• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار شدید و 2 آتیشه One S به رنگ فقط و فقط نقره ایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
سلام دوستان
سال نو رو به همتون تبریک میگم
خریدار 2 آتیشه این گوشی هستم
بدجوری دلم رو برده
بدون هیچ دوشواری و لک و خش باشه
هیچ جای گوشی زدگی و مشکل نباشه
مشکلات رایجی که بود مثل زردی و غیره نداشته باشه
اگه آک پیدا بشه که خیلی خوب میشه
:)
میگن خیلی خیلی کم شده توی بازار!!!
کسی داشت پیشنهاد بده ممنون میشم
در ضمن Cpu S4 باشه نه S3

cachefile_phone_36782_HTC_One_S_01_0_f.jpg

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
چيز خاصي داخل اين مدل ديديد؟

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
چيز خاصي داخل اين مدل ديديد؟
نه داداش این رنگش همینجوری حال کردم باهاش خوشم اومده
و اینکه تحقیقی که کردم این مدل رنگش رنگ نشده هست و مثل مشکیش نیست که با ناخن هم رنگش میره!
بعد Cpu S4 هم میخوام نه S3

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
نه داداش این رنگش همینجوری حال کردم باهاش خوشم اومده
و اینکه تحقیقی که کردم این مدل رنگش رنگ نشده هست و مثل مشکیش نیست که با ناخن هم رنگش میره!
بعد Cpu S4 هم میخوام نه S3
من همين رنگش رو داشتم ، زير يك ماه رنگ بدنه اش ميره ، حتي لازم نيست ناخن بزنيد بلكه پوست دست هم كه باهاش در تماسه رنگش رو ميبره ! كيفيت ال سي دي هم جالب نيست ...

از لحاظ نرم افزاري هم با S3 و هم S4 وان اس كار كردم ، هر چيزي راجع به قدرتش تبليغ شده دروغه ، به اندازه ي يك گوشي تك هسته اي هم جواب نميده ، دوربينش هم افتضاحه ....

در كل به نظر من به جز زيبايي به هيچ دردي نميخوره كه تازه اونم رنگش ميره ...

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
من همين رنگش رو داشتم ، زير يك ماه رنگ بدنه اش ميره ، حتي لازم نيست ناخن بزنيد بلكه پوست دست هم كه باهاش در تماسه رنگش رو ميبره ! كيفيت ال سي دي هم جالب نيست ...

از لحاظ نرم افزاري هم با S3 و هم S4 وان اس كار كردم ، هر چيزي راجع به قدرتش تبليغ شده دروغه ، به اندازه ي يك گوشي تك هسته اي هم جواب نميده ، دوربينش هم افتضاحه ....

:blink:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
گول کامنت شما رو هم نمیخوریم:D اوج کامنتتون اونجا بود که گفتین در حد گوشی تک هسته ای هم نیست:D:blink:

من از ابتدا مطمئن بودم بيان تجربياتم تأثيري در خريد گوشي توسط استارتر و يا دوستي مثل شما نداره چون ايراني جماعت تا خودش چيزي رو تجربه نكنه حرف بقيه رو باور نميكنه ( البته چيزي كه خوشايند باشه رو باور ميكنه مثل تبليغات ) و فقط خواستم تجربه رو انتقال داده باشم ...

حالا چه دوستان خوششون بياد چه نياد اين گوشي در همين حده و شما بخريد يا نخريد باز تأثيري به حال من نداره !

ايشالا خودتون تجربه كنيد و لذت ببريد :)

keyvannn

Registered User
لایک‌ها
182

راجع به بدنه ش نمیدونستم اما همه از قدرتش میگنو دوربین با کیفیتش..منم قرار بود one sبخرم..اما دیگه گیج شدم..نمیدونم کدوم خوبه کدوم بد

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
من از ابتدا مطمئن بودم بيان تجربياتم تأثيري در خريد گوشي توسط استارتر و يا دوستي مثل شما نداره چون ايراني جماعت تا خودش چيزي رو تجربه نكنه حرف بقيه رو باور نميكنه ( البته چيزي كه خوشايند باشه رو باور ميكنه مثل تبليغات ) و فقط خواستم تجربه رو انتقال داده باشم ...

حالا چه دوستان خوششون بياد چه نياد اين گوشي در همين حده و شما بخريد يا نخريد باز تأثيري به حال من نداره !

شما احتمالا سری های اولیه زیر 24 رو قبلا داشتید که مشکل بدنه رو اینجور گفتید و الا سری های بعدی همچین موردی ندارن! در مورد سخت افزار هم برای اولین بار که این گوشی رو خریدم( فکر کنم اواخر تابستون بود و 800 خورده ای دست دومش رو خریدم!!! ) فقط میتونم بگم عالی بود! جز بهترین و قویترین چیپ ها هست Krait ،حتی چند ماه بعد هم که وان ایکس خریدم مواردی رو دیدم که Tegra 3 هم جلوی پردازش s4 کم میاورد!
در مورد صفحه هم همین که SAmoled بود کافی هست و احتیاج به توضیح بیشتر نیست:D

alex.morfin

Registered User
لایک‌ها
1

من تاپيك هاي فروشتون رو نگاه كردم شما تقريبا هر گوشي كه ساخته شده رو داشتيد و مسلما تجربه خوبي تو بررسي گوشي ها داريد اما در رابطه با قدرت one s واقعا جالبه و جالب تر اينكه شما مدل 1.7 رو داشتيد. من با مدل 1.5 اين گوشي كار كردم كمبودي در وجودش حس نكردم.

البته كار سختي ازش نكشيدم ممكنه شما ديگه خيلي تخصصي از گوشي استفاده ميكنيد

اينم با اجازتون ميزارم براي بقيه دوستان

http://forum.persiantools.com/t278231.html

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من تاپيك هاي فروشتون رو نگاه كردم شما تقريبا هر گوشي كه ساخته شده رو داشتيد و مسلما تجربه خوبي تو بررسي گوشي ها داريد اما در رابطه با قدرت one s واقعا جالبه و جالب تر اينكه شما مدل 1.7 رو داشتيد. من با مدل 1.5 اين گوشي كار كردم كمبودي در وجودش حس نكردم.

البته كار سختي ازش نكشيدم ممكنه شما ديگه خيلي تخصصي از گوشي استفاده ميكنيد

اينم با اجازتون ميزارم براي بقيه دوستان

http://forum.persiantools.com/t278231.html

دوست عزيز ،

اينكه بنده مدل S3 رو اينجا گذاشتم يعني فقط با همين مدل كار كردم ؟ خوبه خودتون به گوشي باز بودن بنده اعتراف كرديد .

استفاده بنده با شما فرق ميكنه ، بنده وقتي گوشي مياد دستم بدون وقفه ميرم سراغ تست سخت افزار و كارايي گوشي چون سالهاست عادت دارم به اين كار ، وان اس وقتي براي بار اول اومد دستم از نوع S3 بود كه عملكردش اصلا رضايت بخش نبود ، ولي دفعه ي بعدي مدل S4 رو بررسي كردم ...

حالا دوستان در ميان ميگن از سري 24 به بعد اشكالات رفع شده ، اصلا چنين چيزي تا حالا ديده شده كه كارخونه اي مثل اچ تي سي بياد تغيري توي خط توليد ايجاد كةه ؟ گيريم از لحاظ نرم افزاري بهبودهايي ايجاد بشه ولي ديگه رنگ بدنه كه تغيير نميكنه !

روي چه حسابي دوستان ميگن پردازنده ي خوبي داره ؟ شما وقتي چنين گوشي اي رو در دست ميگيريد بايد تفاوتي با يه گوشي تك هسته اي احساس كنسد ديگه غير از اينه ؟

وقتي داخل مرورگر يه تبليغ فلش رو به كندي و با هزار تا لگ داره ران ميكنه ، وقتي يه ويديو 720p رو نتونست روان پخش كنه پس اين چه مدل كرايت با بنچمارك بسيار بالاست ؟ همين كندي در كاركرد كلي گوشي هم مشاهده ميشه ...

مني كه شغلم نرم افزار و سخت افزار موبايل بود و روزي حداقل 10-15 تا گوشي مختلف ميومد دستم و تستشون ميكردم روي هوا حرف نميزنم ، حالا كل ايران بگن اينطور نيست وقتي خودم شخصا تجربه كردم به چشم خودم بيشتر اعتماد دارم ، بارها شده بود مشتري ميومد از من مشاوره ميگرفت واسه خريد گوشي كه مثلا از لحاظ قدرت و كارايي بالا باشه ، آخرش ميگفت من با فلان مدل حال ميكنم باهاش كار كردم خيلي قويه ، من شكه ميشدم كه اون مدل كه خيلي ضعيف اين آقا چي داره ميگه ! ديد من با خيليها متفاوته ، من هميشه به دوستان ميگم هيچ مدلي دست من سابقه نداشته در يك روز هنگ نكنه ، اولش مسخره ميكنن ولي از نزديك كه ببينن منظورم چيه نظرشون عوض ميشه ...
در هر حال ممنون از وقتي كه شما به خرج داديد واسه بررسي سوابق بنده :)

alex.morfin

Registered User
لایک‌ها
1
در هر حال ممنون از وقتي كه شما به خرج داديد واسه بررسي سوابق بنده
smilingsmiley.gif
عاقا اينجا خيلي كسها هستند كه تو هوا ادعا ميكنند واسه همين من وقتي ميبينم تو يه تاپيكي يكي يه حرفي ميزنه يه چرخي تو پستها و تاپيكهاش ميزنم ببينم چيكاره است.
در هر صورت منم يه جورايي با شما موافقم. HTC واقعا در مدلهاي جديد گوشي هاش نسبت به رقبا ضعيف عمل كرده
شاهكارهاي اچ تي سي همون گوشي هاي لبخند و نكسوس وان هستند
خداشاهده اين سنسيشن كه داره تو مدلهاي مختلفي عرضه ميشه از نظر من چرت ترين گوشي ساخته شده توسط بشره به بنچماركهاي سايتها هم كاري ندارم يه سري چيزها رو فقط توي دست ميشه حس كرد
موفق باشيد.

tf101

Registered User
لایک‌ها
229
بحث جالبی شد!
تاپیک زدیم واسه پیدا کردن این گوشی
کشیده شد به منم منم دوستان و سابقه و غیره....:rolleyes:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
عاقا اينجا خيلي كسها هستند كه تو هوا ادعا ميكنند واسه همين من وقتي ميبينم تو يه تاپيكي يكي يه حرفي ميزنه يه چرخي تو پستها و تاپيكهاش ميزنم ببينم چيكاره است.
در هر صورت منم يه جورايي با شما موافقم. HTC واقعا در مدلهاي جديد گوشي هاش نسبت به رقبا ضعيف عمل كرده
شاهكارهاي اچ تي سي همون گوشي هاي لبخند و نكسوس وان هستند
خداشاهده اين سنسيشن كه داره تو مدلهاي مختلفي عرضه ميشه از نظر من چرت ترين گوشي ساخته شده توسط بشره به بنچماركهاي سايتها هم كاري ندارم يه سري چيزها رو فقط توي دست ميشه حس كرد
موفق باشيد.
كمپاني اچ تي سي از ديزاير به بعد خراب شد ، چه از لحاظ كيفيت و چه كارايي ...

توي نظرسنجي سايت جي اس ام واسه انتخاب بدترين گوشي جهان بنده سنسيشن رو عنوان كردم كلي هم امتياز آوردم :lol:

به هر حال بنده از اين صحبت ها قصد و نيتي نداشتم فقط بيان تجربه بود ...

بحث جالبی شد!

آقا شرمنده تاپيكتون رو خراب كردم ، ايشالا گوشي مد نظر رو تهيه كنيد ...

موفق باشيد ...

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358
بحث جالبی شد!

شرمنده تاپیکتون منحرف شد،البته منم تاپیک زدم دوست دارین ادامه بحث اونجا باشه! لااقل آپ میمونه:D در سری گوشی های در رده صفحه 4.3 اینچی(که من دنبالشون هستم) واقعا بی نظیره این گوشی. یک جورایی تنها گوشی هست که طراحی زیبا و جذاب رو با قدرت بالای سخت افزاری و نرم افزاری با هم داره.

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269

دقیقا تایید میشه و اصلا نیازی به :blink: نمیبینم!! :دی

چون خودم دقیقا همین مدل رو داشتم. با همون مقدار هزینه میتونید گلکسی نکسوز بگیرید که اصلا قابل مقایسه با وان اس نیست... البته از نظر برند اچ تی سی رو پیشنهاد میدم ولی در کل این مدل رو به هیچ عنوان!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا