• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار لپ تاپ تا 2میلیون پیشنهاداتون بزارین لطفا

shf69

Registered User
لایک‌ها
17
سلام به دوستان عزبز pt
همینطور که از عنوان مشخص پیشنهاداتون بزارین قیمت ها خواهشا معقول و منصفانه باشه چون بلاخره مدل و قیمت دستم هست...
و واقعا خریدارم اگه قیمت درست باشه ...ممنون
اولویت با
sony or hp or asuse or...

shf69

Registered User
لایک‌ها
17

farzadiii

Registered User
لایک‌ها
117
داداش لپ تاپ ما را هم نگاهی بنداز هم خیلی تمیز و کم کارکرد هست
و هم قیمت منصفانه گذاشتم . (بچه خوزستان نامردی و کلک تو کارش نیست داداش)
http://forum.persiantools.com/t356982.html

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
دوست عزیز شما دنبال کارکرده ای و صاحب اختیاری منتها من هم 1 پیشنهاد میدم برا خرید آکبند
شما با 2500 میتونی asus با core i5 فول بخری و 3میلیون میتونی با cpu core i7 فول بخری

ASUS - K55VD / i5 / White/Blue/Pink/Red/Black

ASUS - K55VD / i5 / White/Blue/Pink/Red/BlackCPU: INTEL i5 - 3210M (ivy bridge) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 610M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS / White/Blue/Pink/Red/BlackD

ASUS - K55VD / i7

CPU: INTEL i7 / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 610M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
ASUS - K55VD / i5 / White/Blue/Pink/Red/Black ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

ASUS - K55VD / i7 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
موفق باشید

shf69

Registered User
لایک‌ها
17

shf69

Registered User
لایک‌ها
17
با سلام خدمت شما دوست عزیز
salam duste azizam mamnoon az pishnahadet lotf kardi vali man karkarde made nazaram hast bishtar vali vase shoma noe bazam manoon

داداش لپ تاپ ما را هم نگاهی بنداز هم خیلی تمیز و کم کارکرد هست
و هم قیمت منصفانه گذاشتم . (بچه خوزستان نامردی و کلک تو کارش نیست داداش)
http://forum.persiantools.com/t356982.html
salam duste azizam man nokare bachehaye khuzestanam hastim shoma cheshe mai mamnoon az pishnehadet vali yekam moshakasatesh paine

دوست عزیز شما دنبال کارکرده ای و صاحب اختیاری منتها من هم 1 پیشنهاد میدم برا خرید آکبند
شما با 2500 میتونی asus با core i5 فول بخری و 3میلیون میتونی با cpu core i7 فول بخری

ASUS - K55VD / i5 / White/Blue/Pink/Red/Black

ASUS - K55VD / i5 / White/Blue/Pink/Red/BlackCPU: INTEL i5 - 3210M (ivy bridge) / CACHE: 3.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 750 SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 610M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS / White/Blue/Pink/Red/BlackD

ASUS - K55VD / i7

CPU: INTEL i7 / CACHE: 6.0 MB / RAM: 6GB DDR3 / HDD: 1 TERA SATA / LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: GEFORCE GT 610M - 2GB / PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI / 2.7 Kg / DOS
ASUS - K55VD / i5 / White/Blue/Pink/Red/Black ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا

ASUS - K55VD / i7 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
موفق باشید
salam duste azizam harfe shoma matine modele laptapai ke gozashtin khube...vali ozr khahi mikonam az shoma made nazaram felan new nist age daste 2gir nayumad mozaheme shoma misham mamnoon

salam duste azizam laptape khubie faghat gheymat balas age kamtar rah dare geymato akhareto vasam beferst mamnoon

دل هست
i3
4ram
hdd 500
قیمت 1.350
سالم و تمیز
salam duste azizam mamnoon az pishnehadet vali moshakhasat yekam paine mamnoon

سلام
سال نو مبارک
یه سری بزن ، ضرر نمیکنی .
ssalam duste azizam sale noe shomam mobarak mamnooz pishnehadet faghat cpu amd made nazaram nist bazam mamnoon

mercedes62

کاربر حرفه ای سیستم عامل
لایک‌ها
941
آقا اشتباه متوجه شدی ، من ازاین سایت استفاده کردم که قیمت و مشخصات دست بیاد ، من با این سایت ارتباطی ندارم پیشنهاد دادم تو این رنجا میتونی رو آکبند هم فکر کنی ، هرجوری صلاح میدونی ، موفق باشید

shf69

Registered User
لایک‌ها
17
salam duste azizam mamnoon az pishnehadet vali felan nazaram ru olaviatas
sale no mobarak

آقا اشتباه متوجه شدی ، من ازاین سایت استفاده کردم که قیمت و مشخصات دست بیاد ، من با این سایت ارتباطی ندارم پیشنهاد دادم تو این رنجا میتونی رو آکبند هم فکر کنی ، هرجوری صلاح میدونی ، موفق باشید
dsute azizam man ke chizi nagoftam...mamnoon az rahnamayei shoma...
sale no mobarak

بالا