه قطعات رو چیزای ضعیف ببندی که باور کن جالب نمیشه ! شما برای گیم های جدید 4 هسته سی پی یو لازمته فرقیم نداره چی باشه ولی باید مادربردت خوب باشه ! رم 8 کاملا بسه ولی گرافیک رو مجبوری چیز بدرد بخور ببندی . اگر خودتم یه چک بکنی متوجه میشی زیر 4 نمیشه چیزی بست ... قطعه دارم ولی زیر 4 ملیون نمیشه مگر اینکه خودت یه چیزایی داشته باشی و بقیشو بهت برسونم عزیز دلم

azizsaman

Registered User
لایک‌ها
77
خیلی ممنون از راهنمایی دوستان. پیرامون فرمایشات عزیزان تصمیم گرفتم یه تومن هم بزارم رو قیمت یعنی چهار و نیم میلیون و یه سیستم بهتر بگیرم که میمونه برا ماه بعد.
ماه بعد تایپیک رو دوباره میارم بالا.

بالا