برگزیده های پرشین تولز

خریدار فوریkenwood 8019BT کارکرده اما سالم

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
7056 بگیرید دیگه 200 هم ارزون تره هیچ فرقیم نداره اون sd می خونه این دو تا usb داره

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
موجود دارم در حد آک با کارتن

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
دوست عزیز کامپوننت به قیمت 360 تومان در همین سایت به فروش رفته. در ضمن میلاد از دوستان بنده هستن که قبلا من با ایشون خرید و فروش داشتم. من مسافرت بودم نتونستم جواب موبایل بدم. کامپوننت 165 هم به جناب امیر خان تو همین سایت فروخته شده. من به اندازه کافی سرم مشغول هستش وقت سر کار گذاشتنو ندارم

hulk_man

Registered User
لایک‌ها
313
دوست عزیز کامپوننت به قیمت 360 تومان در همین سایت به فروش رفته. در ضمن میلاد از دوستان بنده هستن که قبلا من با ایشون خرید و فروش داشتم. من مسافرت بودم نتونستم جواب موبایل بدم. کامپوننت 165 هم به جناب امیر خان تو همین سایت فروخته شده. من به اندازه کافی سرم مشغول هستش وقت سر کار گذاشتنو ندارم

من و شما با هم قرار گذاشتیم که شنبه شما تهران اومدید برای تحویل هماهنگ کنیم حتی شما گفتید مطمئن هستید می خواید من هم گفتم بله بیاردش خلاصه کارتون خیلی جالب نبود

pctbz

Registered User
لایک‌ها
92
من و شما با هم قرار گذاشتیم که شنبه شما تهران اومدید برای تحویل هماهنگ کنیم حتی شما گفتید مطمئن هستید می خواید من هم گفتم بله بیاردش خلاصه کارتون خیلی جالب نبود

بله دقیقا همینطوره. ولی امیر خان حضوری یه امپلی دادن و اینو بردن

ar.arefzadeh

Registered User
لایک‌ها
71
صفحه پنج خط .
سقف قیمت ? برای چه ماشینی میخاین? با اینترفیس 206 دارم . اگهی شده. قیمت هم پ.خ بدین اگه خاستید ..

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
صفحه پنج خط .
سقف قیمت ? برای چه ماشینی میخاین? با اینترفیس 206 دارم . اگهی شده. قیمت هم پ.خ بدین اگه خاستید ..
برای سمند
شما وضعیت مدت کارکرد و قیمتشو پ خ کنید بزرگوار

بالا