• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار عمده دستگاه گیرنده دیجیتال

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
سلام ، دوستان اگه کسی دستگاه گیرنده دیجیتال می تونه با قیمت عمده و گارانتی به من بده خریدارم .

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
نگرد نیست برادر :دی

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
امروز پیدا کردم :cool: . از یه وارد کننده که تو این وضعیت بازار خیلی داره ارزون میده . واسه نمونه 50 تا ازش خرید کردم . یه مدل دستگاش مالزی و یکی دیگه هم چینی . با HDMi و گارانتی تعویض

babak_19259

Registered User
لایک‌ها
0
چند؟
منم میخوام

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
شما کدوم شهر هستی ؟ فروشگاه چی دارین ؟

قیمتایی که میتونم بهتون بدم البته با سود خیلی کم . یه مدل ساده که چینی هست 55-60 تومن و مدل کمبو که به گفته ی خودشون ساخت مالزی هس حدود 80-85 تومن . هر 2 مدل کابل HDMi دارن و پسوند های MKv , . . . هم باز میکنه و یه سال گارانتی . مارکش هم جدیده و تا به حال با اینکه 5 تا نمایندگی دارم نشنیده بودم و خوبیش هم اینه که کسی این مدل رو نداره و تازه وارد ایران شده و میشه حسابی روش کار کرد .

انشاالله وقتی رسید حتماً اینجا عکساشو میذارم و اگه روزی تصمیم به پخش به شهرهای دیگه شد بابک جان شما در الویت هستی

SherlockHolmes

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
825
من دارم . با پخش فایل HD و البته ساپرت زیر نویس فارسی . کسی عمده خواست پی ام بده . برندش هم سیگنال HD هست . سفارش اروپای شرقی تولید چین .به نظر من بی رقیبه . من wd ام رو فروختم و تو خونه دارم به عنوان پخش کننده ازش استفاده میکنم .
خواستید پی ام بدید .

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
ممنون از لطفتون دوست عزیز

در حال حاضر که همه گیرنده دیجیتال ها HD هستند . بلوسنس و الکومکس که توانایی پخش فیلم های 3D رو هم دارن . از بحث دور نشیم بهتره .

میشه همین جا قیمتتون رو هم لطف کنین ( قیمت کل فروشی ) تا دوستان دیگه هم اگه خواستند بتونن استفاده کنن ؟ گارانتیش با خودتونه ؟ عکسم اگه میشه بذارین

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
بلوسنس T14 + اینطور که گفتن تا 1 ماه دیگه موجود نیس . قبلاً ما 91 تومن می دادیم . احتمال زیاد در آینده قیمتی بین 103 - 105 داشته باشه

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
من دارم . با پخش فایل HD و البته ساپرت زیر نویس فارسی . کسی عمده خواست پی ام بده . برندش هم سیگنال HD هست . سفارش اروپای شرقی تولید چین .به نظر من بی رقیبه . من wd ام رو فروختم و تو خونه دارم به عنوان پخش کننده ازش استفاده میکنم .
خواستید پی ام بدید .

سلام
چند خریدید؟
hd ساپورت میکنه و mkv هم همینطور ؟

جسارتا یکم در مورد ساپورت فایلا و زیرنویسش توضیح بدید

ممنون

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
با اجازه SherlockHolmes عزیز

در حال حاضر بیشتر دستگاه ها MKv رو باز میکنن و HD هستند . موردی که شما باید دقت کنی اینه که بعضی از دستگاه ها با اینکه فایل MKV رو باز میکنه ولی وقتی رزولیشن ( کیفیت ) فیلمتون بالا باشه اجرا نمیکنه و خطای Not support resolution میزنه .

m_h_khodadadi68

Registered User
لایک‌ها
2

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
البته هنوز هم یه شرکت معتبر پیدا نکردم . من دنبال شرکتی هستم که خدمات هم ارائه بده . آخه رضایت مشتری واسه ما مهمترین چیزه . البته قصد جسارت به شمارو ندارم ولی شما میخوای این تعداد رو بفروشی و بعد از مدتی من می مونم و مشتری هام و شاید دستگاه های خراب .

بالا