• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خرید خریدار فلش و مموری و تبلت ارزان و پاور بانک

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
با سلام
بنده قصد دارم یه فروشگاه ایجاد کنم
با ایجاد این پست به دنبال قیمت مقطوع یا همون قیمت اخر به صورت کلی می باشم
دوستانی که این موارد رو دارن از طریق خصوصی اعلام نماییند به هماره شماره موبایل و شهر مورد نظر

1 : فلش مارک دار( سن دیسک - وایکنیگ - پروشات-سلیکون و اپیسر و اچ پی)با قیمت پایین
2: مموری ( فله یا همون بی پک و پک دار کلاس 10)
3: تبلت دانش اموزی و پاور بانک
4: مینی اتوجی MINI USB OTG

دوستان منتظر شما هستیم تا اخر ماه بیشتر فرصت ندارم
دوستان توجه داشته باشن که قیمتی که میدن پایینترین قیمت باشه
با تشکر:)

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
تقریبا هر 4قلم رو من کار میکنم و قیمت هم تضمینی (با گارانتی قیمت یعنی اگر کسی پایینتر داد من حاضرم 2برابر اختلافشو به شما جایزه بدم!) میتونم بدم! اگر قطعی خریدار بودی پیغام بده!

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
تقریبا هر 4قلم رو من کار میکنم و قیمت هم تضمینی (با گارانتی قیمت یعنی اگر کسی پایینتر داد من حاضرم 2برابر اختلافشو به شما جایزه بدم!) میتونم بدم! اگر قطعی خریدار بودی پیغام بده!
سلام
یه لیست قیمت برام ارسال کنید
با تشکر
[email protected]

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
یه لیست قیمت برام ارسال کنید
با تشکر
[email protected]
برادر من به هیچ عنوان نمیتونم لیست قیمت بدم چون لیست قیمت مال کسیه که یه جنسی رو خریده و میخواد سود کنه و بفروشه من کارم اینه که جنس شمارو از وارد کننده برات مستقیم زیر قیمت بخرم و این قیمتی که میگم یعنی قیمت کف روز واردات! عرض کردم قیمت تضمینی یعنی شما این وسط هر کی بهت پایینتر قیمت داد بیا خر منو بگیر!

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
برادر من به هیچ عنوان نمیتونم لیست قیمت بدم چون لیست قیمت مال کسیه که یه جنسی رو خریده و میخواد سود کنه و بفروشه من کارم اینه که جنس شمارو از وارد کننده برات مستقیم زیر قیمت بخرم و این قیمتی که میگم یعنی قیمت کف روز واردات! عرض کردم قیمت تضمینی یعنی شما این وسط هر کی بهت پایینتر قیمت داد بیا خر منو بگیر!
سلام مجدد
اینجوری که نمیشه
شما باید عنوان کنی چه برندی رو داری
چی داری ( فلش و مموری و تبلت و غیره)
قیمت هم بدی به صلاح باشه شماره میگیرم تماس تلفنی داشته باشیم
چشم بسته که نمیشه

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام مجدد
اینجوری که نمیشه
شما باید عنوان کنی چه برندی رو داری
چی داری ( فلش و مموری و تبلت و غیره)
قیمت هم بدی به صلاح باشه شماره میگیرم تماس تلفنی داشته باشیم
چشم بسته که نمیشه
چرا نمیشه برادر؟ این همه دوستان تو فروم با من همینطوری کار کردن! شما همش فرض گرفتی من فلان محصول رو موجود دارم و میخوام به شما بفروشم! من قصدم اصلا این نیست! شاید یکم راهنمایی کنم کدوم محصول بصرفه تره ولی به هیچ عنوان برام مهم نیست کالا چی باشه و هر چی باشه زیر قیمت پیدا میکنم! تامین کالا با فروش کالا فرق داره! فروشنده باید سود کنه ولی تامین کننده حتی لزومی نداره سود بکنه (چون مزایای دیگه ای براش داره) مثلا شما میگی فلش فلان سیلیکون پاور رو 11تمن قیمت داری! من به شما میدم 10 تومن! چطوری؟ میرم به نماینده اول فروش شرکت میگم اقا این فلش رو طرف 11قیمت داره به من میتونی 10 بدی؟ بعدشم در کنار خرید محصول شما یه جنس دیگه که فروشنده اش خودمم میخرم و اونم 5% برام پایینتر میوفته!

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
ببینید من تا اخر ماه قرار یه مرکز بخش بزنم
قیمتم باید جوری باشه که بتونم رقابت کنم
مموری وایکینگ و سن دیسک رو قیمت میتونی خصوصی بهم بدین

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
چرا نمیشه برادر؟ این همه دوستان تو فروم با من همینطوری کار کردن! شما همش فرض گرفتی من فلان محصول رو موجود دارم و میخوام به شما بفروشم! من قصدم اصلا این نیست! شاید یکم راهنمایی کنم کدوم محصول بصرفه تره ولی به هیچ عنوان برام مهم نیست کالا چی باشه و هر چی باشه زیر قیمت پیدا میکنم! تامین کالا با فروش کالا فرق داره! فروشنده باید سود کنه ولی تامین کننده حتی لزومی نداره سود بکنه (چون مزایای دیگه ای براش داره) مثلا شما میگی فلش فلان سیلیکون پاور رو 11تمن قیمت داری! من به شما میدم 10 تومن! چطوری؟ میرم به نماینده اول فروش شرکت میگم اقا این فلش رو طرف 11قیمت داره به من میتونی 10 بدی؟ بعدشم در کنار خرید محصول شما یه جنس دیگه که فروشنده اش خودمم میخرم و اونم 5% برام پایینتر میوفته!
سلام مجدد
جواب مارو ندادی عزیز
یه تلفن بده مستقیم بحرفیم
ممنون

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام مجدد
جواب مارو ندادی عزیز
یه تلفن بده مستقیم بحرفیم
ممنون
برادر شما دنبال جنس فلابی هستی و منم جنس قلابی کار نمیکنم! دلیل پاسخ ندادم این بود! سن دیسک که همش قلابی و یا اگر اصلی هم باشه بدون گارانتی و پشتیبانی درست و حسابیه و وایکینگ هم یه مموری نونیم چینیه که ساقی داره بسته بندی میکنه و حتی غلط املایی داره! نمیگم کیفیتش بده ولی اخه چرا باید جنسی که قیمتش نصف بقیه برندهاست به قیمت باقی من خرید و فروش کنم! از کل دیزاین جلد مموری فقط یه عبارت بست کوالیتیش رو خودشون نوشتن (باقی کپی جلد باقی برند هاست) اونم نوشتم Best Ouality و طرف هنوز فرق Q و O رو نمیدونسته! در ضمن عوض کردن ذهنیت شما نسبت به خرید و فروش به نظر غیر ممکن میاد پس بهتره با همین دوستان فرومی کار کنی که خوشون وارد کننده سندیسک و عامل پخش وایکینگ هستند (و واقعا تو فروم تاپیک دارن و کنایه نمیزنم میتونید ازشون خرید کنید)

saheledoost

Registered User
لایک‌ها
77
برادر شما دنبال جنس فلابی هستی و منم جنس قلابی کار نمیکنم! دلیل پاسخ ندادم این بود! سن دیسک که همش قلابی و یا اگر اصلی هم باشه بدون گارانتی و پشتیبانی درست و حسابیه و وایکینگ هم یه مموری نونیم چینیه که ساقی داره بسته بندی میکنه و حتی غلط املایی داره! نمیگم کیفیتش بده ولی اخه چرا باید جنسی که قیمتش نصف بقیه برندهاست به قیمت باقی من خرید و فروش کنم! از کل دیزاین جلد مموری فقط یه عبارت بست کوالیتیش رو خودشون نوشتن (باقی کپی جلد باقی برند هاست) اونم نوشتم Best Ouality و طرف هنوز فرق Q و O رو نمیدونسته! در ضمن عوض کردن ذهنیت شما نسبت به خرید و فروش به نظر غیر ممکن میاد پس بهتره با همین دوستان فرومی کار کنی که خوشون وارد کننده سندیسک و عامل پخش وایکینگ هستند (و واقعا تو فروم تاپیک دارن و کنایه نمیزنم میتونید ازشون خرید کنید)
سلام
شما مارک سلیکون گارانتی متین قیمت بدین
گفتم که هر مارکی که شد
قیمت کف میخوام

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
سلام
شما مارک سلیکون گارانتی متین قیمت بدین
گفتم که هر مارکی که شد
قیمت کف میخوام
برادر فکر میکنم حداقل 2بار تو همین 1 تاپیک نوشتم که قیمت دادن اصلا تو کار من نیست! من جنس رو موجود ندارم که قیمت بدم! من کارم تهیه جنس از مبدا ائه و اصلا کاری ندارم قیمتش چقدره چون امکان نداره کسی از مبدا(وارد کننده) ارزونتر بده! شما هنوز درگیر قیمتی و منم قبلا عرض کردم این همه ادم تو فروم قیمت میدن خب ازشون بخر چون سیستم خرید شما با سیستم فروش اونا بهم میخونه! بنده نه میتونم قیمت بدم نه میتونم غیر نقدی کار کنم چون این وسط کار من سود کردن رو جنس نیست که بخوام اول موجود کنم بعدش با خریدار کنار بیام!

بالا