• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار ماوس بی سیم ترجیحا لاجیتک

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام
من یک ماوس خوش دست برای لپ تاپم می خوام .بهتره حالت MicroGear™ Precision Scroll Wheel رو علاوه بر حالت معمولی داشته باشه .دوام باتری هم برام مهمه :)
هر کس یکی از این مدل ها یا مدل پیشنهادی دیگه ای برای فروش داره اطلاع بده. تا حدود 50-60 هزار تومان می تونم هزینه کنم
لاجیتک باشه بهتره

Logitech MX 1100
Logitech M705
Logitech Anywhere MX

a.jpg

b.jpg

c.jpg

متشکرم

Last edited:

saeed_yakooza

Registered User
لایک‌ها
38
سلام
من یک ماوس خوش دست برای لپ تاپم می خوام .بهتره حالت MicroGear™ Precision Scroll Wheel رو علاوه بر حالت معمولی داشته باشه .دوام باتری هم برام مهمه :)
هر کس یکی از این مدل ها یا مدل پیشنهادی دیگه ای برای فروش داره اطلاع بده. تا حدود 50-60 هزار تومان می تونم هزینه کنم

Logitech MX 1100
Logitech M705
Logitech Anywhere MX

مشاهده پیوست 127324

مشاهده پیوست 127325

مشاهده پیوست 127326

متشکرم

فروش موس های بی سیم اپل

b-1.jpg

موس بی سیم طرح اپل یکی از شیک ترین موس های موجود تو بازار هستش.
این موس با شکل آیرودینامیکی خود از خستگی دست جلوگیری میکنه.
کلید های موس عمر طولانی دارن و ماندگاری موس هم بالاست.
فقط 8 عدد از این مدل باقی مونده هم تکی موجود هستش هم بصورت کلی اگه کسی بصورت کلی خواست تخفیف خوبی می دم

در صورتی که قصد خرید داشتید با این شماره تماس بگیرید 09352672339

قیمتش هم پایین آوردم که هم برای مصرف کننده بصرفه هم اگه کسی خواست بفروشه.

attachment-125883d1333012911-1.jpg

attachment-125884d1333012930-2.jpg

attachment-125885d1333012946-3.jpg

attachment-125886d1333012966-4.jpg

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
خیلی ببخشید... از برند های نا آشنا نمی خرم.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
شما سری مارتن بخر .. 2 مدل بیشتر نداره که یکی اش سیمی هست ( برای Game ) و M705 هم بی سیم اش هست .. و با دو تا باطری قلمی تقریبا تا 3 سال کارمیکنه D: ... دسته دوم اش رو میشه 50 تومان گیر آورد ..

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
شما سری مارتن بخر .. 2 مدل بیشتر نداره که یکی اش سیمی هست ( برای Game ) و M705 هم بی سیم اش هست .. و با دو تا باطری قلمی تقریبا تا 3 سال کارمیکنه D: ... دسته دوم اش رو میشه 50 تومان گیر آورد ..

خیلی متشکرم
نمی دونستم ماراتون سیمی هم داره !
اگه دست دوم یکی از این ماوس ها پیدا بشه همون چیزیه که من می خوام. جایی سراغ دارید ؟ از کجا میشه گیر اورد ؟

متشکرم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
سلام ، اینم یه آپ برای دوست خوبم جناب رستمیانی ، انشاءالله بهترین موس گیرت بیاد .

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
سلام ، اینم یه آپ برای دوست خوبم جناب رستمیانی ، انشاءالله بهترین موس گیرت بیاد .

خیلی متشکرم ... سال نو و ماشین نو مبارک
اگه میشه نظرت رو در مورد Anywhere MX بگو. قبلا چون فروشنده بودی نپرسیدم ... :D
به نظرت ارتفاع کمش توی مدت طولانی برای دست مشکل ایجاد نمی کنه ؟
با کلیک وسط چه کردی ؟

متشکرم

borzoei

Registered User
لایک‌ها
132
مخلصم و ممنون ،
من فروشنده هم باشم فرقی نمی کنه ، میزنم تو سر مال خودم ! :D
جناب رستمیانی Anywhere MX به نظر من برای کار با لپ تاپ فوق العاده است ولی برای کسی که برای pc بخواد گزینه های بهتر از این هم هست براش.
دلیلم اینه که این موس تو هر شرایطی کار میکنه ( همون انتظاری که شما از لپ تاپ داری که تو هر شرایطی بتونی ازش استفاده کنی ) مثلا شبا ممکنه دوست داشته باشی رو جایی که می خوای بخوابی با لپ تاپ کار کنی ( البته اگر اصلا خواب داشته باشی ! ) اون موقع ارزش کار این موس رو متوجه می شی که حتی رو فرش ، موکت و پتو هم بدون پرش کار می کنه مثه ماس ( شایدم یه کم روونتر ! ) یا شاید دوست داشته باشی لپ تاپ رو بزاری رو میز ناهارخوری که متاسفانه متاسفانه شیشه ای هست اون موقع این موس برای کار روی شیشه هیچ مشکلی نداره ( ایندفعه مثه دوغ ، چون ماس تموم کردیم ! ) یه حسن دیگه این موس نرم افزار همراهش هست که امکان تعریف بهترین گزینه ها و حرکات رو برای دکمه هاش فراهم می کنه ( مثلا می تونی تعریف کنی براش که با زدن چپ یا راست قلطکی عمل اسکرول انجام بشه که من به شخصه خیلی دوست داشتم ، چون تو نت کار کردنو آسون می کنه ) ، اگر هنوز سر شمارو درد نیاورده باشم خدمتتون عرض کنم که قلطکی این موس هم حکایتی داره برا خودش چون مثل بقیه موس ها نیست . چون شما می تونی اونو بچرخونی و رها کنی ( با سرعت ) که این کار عمل اسکرول صفحه رو با سرعت باور نکردنی انجام میده . ( هر کی این متنو می خونه حتما پیش خودش میگه این یارو خاطر خواه این موس ، ولی باید خدمتش بگم من فقط یه کم دوستش دارم ، باور کن !!! )
راستی تا یادم نرفته بگم که این موس کوتاهیش یه حسن نه عیب چون شما مطمئنا می خوای اونو تو کیف لپ تاپ بزاری ، خوب اگر مثل بقیه موسها ، کله گنده باشه که تو کیف زار میزنه براش خودش که ، البته بگم این موس ظاهر خودش از نزدیک خوشگلتر از عکسشه ، ( من چند بار از نزدیک دیدمش ، خوشگله ، قبول نداری برین خواستگاریش ، البته اگر متأهل هستین بگین سریع ادیت کنم دردسر نشه !!!! )

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
مخلصم و ممنون ،
من فروشنده هم باشم فرقی نمی کنه ، میزنم تو سر مال خودم ! :D
جناب رستمیانی Anywhere MX به نظر من برای کار با لپ تاپ فوق العاده است ولی برای کسی که برای pc بخواد گزینه های بهتر از این هم هست براش.
دلیلم اینه که این موس تو هر شرایطی کار میکنه ( همون انتظاری که شما از لپ تاپ داری که تو هر شرایطی بتونی ازش استفاده کنی ) مثلا شبا ممکنه دوست داشته باشی رو جایی که می خوای بخوابی با لپ تاپ کار کنی ( البته اگر اصلا خواب داشته باشی ! ) اون موقع ارزش کار این موس رو متوجه می شی که حتی رو فرش ، موکت و پتو هم بدون پرش کار می کنه مثه ماس ( شایدم یه کم روونتر ! ) یا شاید دوست داشته باشی لپ تاپ رو بزاری رو میز ناهارخوری که متاسفانه متاسفانه شیشه ای هست اون موقع این موس برای کار روی شیشه هیچ مشکلی نداره ( ایندفعه مثه دوغ ، چون ماس تموم کردیم ! ) یه حسن دیگه این موس نرم افزار همراهش هست که امکان تعریف بهترین گزینه ها و حرکات رو برای دکمه هاش فراهم می کنه ( مثلا می تونی تعریف کنی براش که با زدن چپ یا راست قلطکی عمل اسکرول انجام بشه که من به شخصه خیلی دوست داشتم ، چون تو نت کار کردنو آسون می کنه ) ، اگر هنوز سر شمارو درد نیاورده باشم خدمتتون عرض کنم که قلطکی این موس هم حکایتی داره برا خودش چون مثل بقیه موس ها نیست . چون شما می تونی اونو بچرخونی و رها کنی ( با سرعت ) که این کار عمل اسکرول صفحه رو با سرعت باور نکردنی انجام میده . ( هر کی این متنو می خونه حتما پیش خودش میگه این یارو خاطر خواه این موس ، ولی باید خدمتش بگم من فقط یه کم دوستش دارم ، باور کن !!! )
راستی تا یادم نرفته بگم که این موس کوتاهیش یه حسن نه عیب چون شما مطمئنا می خوای اونو تو کیف لپ تاپ بزاری ، خوب اگر مثل بقیه موسها ، کله گنده باشه که تو کیف زار میزنه براش خودش که ، البته بگم این موس ظاهر خودش از نزدیک خوشگلتر از عکسشه ، ( من چند بار از نزدیک دیدمش ، خوشگله ، قبول نداری برین خواستگاریش ، البته اگر متأهل هستین بگین سریع ادیت کنم دردسر نشه !!!! )

خیلی خیلی متشکرم ...
انشااله اگه قسمت بشه همین ماوس رو می خرم :)

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
نو اش 116 تومان باید باشه ..

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
نو اش 116 تومان باید باشه ..

دقیقا به همین دلیل نمی تونم نو بخرم :D

این مدل ماراتون سیمی کدومه ؟ پیدا نکردمش ! اسمش ماراتونه یا شبیه این ماوسه ؟

متشکرم

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
اگه مدل بهتری باشه شاید بتونم بیش تر از این هم هزینه کنم :)
باید ببینم ارزششو داره یا نه :D

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
دقیقا به همین دلیل نمی تونم نو بخرم :D

این مدل ماراتون سیمی کدومه ؟ پیدا نکردمش ! اسمش ماراتونه یا شبیه این ماوسه ؟

متشکرم

Amazon.com: Logitech G9X Programmable Laser Gaming Mouse with Precision Grips: Electronics
مدل سیمی به کار شما نمیاد .. اون برای Game هست ولی اینجور که من فهمیدم ( چون دنبال Wacom و اینها هستی ) شما برای طراحی میخواهید ..

این دو مدل بهترین هست برای کار شما .. ولی متاسفانه اینجا نمیدونم چرا اینقدر گرون شده .. ( تقریبا 3 برابر قیمت اصلی )
Amazon.com: Logitech Wireless Marathon Mouse M705 With 3-year Battery Life (910-001935): Electronics

یا

Amazon.com: Logitech Wireless Performance Mouse MX for PC and Mac: Electronics

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
Amazon.com: Logitech G9X Programmable Laser Gaming Mouse with Precision Grips: Electronics
مدل سیمی به کار شما نمیاد .. اون برای Game هست ولی اینجور که من فهمیدم ( چون دنبال Wacom و اینها هستی ) شما برای طراحی میخواهید ..

این دو مدل بهترین هست برای کار شما .. ولی متاسفانه اینجا نمیدونم چرا اینقدر گرون شده .. ( تقریبا 3 برابر قیمت اصلی )
Amazon.com: Logitech Wireless Marathon Mouse M705 With 3-year Battery Life (910-001935): Electronics

یا

Amazon.com: Logitech Wireless Performance Mouse MX for PC and Mac: Electronics

خیلی متشکرم
درسته ... طراحی هم می کنم ولی تبلت رو برای خواهرم می خواستم :)
قیمت ماراتون که خیلی کمه ... عجیبه که اینقدر گرونه :blink: غیر از آواژنگ کسی لاجیتک وارد نمی کنه ؟ جایی هست که سفارش بدیم برامون بیارن ؟ (البته سفارش چند نفر رو با هم بیارن نه اینکه جدا برای من بفرستن که از اینم گرون تر در بیاد !!!)

متشکرم

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
همچنان خریدارم :)

Last edited:

rostamiani

Registered User
لایک‌ها
300
کسی تا به حال یکی از این ماوس ها رو داشته ؟

Last edited:
بالا