• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار مانیتور ps1 تمیز

hbmss

Registered User
لایک‌ها
183
خریدار مانیتور ps1 هستم تمیز باشه با قیمت مناسب + اگه جعبه داشته باشه که چه بهتر ..
قیمت مد نظرم 70 تا 150 هست

B00005QXA1.09.LZZZZZZZ.jpg

Last edited:

arash_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
469
من چند وقت پیش دنبال همین lcd بودم،به هر کی pm میدادم میگفت ندارم،به نظرم شما هم بهتره نگردین چون اصلا گیر نمیاد....

arash_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
469

Majidpotter616

Registered User
لایک‌ها
113
تو سایت همسایه هست برا فروش مدیر سایت هم گذاتشه برا فروش ولی فکر کنم با خود کنسول 1 نیگا بنداز

hbmss

Registered User
لایک‌ها
183
ممنون از همه دوستان
من چند وقت پیش دنبال همین lcd بودم،به هر کی pm میدادم میگفت ندارم،به نظرم شما هم بهتره نگردین چون اصلا گیر نمیاد....
دوست عزیز اگهی کردم گیر اومد قیمت مناسب میخرم نبود هم که نمیخرم اما تک توک گیر میاد حداقل بهتر بازی ترای وی گیر میاد :)
داداش به این تایپیک مراجعه کن .
واسه فروش داره ولی نمی دونم تکی هم بفروشه
http://forum.persiantools.com/threads/فروش-چند-كنسول-و-لوازم-دست-دوم-آپديت-مي-شود.651828/#post-10674134
برای ایشون کنسول کمبو هست ( یه جعبه سبز هست که هر دو داخل یه جعبه هست و کسی حاضر نیست جدا بفروشن )
متاسفانه توی هوا زدن :eek:
ازشون بپرسید شاید بتونند براتون یکی دیگه پیدا کنند
این رو گمونم قیمت مناسب گذشته بودن !!
تو سایت همسایه هست برا فروش مدیر سایت هم گذاتشه برا فروش ولی فکر کنم با خود کنسول 1 نیگا بنداز
آره بهشون پیام دادم ببینم نظرشون برای قیمت چطور هست امید وارم نظرشون به نظر من نزدیک باشه

بالا