• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاپ با کانفیگ بالا

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ehsanrajabi

Registered User
لایک‌ها
19
سلام

از عنوان مشخصه ، خریدار یک لپ تاپ با کانفیگ بالا هستم اون هم فقط تا سقف 1400.000تومن . بیشتر نخواهم پرداخت (چه لپ تاپ شما نوش 10.000.000.000 تومن باشه چه 5000تومن) . این مبلغ موجودی من هست . بیشتر از این باید از دیگران قرض کنم که با توجه به تجربه قبلی خودم برای خرید لپ تاپ دو نفر از دوستان ، ترجیح میدم دیگه از کسی قرض نگیرم و باز مجبور بشم که پس بدم !!!!

مشخصات:

1:پردازنده :

ci7 2670QM OR ci7 2630QM

2.رم:
8GB
3.گرافیک :

ATi--->6770M
Nvidia---->GT540 or higher

4.درایو نوری :
تجریحا بلوری- اگر نشد همون دی وی دی رام

5. ویندوز:
حتما سون باشه و حتما هم اوریجینال باشه

6.نمایشگر :
حتما خوب باشه چون روزانه بالای 7 ساعت کار می کنه
=======================

پردازنده دو هسته ای پیشنهاد ندید !!!
گرافیک پایین تر نباشه!!!
قیمت بالاتر نباشه حالا اگرم بود ببینیم چی میشه . بازار رو می شناسم ، لپ تاپ رو می شناسم . همه رو می شناسم و برای هر چیزی بیشتر از ارزش واقعی اون پول نمیدم . حتی اگه لپ تاپ شما در حال حاضر شده باشه 4 میلیون !!!
======================

آپ فراموش نشه

همینجا قیمت بدید . پخ رو صلاح بدونم خودم میزنم .

اسپم به هیچ عنوان ندید چون اصلا وقت این صحبت ها رو ندارم (گزارش میشه )

==========
تهران حضوری تحویل میگیرم فققققققققققققططططططط . یعنی اگر شهر دیگری بودید بفرستید ایجا پیش دوست یا آشنا خودتون ، بنده میرم نقدی با ایشون معامله می کنم /

آقا انقدر تاپیک بی خودی آپپپپپپ نکنید !! هنوز ما تاپیک رو نزدیم 600 صفحه رفت عقب !!
بی خیال دیگه . خریدار یا فروشنده اگه بخواد میاد خودش . هییییییییییییییییییی آپپپپپپپپپپپپ که چی آخه ؟ بذارید ما این 2 قلم جنسی که داریم رو بفروشیم یه لپ تاپ هم بخریم . ما رو بخیر شما رو به سلامت

Last edited:

hesam_sh_021

Registered User
لایک‌ها
5
acer 5755g , cpu i7 2670qm , ram 8 gig ddr 3 , vga nvidia geforce 540m 2gig dedicate , hard 1000 gb, monitor 15.6 LED , gheymat bedin khodetoon , 1 mah kar karde ba garantiye sazgar argham , man dge nemiam froum age khastin be shomaram sms bedin 0912 4604365

acer 5755g , cpu i7 2670qm , ram 8 gig ddr 3 , vga nvidia geforce 540m 2gig dedicate , hard 1000 gb, monitor 15.6 LED , gheymat bedin khodetoon , 1 mah kar karde ba garantiye sazgar argham , man dge nemiam froum age khastin be shomaram sms bedin 0912 4604365

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا