• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار فوری گالکسی اس3 (تا امشب)

we2ta1

Registered User
لایک‌ها
81
سلام
از عنوان تایک معلومه خریداری فوری این گوشی هستم چه آک چه دست دوم

رنگشم مهم نیست فقط مشکی نباشه

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
از عنوان تایک معلومه خریداری فوری این گوشی هستم چه آک چه دست دوم

رنگشم مهم نیست فقط مشکی نباشه

آقا قربون دستت این تاپیک رو زدی اگر پیدا شد بعد از شما دومیشم واسه ما

sIiiS

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
181
اتفاقا زیاد هست، اما یه عده میخوان بز خری کنند که نتیجه نمیده متاسفانه :)

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
نمی دونیم وقتی می خوان یه چیزی بفروشن کسایی گه پیشنهاد میدن همه میشن بز خر ولی وقتی یه چیزی رو خودشون می خوان بخرن به خودشون چی باید گفت؟

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
تا خبر ارزون شدن اس3 رو دادن بعضیا , کلی تاپیک خرید اس3 زده شده از دیشب :D اما متاسفانه از همون دیشب باز 100 تومن گرون شد ... ! دیر رسیدین فکر کنم. اونایی که حواسشون بود تعداد بالا خریدن از فردا میان به همون قیمت قبلی میفروشن بهتون

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
اتفاقا زیاد هست، اما یه عده میخوان بز خری کنند که نتیجه نمیده متاسفانه :)

یارو انتظار داره چون جنسش رو اون موقع گرون خریده الانم گرون بفروشه از قیمت نوی دستگاه گرونتر میده بعد که با 15 درصد کمتر از قیمت نو قیمت میدی میشه بز خری

تا خبر ارزون شدن اس3 رو دادن بعضیا , کلی تاپیک خرید اس3 زده شده از دیشب :D اما متاسفانه از همون دیشب باز 100 تومن گرون شد ... ! دیر رسیدین فکر کنم. اونایی که حواسشون بود تعداد بالا خریدن از فردا میان به همون قیمت قبلی میفروشن بهتون

اگر ۱۰۰ گرون شد چطور امروز گارانتی های رسمی پارس کامتل و سامتل 200 ارزون کردن ؟

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
یارو انتظار داره چون جنسش رو اون موقع گرون خریده الانم گرون بفروشه از قیمت نوی دستگاه گرونتر میده بعد که با 15 کمتر از قیمت نو قیمت میدی میشه بز خری

داداش شما باید هفته پیش میخریدی ... 5شنبه با گارانتی مایکروتل 1430 بوده . امروز 1550 به بالا . فردا بازم گرونتر ...

jalaldavood

Registered User
لایک‌ها
137
منم حرفم همینه بعضی ناراحتن گوشی ارزون شده نمیگن اگه ارزون میفروشن خویب ارزونترهم می خرن.همه توی ارزونی سود میبرن هم خریدار هم فروشنده

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
داداش شما باید هفته پیش میخریدی ... 5شنبه با گارانتی مایکروتل 1430 بوده . امروز 1550 به بالا . فردا بازم گرونتر ...

اطلاعات اشتباه نده آقا جان با گارانتی ماکروتل هفته پیش 1840 بود شما 1430 رو از کجا آوردی ؟‌ Samsung I9300 Galaxy S III - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل سامسونگ گالاکسی اس 3 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

منم حرفم همینه بعضی ناراحتن گوشی ارزون شده نمیگن اگه ارزون میفروشن خویب ارزونترهم می خرن.همه توی ارزونی سود میبرن هم خریدار هم فروشنده

واقعا درسته

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111

داداش یه گوشی تا ارزون میشه دلالا کل بازارو جارو میکنن . بعد که اون جنس کم میشه میان با قیمت دوبله میفروشن به من و شما . نمونش همین گوشیای سامسونگ هفته پیش 200 تا 300 تومن ارزون شد الان امروز باز رفته بالا
همینجا یه تاپیک زده شد واسه سری گلکسی زیر قیمت فقط ببین چنتا دلال با سابقه امتیاز بالا ازش تعداد زیاد گوشی خریدن .... الان تاپیکشو ببین گوشیاش 50 تا 100تومن نسبت به اولین روز تاپیکش گرون شده

amir_mn1989

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان امضای منم هست. اخرین پیشنهاد فعلا 1330 بوده.

soory soory

Registered User
لایک‌ها
68
اقا من پیشنهاد میکنم شما اس3 کارکرده اون دوستان رو به قیمت 1550 که پایه زدند بخرید حالا اشکال نداره 1450 اکبندشه
داداش من یه اس 3 داشتم 1690 خواستند ندادم موندم 1570 با التماس فروختم ضرر کردم بخدا باز خوشحالم که داره میاد پایین با اینکه ضرر کردم باز خوشحالم
چون از اون ور ارزونتر میخرم
این وسط این دلال جماعت خوب خودشونو نشون دادند تو تایپیک ها که کیا هستند

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
اطلاعات اشتباه نده آقا جان با گارانتی ماکروتل هفته پیش 1840 بود شما 1430 رو از کجا آوردی ؟‌ Samsung I9300 Galaxy S III - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل سامسونگ گالاکسی اس 3 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

واقعا درسته

آقا منم مثل شما . از خدامه ارزون بشه . من 5شنبه علاءدین قیمت کردم 1430 . همتنجا هم تا 1400 گذاشته بودن ...
اون لینکایی که میدی قیمتاشون خیلی پرته . من یه بار خاستم از یکی از فروشگاهای Mobile.ir چاچا بخرم فهمیدم قیمتایی که میزنن الکیه . زنگ که بزنی میگن اون قیمتو تموم کردیم ...

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
آقا منم مثل شما . از خدامه ارزون بشه . من 5شنبه علاءدین قیمت کردم 1430 . همتنجا هم تا 1400 گذاشته بودن ...
اون لینکایی که میدی قیمتاشون خیلی پرته . من یه بار خاستم از یکی از فروشگاهای Mobile.ir چاچا بخرم فهمیدم قیمتایی که میزنن الکیه . زنگ که بزنی میگن اون قیمتو تموم کردیم ...

نه قربان اینقدرم که شما میگی قیمتاش پرت نیست که 1840 رو بدن 1430 روزهاش مشخصه گارانتی هاشم همینطور گارانتی ماکروتل از هفته پیش تا حالا نزدیک 250 کم شده

mohammad200

Registered User
لایک‌ها
1,342
با گارانتی مایکروتل هیچ وقت 1430 نبوده ! اونا بدون گارانتی اون قیمت بودن !
------------------------------------------------------
کاملا تایید میشه با گارانتی مایکروتل من امروز یه جا 1550 قیمت کردم ! خیلی عجیبه !
به نظر بعضیا ارز مبادله ای گرفتن ولی نمیخوان رو کنن !

we2ta1

Registered User
لایک‌ها
81
دوستان خون خودتون را الكي كثيف نكنيد

قيمت دلار و درهم امروز بخاطر جوه منفي مذاكرات 5+1 الكي رفت بالا كه تو چند روز آينده دوباره مياد پايين

منم اين گوشي را واسه يكي از بچه ها مي خوام كه گير داده سريع بايد بخره وگرنه صبر ميكردم هفته ديگه ميخريدم

siaavaaash

Registered User
لایک‌ها
20
کسی خبر داره اس 4 کی میاد ؟ قیمتش چنده ؟

بالا