• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لوازم ترمز دیسکی موتور سیکلت هوندا 125

وضعیت
موضوع بسته شده است.

dayi_morteza

Registered User
لایک‌ها
17
سلام خدمت دوستان عزیزم
از بین شما عزیزان اگر کسی لوازم ترمز دیسکی 125 شامل طوقه دیسکی،دیسک و پمپ ترمز و مخزن روغن و لوله ها(لوازم کامل) رو برای فروش داشت بنده خریدارم.ویا اینکه اگر کسی روی موتورش داره و حاضره که با ترمز لنتی تعویز کنه و سر بگیره بازم بنده در خدمتم.یه ندا به من بدید.
اگر هم کسی جایی رو سراغ داره که این لوازم رو برای فروش دارن لطف کنه و به من خبر بده ممنون میشم.

فایل های ضمیمه

• 12118.jpg
    12118.jpg
    24.1 KB · نمایش ها: 35

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
دادا، اگه جایی رو پیدا کردی که این کار رو انجام میدادن، یا وسایلش رو می فروختن یه ندا هم به من بده.
ما که از این ترمز لنتی جلو، خیر ندیدیم، قدرتش خوب نیست، رگلاژ هم زیاد میکنی لنت زود تموم میشه.
خلاصه اگه شدنی باشه، منم طالب دیسکی کردن ترمز جلو هستم.

dayi_morteza

Registered User
لایک‌ها
17
دادا، اگه جایی رو پیدا کردی که این کار رو انجام میدادن، یا وسایلش رو می فروختن یه ندا هم به من بده.
ما که از این ترمز لنتی جلو، خیر ندیدیم، قدرتش خوب نیست، رگلاژ هم زیاد میکنی لنت زود تموم میشه.
خلاصه اگه شدنی باشه، منم طالب دیسکی کردن ترمز جلو هستم.

چشم قربان.شدنش که فک کنم شدنیه چون 125 های دیسکی فقط توپی و کمکش فرق می کنه که اونا رو میشه عوض کرد.چشم حتما به شما هم خبر می دم

ع ا پ

Last edited:

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
بعيد ميدونم كسي بخواهد موتورش رو از حالت ديسكي به لنتي تبديل كنه
بهترين كار اينه كه با موتورت بري گمرگ ( البته اگه تهران باشي ) بدي همونجا موتورسازها برات عوضش كنن و لوازم خودت رو هم ازت برمي دارند .

Amirpooyan

Registered User
لایک‌ها
20
جناب شما جای خاصی رو میشناسین؟
چون حوالی میدون گمرک اکثرا فروشگاه موتور سیکلت هست، تا تعمیرگاه.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا