• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری آیفون 4 32 گیگ سالم بدون خط و خش

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
سلام.
همون طور که از عنوان تاپیک مشخصه دنبال یه آیفون 32 گیگ تر و تمیز هستم که به هیچ عنوان خط نداشته باشه و آنلاک فکتوری باشه
بستگی به میزان کارکرد و ظاهر برای مشکی تا 820 و برای سفید تا 870 حاضرم هزینه کنم.
لوازم اضافی مثل کیف و بامپر هم لازم ندارم
لطفا دوستانی که قصد فروش دارند اطلاع بدن
در ضمن بنده تهران هستم
ممنون

Last edited:

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
تا 2-3 روز تو پی تی آیفون زیاد بودا!
حالا که ما تاپیک زدیم کسی نیست.
آیفون داراش بیان تو فوری

Sweeney Todd

Registered User
لایک‌ها
1
اگه در حد میخوای خب بیشتر باید هزینه کنی ... منم یدونه 4 32 مشکی در حد که محافظ جلو و پشت هم داره و قاب گریفین هم باهاشه گذاشتم برای فروش 899 ... بدون کیف 879 هم میدمش ... لوازم داخل پک هم هیچکدوم استفاده نشده و اکبندا همگی ... اون 820 که شما میگی برای دست دوم معمولیه ... گوشی در حد معلومه کسی 820 نمی فروشه ...

edrik

Registered User
لایک‌ها
34
اگه در حد میخوای خب بیشتر باید هزینه کنی ... منم یدونه 4 32 مشکی در حد که محافظ جلو و پشت هم داره و قاب گریفین هم باهاشه گذاشتم برای فروش 899 ... بدون کیف 879 هم میدمش ... لوازم داخل پک هم هیچکدوم استفاده نشده و اکبندا همگی ... اون 820 که شما میگی برای دست دوم معمولیه ... گوشی در حد معلومه کسی 820 نمی فروشه ...

تایید میشه من تمیزشو فروختم 850 امشب

mohammad_shafie

Registered User
لایک‌ها
0
اگه در حد میخوای خب بیشتر باید هزینه کنی ... منم یدونه 4 32 مشکی در حد که محافظ جلو و
پشت هم داره و قاب گریفین هم باهاشه گذاشتم برای فروش 899 ... بدون کیف 879 هم میدمش ... لوازم داخل پک هم هیچکدوم استفاده نشده و اکبندا همگی ... اون 820 که شما میگی برای دست دوم معمولیه ... گوشی در حد معلومه کسی 820 نمی فروشه ...
شما گرون میگی کی این قیمتا را گفته اخه؟

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
دوستان آیفون دار لطفا قیمتای نجومی پ خ ندین.من قیمتهای منصفانه ای پیشنهاد دادم.
مشکی رو مغازه دار 880 میده که بالاست به نظر من

iphone

Registered User
لایک‌ها
188
4 32 مشکی خیلی خیلی تمیز هم هست انلاک فکتوری هندزفریش هم اکبنده و کابل یو اس بی ش هم اکبنده چون با کابل ایپد شارژ میشده
850 اخرش

hosseinhajian

Registered User
لایک‌ها
159
با تشکر از مدیران محترم آیفون مشکی 32 گیگ از کاربر محترم boyman خریداری شد.خیلی انسان با معرفت و لارژی هم بودن.
لطفا تاپیک بسته شود

بالا