ehsanrajabi
Registered User
- نوشتهها
- 599
- لایکها
- 19
سلام
از عنوان مشخصه ، خریدار یک لپ تاپ با کانفیگ بالا هستم اون هم فقط تا سقف 1400.000تومن . بیشتر نخواهم پرداخت (چه لپ تاپ شما نوش 10.000.000.000 تومن باشه چه 5000تومن) . این مبلغ موجودی من هست . بیشتر از این باید از دیگران قرض کنم که با توجه به تجربه قبلی خودم برای خرید لپ تاپ دو نفر از دوستان ، ترجیح میدم دیگه از کسی قرض نگیرم و باز مجبور بشم که پس بدم !!!!
مشخصات:
1:پردازنده :
ci7 2670QM OR ci7 2630QM
2.رم:
8GB
3.گرافیک :
ATi--->6770M
Nvidia---->GT540 or higher
4.درایو نوری :
تجریحا بلوری- اگر نشد همون دی وی دی رام
5. ویندوز:
حتما سون باشه و حتما هم اوریجینال باشه
6.نمایشگر :
حتما خوب باشه چون روزانه بالای 7 ساعت کار می کنه
=======================
پردازنده دو هسته ای پیشنهاد ندید !!!
گرافیک پایین تر نباشه!!!
قیمت بالاتر نباشه حالا اگرم بود ببینیم چی میشه . بازار رو می شناسم ، لپ تاپ رو می شناسم . همه رو می شناسم و برای هر چیزی بیشتر از ارزش واقعی اون پول نمیدم . حتی اگه لپ تاپ شما در حال حاضر شده باشه 4 میلیون !!!
======================
آپ فراموش نشه
همینجا قیمت بدید . پخ رو صلاح بدونم خودم میزنم .
اسپم به هیچ عنوان ندید چون اصلا وقت این صحبت ها رو ندارم (گزارش میشه )
==========
تهران حضوری تحویل میگیرم فققققققققققققططططططط . یعنی اگر شهر دیگری بودید بفرستید ایجا پیش دوست یا آشنا خودتون ، بنده میرم نقدی با ایشون معامله می کنم /
آقا انقدر تاپیک بی خودی آپپپپپپ نکنید !! هنوز ما تاپیک رو نزدیم 600 صفحه رفت عقب !!
بی خیال دیگه . خریدار یا فروشنده اگه بخواد میاد خودش . هییییییییییییییییییی آپپپپپپپپپپپپ که چی آخه ؟ بذارید ما این 2 قلم جنسی که داریم رو بفروشیم یه لپ تاپ هم بخریم . ما رو بخیر شما رو به سلامت
از عنوان مشخصه ، خریدار یک لپ تاپ با کانفیگ بالا هستم اون هم فقط تا سقف 1400.000تومن . بیشتر نخواهم پرداخت (چه لپ تاپ شما نوش 10.000.000.000 تومن باشه چه 5000تومن) . این مبلغ موجودی من هست . بیشتر از این باید از دیگران قرض کنم که با توجه به تجربه قبلی خودم برای خرید لپ تاپ دو نفر از دوستان ، ترجیح میدم دیگه از کسی قرض نگیرم و باز مجبور بشم که پس بدم !!!!
مشخصات:
1:پردازنده :
ci7 2670QM OR ci7 2630QM
2.رم:
8GB
3.گرافیک :
ATi--->6770M
Nvidia---->GT540 or higher
4.درایو نوری :
تجریحا بلوری- اگر نشد همون دی وی دی رام
5. ویندوز:
حتما سون باشه و حتما هم اوریجینال باشه
6.نمایشگر :
حتما خوب باشه چون روزانه بالای 7 ساعت کار می کنه
=======================
پردازنده دو هسته ای پیشنهاد ندید !!!
گرافیک پایین تر نباشه!!!
قیمت بالاتر نباشه حالا اگرم بود ببینیم چی میشه . بازار رو می شناسم ، لپ تاپ رو می شناسم . همه رو می شناسم و برای هر چیزی بیشتر از ارزش واقعی اون پول نمیدم . حتی اگه لپ تاپ شما در حال حاضر شده باشه 4 میلیون !!!
======================
آپ فراموش نشه
همینجا قیمت بدید . پخ رو صلاح بدونم خودم میزنم .
اسپم به هیچ عنوان ندید چون اصلا وقت این صحبت ها رو ندارم (گزارش میشه )
==========
تهران حضوری تحویل میگیرم فققققققققققققططططططط . یعنی اگر شهر دیگری بودید بفرستید ایجا پیش دوست یا آشنا خودتون ، بنده میرم نقدی با ایشون معامله می کنم /
آقا انقدر تاپیک بی خودی آپپپپپپ نکنید !! هنوز ما تاپیک رو نزدیم 600 صفحه رفت عقب !!
بی خیال دیگه . خریدار یا فروشنده اگه بخواد میاد خودش . هییییییییییییییییییی آپپپپپپپپپپپپ که چی آخه ؟ بذارید ما این 2 قلم جنسی که داریم رو بفروشیم یه لپ تاپ هم بخریم . ما رو بخیر شما رو به سلامت
Last edited: