مخلصم و ممنون ،
من فروشنده هم باشم فرقی نمی کنه ، میزنم تو سر مال خودم !

جناب رستمیانی Anywhere MX به نظر من برای کار با لپ تاپ فوق العاده است ولی برای کسی که برای pc بخواد گزینه های بهتر از این هم هست براش.
دلیلم اینه که این موس تو هر شرایطی کار میکنه ( همون انتظاری که شما از لپ تاپ داری که تو هر شرایطی بتونی ازش استفاده کنی ) مثلا شبا ممکنه دوست داشته باشی رو جایی که می خوای بخوابی با لپ تاپ کار کنی ( البته اگر اصلا خواب داشته باشی ! ) اون موقع ارزش کار این موس رو متوجه می شی که حتی رو فرش ، موکت و پتو هم بدون پرش کار می کنه مثه ماس ( شایدم یه کم روونتر ! ) یا شاید دوست داشته باشی لپ تاپ رو بزاری رو میز ناهارخوری که متاسفانه متاسفانه شیشه ای هست اون موقع این موس برای کار روی شیشه هیچ مشکلی نداره ( ایندفعه مثه دوغ ، چون ماس تموم کردیم ! ) یه حسن دیگه این موس نرم افزار همراهش هست که امکان تعریف بهترین گزینه ها و حرکات رو برای دکمه هاش فراهم می کنه ( مثلا می تونی تعریف کنی براش که با زدن چپ یا راست قلطکی عمل اسکرول انجام بشه که من به شخصه خیلی دوست داشتم ، چون تو نت کار کردنو آسون می کنه ) ، اگر هنوز سر شمارو درد نیاورده باشم خدمتتون عرض کنم که قلطکی این موس هم حکایتی داره برا خودش چون مثل بقیه موس ها نیست . چون شما می تونی اونو بچرخونی و رها کنی ( با سرعت ) که این کار عمل اسکرول صفحه رو با سرعت باور نکردنی انجام میده . ( هر کی این متنو می خونه حتما پیش خودش میگه این یارو خاطر خواه این موس ، ولی باید خدمتش بگم من فقط یه کم دوستش دارم ، باور کن !!! )
راستی تا یادم نرفته بگم که این موس کوتاهیش یه حسن نه عیب چون شما مطمئنا می خوای اونو تو کیف لپ تاپ بزاری ، خوب اگر مثل بقیه موسها ، کله گنده باشه که تو کیف زار میزنه براش خودش که ، البته بگم این موس ظاهر خودش از نزدیک خوشگلتر از عکسشه ، ( من چند بار از نزدیک دیدمش ، خوشگله ، قبول نداری برین خواستگاریش ، البته اگر متأهل هستین بگین سریع ادیت کنم دردسر نشه !!!! )