• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار مودم ADSL2 وایرلس دار و usb

وضعیت
موضوع بسته شده است.

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
سلام دوستان
جدیدا تصمیم گرفتم دیال آپ رو ببوسم و بذارمش کنار حالا یه مودم ADSL2‌ نیاز دارم که هم وایرلس داشته باشه واسه گوشیم و هم بشه با pc‌ ازش استفاده کرد در مورد مودم هم هیچی نمیدونم ... دی: اگه در مورد قابلیتهای مودمتون کمی توضیح بدید ممنون میشم
پیشنهاد بدید ، قیمت ها هم منصفانه باشه

Last edited:

lastday

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوست عزیز. من یه مودم D-Link 2730 دارم. وایرلس هستش. برای لب تاب وی پی سی . این آخرین مدل موجود تو بازاره از مارک D-LINK. قیمت هم 70. خواستی در خدمتم. ضمنا نو هستش.

coopunzero

Registered User
لایک‌ها
7
منم به TPLINK مدل 8901 درام که حدودا 1 سال گارانتی داره
اگه مد نطر بود بفرمایید تا قیمت بدم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ایسوس g-31

هم مودم هم رویتر اگه گوشیت اندروید باشه خیلی بیشتر باهاش حال میکنی قیمت 50 تومن جای چک و چونه نداره

mhrdd_ygnh

Registered User
لایک‌ها
319
سلام دوست عزیز. من یه مودم D-Link 2730 دارم. وایرلس هستش. برای لب تاب وی پی سی . این آخرین مدل موجود تو بازاره از مارک D-LINK. قیمت هم 70. خواستی در خدمتم. ضمنا نو هستش.

عزیز در مورد 70تومن مطمئنی؟:blink:
آکبندش 63 تومنه الان با گارانتی 2ساله

nowak

Registered User
لایک‌ها
466

منم به TPLINK مدل 8901 درام که حدودا 1 سال گارانتی داره
اگه مد نطر بود بفرمایید تا قیمت بدم

دوستای گلم :
گفتم که از مودم ها و قابلیتهاش چیز زیادی نمیدونم و قیمت هم دستم نیست اگه اشاره ای هم به قابلیتهاش بشه خوفه
ولی میخوام بعنوان اولین تجربه کمی ارزونتر در بیاد تا اگه مناسب نبود گزیده نشم... دی:

ایسوس g-31

هم مودم هم رویتر اگه گوشیت اندروید باشه خیلی بیشتر باهاش حال میکنی قیمت 50 تومن جای چک و چونه نداره
تایپیک شما رو دنبال می کردم گوشیمم آندروید نیس نوکیا بله هستش
بزار دوستان پیشنهاداشون رو بدن اگه تصمیم گرفتم و فروش نرفته بود خبرتون میکنم

tanha_zizi

Registered User
لایک‌ها
4
ببین دوست عزیز من یه راهنماییت می کنم و بس .
من خودم تو بازار یابی شرکتی هستم که کارش عمده فروشی مودمه .
من شاید 20 مدل رو هم آزمایش کردم . از چندین مدل دی لینک بگیر تا ایسوس و تی پی لینک
خواستی مدل هاش هم میگم
از سری ان و جی هر چی که بگی .
ذره ای تفاوت مشاهده نشده عزیزم . برای کار شما حالا با هر وسیله ای با هر سیستم عاملی که استفاده میکنی هیچ فرقی نداره . البته اگه خواستی بگو من هر مدلی خواستی برات مقایسه میکنم.
فکر بی خودم نکنی که فلان مدل سرعت اینترنتم بالاتر میره و ... نه داداش من به عنوان دوست بهتون میگم که هیچ فرقی نداره .
البته یه فرقی که هست تو دی بی آی آنتن هست . که باز اون هم حتی دو دی بی آی هم طبقه بالا و پایین تون رو کامل ساپورت میکنه
ولی بعضی ها هم هست که روش آنتن 5 دی بی آی هست یه کم بردش بیشتره ولی باز میگم اینم برای کار شما خیلی تفاوتی نداره .
سری N کمی گرون تره و سری g سری قدیمی تره و کمی ارزونتر .من یه چند مدل میتونم بهت معرفی کنم ولی میزارم به اختیار خودت .
امیدوارم تونسته باشم کمک کوچکی کرده باشم .

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
من شاید 20 مدل رو هم آزمایش کردم . از چندین مدل دی لینک بگیر تا ایسوس و تی پی لینک
خواستی مدل هاش هم میگم
ذره ای تفاوت مشاهده نشده عزیزم . برای کار شما حالا با هر وسیله ای با هر سیستم عاملی که استفاده میکنی هیچ فرقی نداره . البته اگه خواستی بگو من هر مدلی خواستی برات مقایسه میکنم.
فکر بی خودم نکنی که فلان مدل سرعت اینترنتم بالاتر میره و ... نه داداش من به عنوان دوست بهتون میگم که هیچ فرقی نداره .
البته یه فرقی که هست تو دی بی آی آنتن هست . که باز اون هم حتی دو دی بی آی هم طبقه بالا و پایین تون رو کامل ساپورت میکنه
ولی بعضی ها هم هست که روش آنتن 5 دی بی آی هست یه کم بردش بیشتره ولی باز میگم اینم برای کار شما خیلی تفاوتی نداره .
سری N کمی گرون تره و سری g سری قدیمی تره و کمی ارزونتر .من یه چند مدل میتونم بهت معرفی کنم ولی میزارم به اختیار خودت .

تایید میشه.
فقط دی بی زیر 3 یکم اذیت میکنه.ممکنه قطع و وصل بشه و... .بازم بستگی به زیر بنای خونه و قطر دیوار داره.
تو مدلهای مختلف که من دیدم tp link با دی بی بالاتری قیمت پایین تری داره.

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
خواستی مدل هاش هم میگم

تایید میشه.
فقط دی بی زیر 3 یکم اذیت میکنه.ممکنه قطع و وصل بشه و... .بازم بستگی به زیر بنای خونه و قطر دیوار داره.
تو مدلهای مختلف که من دیدم tp link با دی بی بالاتری قیمت پایین تری داره.
از هر دو عزیز بخاطر اطلاعات مفیدی که ارائه کردند متشکرم

اگه کسی پیشنهادی داره ، منتظر پیشنهادات شون هستم

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
/\
\/
/\
\/

آهای ملت یکی یه مودم ارزون بیاره دیگه :D

Last edited:

sanup2006

Registered User
لایک‌ها
107
آپــــــــــــــ واسه همشهری جون!!!!!!!!

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
همه مشهدی ها افتادن تو کار خرید مودم چی شده ؟؟؟ اونم وایرلس... خبریه ؟؟؟

nowak

Registered User
لایک‌ها
466
Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا