• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لبتاب تا 3500 - فقط و فقط 14" یا 13"

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام
دوستان دنبال یه لبتاب کانفیگ بالا هستم واسه یکی از دوستای گلم !
مارک برام مهمه . Sony - Asus . مابقی مارکا رو نمیخوام با اجازتون ! بیشتر از 14" هم بدردم نمیخوره .

mostafa.ns

Registered User
لایک‌ها
6

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1
سلام داداش ی نگا به امضا ما هم بنداز شاید بکارت بیاد قیمتشم پایین آوردم.

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200

سلام
شرمنده قیمت بالاست.راستشم بخواین اولویتم رو هارد SSD هستش اگه پیدا شه.واسه خریدم یه هفته ای فرصت دارم.فعلا" ببینم چی میشه.برای یکی از دوستان میخوام که هفته دیگه میان ایران !!!!

سلام داداش ی نگا به امضا ما هم بنداز شاید بکارت بیاد قیمتشم پایین آوردم.

سلام
لبتابه توپیه،خصوصا" که SSD روشه ولی کاش 64 میذاشتن نامردا !!! :دی
دستت درد نکنه حاجی ولی راسش رو بخواین قیمت بالاست.فکر کنم 50 تا 100 تومن بیشتر بذاری روش بشه آکبندش رو خرید:
http://datisonline.com/laptop/asus/vivobook+s400ca.htm
ممنون از معرفیتون

سلام
تو یکی از عکسا نوشته Hard Disk 1 / Hard Disk2 و ...
این جریانش چیه؟
میشه هارد لبتابی 5400 روش کار گذاشن جدا از SSD که روشه؟

Last edited:

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1
داداش لپ تاپ من که تو این لیست نبود عزیز من لپ تا پ من ci5 و 15 اینچ نه ci3 یا 14 اینچ.

koroshmn

Registered User
لایک‌ها
450
سلام
تو یکی از عکسا نوشته Hard Disk 1 / Hard Disk2 و ...
این جریانش چیه؟
میشه هارد لبتابی 5400 روش کار گذاشن جدا از SSD که روشه؟[/QUOTE]

براتون پخ کردم . فقط بهتون بگم که الان رو این لب تاپ black ops2 نصب شده رو اون رزولوشن خفنش نرم نرم اجرا میشه .

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
داداش لپ تاپ من که تو این لیست نبود عزیز من لپ تا پ من ci5 و 15 اینچ نه ci3 یا 14 اینچ.

شرمنده داداش به گرافیک توجه نکردم.چشم اینم معرفی میکنم به این دوستمون.بازم شرمنده مهدی جان معذرت میخوام

فعلا" رو لبتاب Asus Vivo و سونی SA متمرکزم تا ببینم تو این هفته لبتاب دیگه چی پیدا بشه.هر دو لبتابم که دیگه لازم به توزیح نیستن چه کیفیتی دارن.از مهدی و کوروش بابت معرفی این دو مدل مچکرم.دستشون درد نکنه.ولی با توجه به اینکه تا 3500 حاظریم رو دسته 2 هزینه کنیم منتظر لبتابای بالاتری میمونم تا یه هفته نهایتا"

mehdi_224

Registered User
لایک‌ها
1
شرمنده داداش به گرافیک توجه نکردم.چشم اینم معرفی میکنم به این دوستمون.بازم شرمنده مهدی جان معذرت میخوام

فعلا" رو لبتاب Asus Vivo و سونی SA متمرکزم تا ببینم تو این هفته لبتاب دیگه چی پیدا بشه.هر دو لبتابم که دیگه لازم به توزیح نیستن چه کیفیتی دارن.از مهدی و کوروش بابت معرفی این دو مدل مچکرم.دستشون درد نکنه.ولی با توجه به اینکه تا 3500 حاظریم رو دسته 2 هزینه کنیم منتظر لبتابای بالاتری میمونم تا یه هفته نهایتا"
خواهش میکنم داداش.

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
لبتاب بالاتر نبود؟؟؟
آآآپ

آپ.........

Last edited:

Mr UNTD

Registered User
لایک‌ها
200
سلام داداش لپ تاپ مشتری داره ممکنه امروز فردا بدم بره گفتم بگم چون در نظر داشتیش. فعلا.

سلام مهدی جان.معرفی کردم.منم منتظر جوابم.مشتری واقعی داشتی شما رد کن.اشکال نداره.هر چی قسمت باشه

بالا