we2ta1
Registered User
سلام
از عنوان تایک معلومه خریداری فوری این گوشی هستم چه آک چه دست دوم
رنگشم مهم نیست فقط مشکی نباشه
سلام
ایشالله گیر میاد واسه همهآقا قربون دستت این تاپیک رو زدی اگر پیدا شد بعد از شما دومیشم واسه ما
اتفاقا زیاد هست، اما یه عده میخوان بز خری کنند که نتیجه نمیده متاسفانه![]()
تا خبر ارزون شدن اس3 رو دادن بعضیا , کلی تاپیک خرید اس3 زده شده از دیشباما متاسفانه از همون دیشب باز 100 تومن گرون شد ... ! دیر رسیدین فکر کنم. اونایی که حواسشون بود تعداد بالا خریدن از فردا میان به همون قیمت قبلی میفروشن بهتون
یارو انتظار داره چون جنسش رو اون موقع گرون خریده الانم گرون بفروشه از قیمت نوی دستگاه گرونتر میده بعد که با 15 کمتر از قیمت نو قیمت میدی میشه بز خری
اگر ۱۰۰ گرون شد چطور امروز گارانتی های رسمی پارس کامتل و سامتل 200 ارزون کردن ؟
داداش شما باید هفته پیش میخریدی ... 5شنبه با گارانتی مایکروتل 1430 بوده . امروز 1550 به بالا . فردا بازم گرونتر ...
منم حرفم همینه بعضی ناراحتن گوشی ارزون شده نمیگن اگه ارزون میفروشن خویب ارزونترهم می خرن.همه توی ارزونی سود میبرن هم خریدار هم فروشنده
منم حرفم همینه بعضی ناراحتن گوشی ارزون شده نمیگن اگه ارزون میفروشن خویب ارزونترهم می خرن.همه توی ارزونی سود میبرن هم خریدار هم فروشنده
اطلاعات اشتباه نده آقا جان با گارانتی ماکروتل هفته پیش 1840 بود شما 1430 رو از کجا آوردی ؟ Samsung I9300 Galaxy S III - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل سامسونگ گالاکسی اس 3 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
واقعا درسته
آقا منم مثل شما . از خدامه ارزون بشه . من 5شنبه علاءدین قیمت کردم 1430 . همتنجا هم تا 1400 گذاشته بودن ...
اون لینکایی که میدی قیمتاشون خیلی پرته . من یه بار خاستم از یکی از فروشگاهای Mobile.ir چاچا بخرم فهمیدم قیمتایی که میزنن الکیه . زنگ که بزنی میگن اون قیمتو تموم کردیم ...
با گارانتی مایکروتل هیچ وقت 1430 نبوده ! اونا بدون گارانتی اون قیمت بودن !داداش شما باید هفته پیش میخریدی ... 5شنبه با گارانتی مایکروتل 1430 بوده . امروز 1550 به بالا . فردا بازم گرونتر ...
کاملا تایید میشه با گارانتی مایکروتل من امروز یه جا 1550 قیمت کردم ! خیلی عجیبه !اگر ۱۰۰ گرون شد چطور امروز گارانتی های رسمی پارس کامتل و سامتل 200 ارزون کردن ؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟کسی خبر داره اس 4 کی میاد ؟ قیمتش چنده ؟