من تاپيك هاي فروشتون رو نگاه كردم شما تقريبا هر گوشي كه ساخته شده رو داشتيد و مسلما تجربه خوبي تو بررسي گوشي ها داريد اما در رابطه با قدرت one s واقعا جالبه و جالب تر اينكه شما مدل 1.7 رو داشتيد. من با مدل 1.5 اين گوشي كار كردم كمبودي در وجودش حس نكردم.
البته كار سختي ازش نكشيدم ممكنه شما ديگه خيلي تخصصي از گوشي استفاده ميكنيد
اينم با اجازتون ميزارم براي بقيه دوستان
http://forum.persiantools.com/t278231.html
دوست عزيز ،
اينكه بنده مدل S3 رو اينجا گذاشتم يعني فقط با همين مدل كار كردم ؟ خوبه خودتون به گوشي باز بودن بنده اعتراف كرديد .
استفاده بنده با شما فرق ميكنه ، بنده وقتي گوشي مياد دستم بدون وقفه ميرم سراغ تست سخت افزار و كارايي گوشي چون سالهاست عادت دارم به اين كار ، وان اس وقتي براي بار اول اومد دستم از نوع S3 بود كه عملكردش اصلا رضايت بخش نبود ، ولي دفعه ي بعدي مدل S4 رو بررسي كردم ...
حالا دوستان در ميان ميگن از سري 24 به بعد اشكالات رفع شده ، اصلا چنين چيزي تا حالا ديده شده كه كارخونه اي مثل اچ تي سي بياد تغيري توي خط توليد ايجاد كةه ؟ گيريم از لحاظ نرم افزاري بهبودهايي ايجاد بشه ولي ديگه رنگ بدنه كه تغيير نميكنه !
روي چه حسابي دوستان ميگن پردازنده ي خوبي داره ؟ شما وقتي چنين گوشي اي رو در دست ميگيريد بايد تفاوتي با يه گوشي تك هسته اي احساس كنسد ديگه غير از اينه ؟
وقتي داخل مرورگر يه تبليغ فلش رو به كندي و با هزار تا لگ داره ران ميكنه ، وقتي يه ويديو 720p رو نتونست روان پخش كنه پس اين چه مدل كرايت با بنچمارك بسيار بالاست ؟ همين كندي در كاركرد كلي گوشي هم مشاهده ميشه ...
مني كه شغلم نرم افزار و سخت افزار موبايل بود و روزي حداقل 10-15 تا گوشي مختلف ميومد دستم و تستشون ميكردم روي هوا حرف نميزنم ، حالا كل ايران بگن اينطور نيست وقتي خودم شخصا تجربه كردم به چشم خودم بيشتر اعتماد دارم ، بارها شده بود مشتري ميومد از من مشاوره ميگرفت واسه خريد گوشي كه مثلا از لحاظ قدرت و كارايي بالا باشه ، آخرش ميگفت من با فلان مدل حال ميكنم باهاش كار كردم خيلي قويه ، من شكه ميشدم كه اون مدل كه خيلي ضعيف اين آقا چي داره ميگه ! ديد من با خيليها متفاوته ، من هميشه به دوستان ميگم هيچ مدلي دست من سابقه نداشته در يك روز هنگ نكنه ، اولش مسخره ميكنن ولي از نزديك كه ببينن منظورم چيه نظرشون عوض ميشه ...
در هر حال ممنون از وقتي كه شما به خرج داديد واسه بررسي سوابق بنده