hossein1111
Registered User
از عنوان تاپیک مشخصه
هرکی پرادا تمیز داره فوری خریدارم
ممنون
هرکی پرادا تمیز داره فوری خریدارم
ممنون
Last edited by a moderator:
عجیبه ....من دیدم همه دنبال پرادا هستم گفتم شاید ی خبری باشه منم رفتم ی نو گرفتم !
عژژژژژژب همه دنبال پرادا هستنا ! نکنه طلا داخلشه ؟ :lol:
یا شایدم گوشی خیلی توپیه ! به هر حال من که خریدم و هنوز به دستم نرسیده وقتی رسید دو هفته بعد می فروشمش !
هیچ گوشیی توی دست من موندگار نمیشه و من ی عیب و ایرادی ازش میگیرم ! ببینم پرادا می تونه خودش رو حفظ کنه یا نه !؟
آپــــــــــــــــــــــــــــــ سی شما :happy:
داداش بیا زودتر بفروش به من دیگه :-D
عجیبه ....من دیدم همه دنبال پرادا هستم گفتم شاید ی خبری باشه منم رفتم ی نو گرفتم !
عژژژژژژب همه دنبال پرادا هستنا ! نکنه طلا داخلشه ؟ :lol:
یا شایدم گوشی خیلی توپیه ! به هر حال من که خریدم و هنوز به دستم نرسیده وقتی رسید دو هفته بعد می فروشمش !
هیچ گوشیی توی دست من موندگار نمیشه و من ی عیب و ایرادی ازش میگیرم ! ببینم پرادا می تونه خودش رو حفظ کنه یا نه !؟
آپــــــــــــــــــــــــــــــ سی شما :happy:
من همچنان میخوام ، تهران فوری ، آک ، کارکرده ...
داداش پرادا 3 تا ایراد داره یکی اینکه باتریش رو مخه دومی اینکه زود داغ میکنه سومی هم اینکه تا الان چندتا برادا دیدم همشون صفحه هاشون باهم فرق میکرده اکثرا هم پایین صفحه یه مقدار به زردی میزنه
داداش اگه اک می خواهی از بازار بگیر 760 در هر مغازه هم بری داره
وقتی روشنایی صفحه را تا اخر بالا میبری 2 تا گوشی را بزاری کنار هم میبینی که نور صفحه هاشون باهم یکی نیست الان خودم یدونه دارم واسه همکارم هم یدونه گرفتم واسه من صفحه اش سفیده سفیده واسه اون یه مقدار به شیری میزنه بطوری که به هرکی نشون بدی سریع متوجه میشه از همه مهمتر اکثر پراداها پایین صفحه اشون به زردی میزنه که تو صفحات سفید کاملا مشخصه قبل از این پرادا هم یکی دیگه داشتم که پیکسل سوخته داشت بخاطر همون یدونه پیکسل فروختمش چونکه همش جلو چشمم بودیعنی چی صفحه هاشون فرق میکنه؟
وقتی روشنایی صفحه را تا اخر بالا میبری 2 تا گوشی را بزاری کنار هم میبینی که نور صفحه هاشون باهم یکی نیست الان خودم یدونه دارم واسه همکارم هم یدونه گرفتم واسه من صفحه اش سفیده سفیده واسه اون یه مقدار به شیری میزنه بطوری که به هرکی نشون بدی سریع متوجه میشه از همه مهمتر اکثر پراداها پایین صفحه اشون به زردی میزنه که تو صفحات سفید کاملا مشخصه قبل از این پرادا هم یکی دیگه داشتم که پیکسل سوخته داشت بخاطر همون یدونه پیکسل فروختمش چونکه همش جلو چشمم بود