• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ماشین لباسشویی و مشاوره خرید

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
دوستان لطفا بهم بگن چه مارک و چه مدلی طبق تجربه شما بهترین مارکه ماشین لباسشوییه؟
اگه از دوستان موردی چه آک و چه استوک واسه فروش دارند اعلام نمایند.

arani_ali

Registered User
لایک‌ها
69
من سه ساله دوقلو استفاده می کنم و خیلی راضی ام . قبلش معمولی داشتم و بنظرم دوقلو بهتر از معمولی می شوره . هر دو هم ایرانی بودن .
خشک کن دوقلو هم بهتر خشک می کنه . مصرف برق دوقلو هم خیلی کمتر از معمولی هست .
تنها مشکلش کار کرد دستی اش هست و اینکه جای بیشتری میخواد

miladkalantar

Registered User
لایک‌ها
1,710
بودجه؟؟؟
دوماهی میشه لباسشویی گرفتیم و کلی تحقیق کردم.
از دسته اتوماتیک ها جنسای رایج بازار ال جی و سامسونگ هست
بنده ال جی گرفتم و 8 کیلویی قیمت حدود 2.5
لل جی ها گیربکسی هستن و این مزیتش هست
سامسونگا تسمه ای هستن و سر و صدای زیاد و لرزش دارن اما ال جی لرزش و صدا نداره اصلا.در کل تو این یه قلم ال جی بهتر عمل کرده از سامسونگ.
بوش هم خوبه که قیمت باااست

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
من سه ساله دوقلو استفاده می کنم و خیلی راضی ام . قبلش معمولی داشتم و بنظرم دوقلو بهتر از معمولی می شوره . هر دو هم ایرانی بودن .
خشک کن دوقلو هم بهتر خشک می کنه . مصرف برق دوقلو هم خیلی کمتر از معمولی هست .
تنها مشکلش کار کرد دستی اش هست و اینکه جای بیشتری میخواد
واسه ما فقیر فقرا که مستاجریم دوقلو بکار نمیاد.

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
بودجه؟؟؟
دوماهی میشه لباسشویی گرفتیم و کلی تحقیق کردم.
از دسته اتوماتیک ها جنسای رایج بازار ال جی و سامسونگ هست
بنده ال جی گرفتم و 8 کیلویی قیمت حدود 2.5
لل جی ها گیربکسی هستن و این مزیتش هست
سامسونگا تسمه ای هستن و سر و صدای زیاد و لرزش دارن اما ال جی لرزش و صدا نداره اصلا.در کل تو این یه قلم ال جی بهتر عمل کرده از سامسونگ.
بوش هم خوبه که قیمت باااست
ممنون از مشاورتون.بیشتر نظر خودم هم رو ال جی هستش.البته بوش استوک هستش ولی میترسم قطعه و لوازمش گیر نیاد واسم اذیت شه.
یه سری ازدوستان هم میگن پاکشوما خوبه!نظرتون چیه؟

Alireza 230.4

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
به لباسشویی های آاگ الکترولوکس هم فکر کنید
بنده الکترولوکس دارم کارش عالیه

Alireza 230.4

Registered User
لایک‌ها
22
شما بهتره که از برندهای معتبری مثل ارج و آزمایش و اسنوا انتخاب کنید چون همونطور که گفتید آاگ و الکترولوکس واقعا بی نام و نشانند

MaysaM321

Registered User
لایک‌ها
44
داش الجي بگير صفا كن اونم آك. 10 سال ضمانت موتور داره ميده گلديران. دو روز پيش نصب كردم حين شستشو ميشه گفت كلا بيصدا و لرزش. موقع خشك كن هم همه يكم صدا رو دارن. خيلي هم خوب ميشوره انصافن. رنگ لباسا هم اصلن قاطي نميشه حين شستشو اگه لباس رنگ بده.
موتورش نه تسمه ايه نه گيربكسي. دايركت درايوه
برا خوانواده 3-4 نفره 6 كيلويي بنظرم جواب ميده كه هزينه كمتر بشه. شعار من در استفاده از واشينگ مشين اينه كم بشور هميشه بشور :دي
خواستي 7 كيلويي بگير اصن 100 كيلويي بگير ولي فقط الجي سمت ايراني و متفرقه نرو
مدلم خواستي wn-260nw شيش كيلويي سفيد كه اينو من برداشتم يك و چارصد و خوده اي والا آدم 4 تومن پول بوش بده واس چه الكي مگه جنگه. خيلي هم خشكله بسته به تم آشپزخونت تيتانيوم هم داره.
wn-260nt شيش كيلويي تيتانيوم كه يوخده از سفبدش گرونتره
7 كيلويي هم مدل 372
8 كيلويي فك گنم 378 يا 388
اگه الجي خريدي به سلامتي حتما به نصاب(رايگان) بگو تراز كنه دقيق كه لگنش موقع خشك كن كه دور ميگيره تاب نخوره و نلرزه ماشين. پيشش تست هم كن خشكن رو كه نلرزه
اينم راهنمايي ما
اصن اينجا نظراتو بخون خريدتم همينجا ميتوني انجام بدي. نمايندگي شهرتون هم قيمتش همينه احتمالا
http://www.digikala.com/Product/DKP...chine/ماشين-لباسشويي-ال-جي-WM-260N/keyword-26
فك كنم منطقه شما پر جنساي بي گارانتي و متفرقه باشه ولي گارانتي تو لباسشويي يه چبز ديگس.

پ.ن من ماركاي ديگه رو اصن نديدم و تست نكردم مخصوصا بوش رو... ولي دوس دارم بدونم چه بلايي سر لباس مياره كه 3.4 تومن پولشه. همين الجي رو هم تا نياوردن دم خونم از نزديك نديده بودم. همينجوري به نمايندگي زنگ زدم گفتم بياره.
كلا حساس نباشي بهتره
وقتي چن نفر ميگن خوبه يني خوبه ديگه مگه مرض دارم الكي گذينه اضافه كنم
در ضمن من خودم در جريان همايش ها و نشست هاي آموزشي كه شركت گلديران برا نمايندگي هاش برگزار ميكنه بودم. كاملا پروفوشيونيال اصن يه وضي

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
داش الجي بگير صفا كن اونم آك. 10 سال ضمانت موتور داره ميده گلديران. دو روز پيش نصب كردم حين شستشو ميشه گفت كلا بيصدا و لرزش. موقع خشك كن هم همه يكم صدا رو دارن. خيلي هم خوب ميشوره انصافن. رنگ لباسا هم اصلن قاطي نميشه حين شستشو اگه لباس رنگ بده.
موتورش نه تسمه ايه نه گيربكسي. دايركت درايوه
برا خوانواده 3-4 نفره 6 كيلويي بنظرم جواب ميده كه هزينه كمتر بشه. شعار من در استفاده از واشينگ مشين اينه كم بشور هميشه بشور :دي
خواستي 7 كيلويي بگير اصن 100 كيلويي بگير ولي فقط الجي سمت ايراني و متفرقه نرو
مدلم خواستي wn-260nw شيش كيلويي سفيد كه اينو من برداشتم يك و چارصد و خوده اي والا آدم 4 تومن پول بوش بده واس چه الكي مگه جنگه. خيلي هم خشكله بسته به تم آشپزخونت تيتانيوم هم داره.
wn-260nt شيش كيلويي تيتانيوم كه يوخده از سفبدش گرونتره
7 كيلويي هم مدل 372
8 كيلويي فك گنم 378 يا 388
اگه الجي خريدي به سلامتي حتما به نصاب(رايگان) بگو تراز كنه دقيق كه لگنش موقع خشك كن كه دور ميگيره تاب نخوره و نلرزه ماشين. پيشش تست هم كن خشكن رو كه نلرزه
اينم راهنمايي ما
اصن اينجا نظراتو بخون خريدتم همينجا ميتوني انجام بدي. نمايندگي شهرتون هم قيمتش همينه احتمالا
http://www.digikala.com/Product/DKP-33891/LG-WM-260N-Washing-Machine/ماشين-لباسشويي-ال-جي-WM-260N/keyword-26
فك كنم منطقه شما پر جنساي بي گارانتي و متفرقه باشه ولي گارانتي تو لباسشويي يه چبز ديگس.

پ.ن من ماركاي ديگه رو اصن نديدم و تست نكردم مخصوصا بوش رو... ولي دوس دارم بدونم چه بلايي سر لباس مياره كه 3.4 تومن پولشه. همين الجي رو هم تا نياوردن دم خونم از نزديك نديده بودم. همينجوري به نمايندگي زنگ زدم گفتم بياره.
كلا حساس نباشي بهتره
وقتي چن نفر ميگن خوبه يني خوبه ديگه مگه مرض دارم الكي گذينه اضافه كنم
در ضمن من خودم در جريان همايش ها و نشست هاي آموزشي كه شركت گلديران برا نمايندگي هاش برگزار ميكنه بودم. كاملا پروفوشيونيال اصن يه وضي
یک دنیا ممنون از توضیحات جامعتون

behzad00

Registered User
لایک‌ها
1,110
یه چیزی میخوام بگیر تا 1500

aminkhan2013

Registered User
لایک‌ها
799
تا 1.6 ميتوني به LG 8كيلوبي بدون گارانتي هم فكر كني...
كسي تجربه كار با الجي تايلندي داره؟

cutebox68

Registered User
لایک‌ها
115
دوستان لطفا بهم بگن چه مارک و چه مدلی طبق تجربه شما بهترین مارکه ماشین لباسشوییه؟
اگه از دوستان موردی چه آک و چه استوک واسه فروش دارند اعلام نمایند.
سلام وقت بخیر، یدونه لباسشوئی سامسونگ مدل B1180D دارم به کارتون میاد؟

mhsnrah

Registered User
لایک‌ها
41
اقا بلخره چی خریدی؟ از کجا و چند؟ رازی هستی؟

mikel jaskon

Registered User
لایک‌ها
162
حدود پونزده لباسشویی در تهران دارم اگر کسی خواست
اینجا سر نمیزنم فقط تماس
09394498286

بالا