• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

-------> خریدار فوری Huawei G700 کارکرده مشکی

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
سلام بر دوستان محترم پرشین تولز
اگر کسی از دوستان هواوی جی700 رنگ مشکی داره و " قصد فروش " داره بهم اعلام کنه .
قیمت آکش با گارانتی 780 و بی گارانتی 720 هست جهت اطلاع .
سر قیمت اذیتمون نکنید قیمت منصفانه بدین خواهشاً .

البته اگر لنوو اس820 کارکرده هم باشه میتونیم مذاکره کنیم .

icub

Registered User
لایک‌ها
27
G700 سفید دارم،یک ماه کارکرده،با گارانتی
700 مشتری داره
725 خواستی در خدمتم،کمتر راه نداره شرمنده

vahid_mc

Registered User
لایک‌ها
277
میلاد برا خودت میخوای دادا؟چی شد رفتی سمت هواای؟:cool:؟من تا بحال امتحان نکردم ولی تبلتش که عالی بود:oops::D

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
میلاد برا خودت میخوای دادا؟چی شد رفتی سمت هواای؟:cool:؟من تا بحال امتحان نکردم ولی تبلتش که عالی بود:oops::D

من یه بار پی6 رو گرفتم هواوی رو امتحان کنم دیگه فقط هواوی میخرم خداییش . حرف نداره . کیفیتش عالیه . فقط هواوی و سامسونگ . بقیه باید فرار کنن !

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
حاج میلاد پس رفتی تو نخ جی 700 ماشالله دوستانم که چسبیده به اک قیمت میدن

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
حاج میلاد پس رفتی تو نخ جی 700 ماشالله دوستانم که چسبیده به اک قیمت میدن

حاجی آخه لنوو رو هیچکس تو تاپیکش نه یه توضیح میده نه یه ریویو میذارن . انگار ازشون کم میشه تجربه کار با این گوشی رو بگن ... !
اما نوشتم اگه کسی کارکردشو داره خریدارم
که متاسفانه همینجور که میبینی تقریباً 2 درصد از آکش کم میکنن همه !! :D کم کم داره گوشیای کارکرده اینجا به سمت قیمت آکش پیشرفت میکنه !!

KONJKAVE60

Registered User
لایک‌ها
715
سلام دوست عزیز
دیشب با یکی از دوستام که خیلی حرفه ای عکاسی میکنه و تحصیل کرده همین رشته هم هست در مورد گوشی g700 که چند روزپیش خریداری کرده توضیحاتی دادکه بنده اینجا به مهمترین قسمتهاو اونایی که یادم هست اشاره میکنم ...
طبق گفته ایشون رزولیشن تصویر نمایش داده شده توسط این گوشی نسبت به خیلی از گوشیهای هم ردیف و حتی خیلی گرونتر فوق العاده است و کیفیت نمایش رنگها هم نسبت به خیلی از گوشیها مخصوصا گالکسی S4که به عینه مقایسه شده خیلی بهتر و و طبیعی تر هست
نکته بعد که خیلی جالب بود اینکه این دوست بنده حدود 100 تا عکس رو داخل حافظه این گوشی و همزمان گوشی S4کپی کردند و همزمان شروع به صفحه زدن برای نمایش عکسها کردند در نهایت جی 700 با حدود 20 ثانیه زودتر این100تا تصویر زودتر از گالکسی اس4 به پایان میرسونه این یعنی اینکه پردازش در این گوشی بسیار سریع تر از گالکسی اس4 انجام میشه
نکته بعدی هم که ایشون میگفت که البته به نظرم کاملا سلیقه ای هست خوش دست بودن و قیافه گوشی هست که به نظر هردوی ما ازین نظر هم در سطح بالایی قرار خواهد گرفت
در مجموع به این توافق نظر رسیدیم که باتوجه به قیمتش فوالعاده هست
ببخشید اگه طولانی شد

Milad.Alef

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوست عزیز
دیشب با یکی از دوستام که خیلی حرفه ای عکاسی میکنه و تحصیل کرده همین رشته هم هست در مورد گوشی g700 که چند روزپیش خریداری کرده توضیحاتی دادکه بنده اینجا به مهمترین قسمتهاو اونایی که یادم هست اشاره میکنم ...
طبق گفته ایشون رزولیشن تصویر نمایش داده شده توسط این گوشی نسبت به خیلی از گوشیهای هم ردیف و حتی خیلی گرونتر فوق العاده است و کیفیت نمایش رنگها هم نسبت به خیلی از گوشیها مخصوصا گالکسی S4که به عینه مقایسه شده خیلی بهتر و و طبیعی تر هست
نکته بعد که خیلی جالب بود اینکه این دوست بنده حدود 100 تا عکس رو داخل حافظه این گوشی و همزمان گوشی S4کپی کردند و همزمان شروع به صفحه زدن برای نمایش عکسها کردند در نهایت جی 700 با حدود 20 ثانیه زودتر این100تا تصویر زودتر از گالکسی اس4 به پایان میرسونه این یعنی اینکه پردازش در این گوشی بسیار سریع تر از گالکسی اس4 انجام میشه
نکته بعدی هم که ایشون میگفت که البته به نظرم کاملا سلیقه ای هست خوش دست بودن و قیافه گوشی هست که به نظر هردوی ما ازین نظر هم در سطح بالایی قرار خواهد گرفت
در مجموع به این توافق نظر رسیدیم که باتوجه به قیمتش فوالعاده هست
ببخشید اگه طولانی شد

واقعاً گوشیای جدید هواوی عالی هستن . کیفیت خیلی بالا با قیمت کم . جی700 واقعاً خوشدسته و طراحیش عالیه .
ممنون از اطلاعات خوبی که دادین .

shaghayeghib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر دوستان محترم پرشین تولز
اگر کسی از دوستان هواوی جی700 رنگ مشکی داره و " قصد فروش " داره بهم اعلام کنه .
قیمت آکش با گارانتی 780 و بی گارانتی 720 هست جهت اطلاع .
سر قیمت اذیتمون نکنید قیمت منصفانه بدین خواهشاً .

البته اگر لنوو اس820 کارکرده هم باشه میتونیم مذاکره کنیم .
Man daram.va ghasde forosh daram dar hade no hichkhati ro khode gushi nadare ba dota ghab gushi ye cover lcd akband 650 midam

بالا