• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لب تاب سبک وزن (زیر 2 کیلوگرم)

hagibar

Registered User
لایک‌ها
2
یک لب تاب 12 تا 14.1 اینچ تمیز با cpu و گرافیک خوب تا 900 میلیون به قیمت عادلانه خریدارم .

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
یک لب تاب 12 تا 14.1 اینچ تمیز با cpu و گرافیک خوب تا 900 میلیون به قیمت عادلانه خریدارم .

عزیز ... مگه می خوای ابر کامپیوتر بخری900 میلیون تومن ؟:blink:

hagibar

Registered User
لایک‌ها
2
ممنون... بیشتر تمیز و سبک بودن دستگاه مد نظربوده.اگر موردی جنابعالی یا سایر دوستان دارند باقیمت مناسب اعلام فرمایید.
آرزو بر جوا........مشکل از......

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
hp G42 دارم با کانفیگ زیر :

cpu=core i5
hdd=500
vga=1 gig
ram=2gig
14"

سبک، شیک، تمیز و کاملا سالم

خواستی 09125592779

hagibar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام وزن hp احتمالا بیشتر از 2 کیلو است . چون همواره باید همراهم باشد سبک لازم دارم.

لطفا مشخصات سونی را درج فرمایید

bahri-d

Registered User
لایک‌ها
225
بهترین چیزی که میتونی گیر بیاری سری u برند ASUS هست

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
سلام وزن hp احتمالا بیشتر از 2 کیلو است . چون همواره باید همراهم باشد سبک لازم دارم.

لطفا مشخصات سونی را درج فرمایید

دوست عزیز ما که دیشب لب تاپمون بدون ایجاد تاپیک با قیمت بسیار منصفانه به یکی از کاربرای همینجا فروختیم رفت این لب تاپ وزنش زیر 2 بود و از نظر کانفیگ هم نسبت به قیمتش عالی بود

به نظرم تا جنس ندیدی تصمیم گیری در موردش نکن;)

hagibar

Registered User
لایک‌ها
2
از راهنماییت ممنون شما وزن لبتاب را قید نکرده بودید .ومن با سرچ مدل hp42 در چند سایت دیگر وزنش را بالای 2.400 دیدم به همین دلیل فکر کردم سنگین است .الان 2تا لب تاب دل دارم (5110 و latitude d820) واز هر دو راضیم ولی بخاطر سنگینی در حمل ونقل مشکل دارم.
در هر حال این تایپیک را با اعتماد به اینکه دوستان در گفته هایشان صادق هستند وبجای اینکه با واسطه ها ومبلغ پایین لبتابشان را بفروشند به قیمت منصفانه تری به خریدار واقعی که نیازمند دستگاه است روبرو شوند و همچنین از اتلاف وقت در مغازه ها وپاساژها و سر وکله زدن با <ببخشید؟ (بز خرها) دوری کنند. که به نظر من هدف بانیان این سایت هم همین بوده است.

H@SSS@N

Registered User
لایک‌ها
25
از راهنماییت ممنون شما وزن لبتاب را قید نکرده بودید .ومن با سرچ مدل hp42 در چند سایت دیگر وزنش را بالای 2.400 دیدم به همین دلیل فکر کردم سنگین است .الان 2تا لب تاب دل دارم (5110 و latitude d820) واز هر دو راضیم ولی بخاطر سنگینی در حمل ونقل مشکل دارم.
در هر حال این تایپیک را با اعتماد به اینکه دوستان در گفته هایشان صادق هستند وبجای اینکه با واسطه ها ومبلغ پایین لبتابشان را بفروشند به قیمت منصفانه تری به خریدار واقعی که نیازمند دستگاه است روبرو شوند و همچنین از اتلاف وقت در مغازه ها وپاساژها و سر وکله زدن با <ببخشید؟ (بز خرها) دوری کنند. که به نظر من هدف بانیان این سایت هم همین بوده است.

لب تاپ هات فروش نیستن;)

بالا