قیمتتون یک مقدار بالاست! تخفیف بدید برمیدارم.سلام مادربرد B450 A Pro MAX آکبند موجوده
فروش - فروش باندل رایزن (B450 و1300x)
سلام دوستان. با فروش قطعات زیر در خدمتتون هستم 1_ مادربرد MSI B450 A PRO MAX امکانات : ساپرت cpu ryzen تا آخرین نسل ساپرت رم تا باس 3.400 دارای دو عدد پورت USB 3.2 و خروجی صدای حرفه ای 7.1-Channel High Definition Audio و دکمه ی فلش بایوس در پشت پنل و... آکبند غیر پلم ( برج 3 امسال خریداری...forum.persiantools.com
متوجهم، اما مادربرد رو هیچ جا موجود نداره که من قیمت بگیرم ولی از روی مشخصات مشابه ایسوس B450 Plus هست.دوست عزیز مادر برد نو هست
اگر سایت یا فروشگاهی رو سراغ دارید که زیر 3.300 قیمت داره اطلاع بدید تا بنده 2.800 تقدیمتون کنم
خیلی ممنون پردازنده دارم، مادربرد میخوام فقط.یه asus b450m-a هست! ولی ترجیح به فروش بصورت باندل با 3100ایکس ائه.
سلامیه asus b450m-a هست! ولی ترجیح به فروش بصورت باندل با 3100ایکس ائه.
فروخته شده ولی به سایر دوستان هم عرض کردم فروشگاهی هست نوی همین باندل رو داره و خیلی هم از دست دومش بالاتر نیست!سلام
قیمت باندل رو بی زحمت خصوصی کنید.
و شرایط قطعات از قبیل جعبه و ... رو بفرمایید.
ممنون
خیلی ممنون، ترجیحاً دنبال مادربردهای هیت سینکدار (روی VRM) هستم. تشکر.سلام دوست عزیز b450 ma موجوده با بیشتر از دو سال گارانتی
سلام بااجازه صاحب تاپیک.میشه آدرس سایت رو بفرمائیدفروخته شده ولی به سایر دوستان هم عرض کردم فروشگاهی هست نوی همین باندل رو داره و خیلی هم از دست دومش بالاتر نیست!
صاحب تاپیک خودش خریداره برادر نه فروشنده! fafait.netسلام بااجازه صاحب تاپیک.میشه آدرس سایت رو بفرمائید