• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار نت بوک دست دوم 10 یا 11 یا 12 اینچ

وضعیت
موضوع بسته شده است.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان به شدت نیازمند 2 عدد نت بوک دست دوم هستم 10 یا 11 یا 12 اینچ لطفا پیشنهادات معقولانه و منصفانه رو برام پیام خصوصی کنید.
مثل u135 msi
یا tz sony
یا asus
یا در بدترین حالت samsung
هر چه سریعتر پیشنهادات خودتونو اعلام کنید چون همین چند روزه نیاز به خرید دارم البته اگر sz سونی هم باشه با آغوش باز خریدارم فقط دست دوم باشه/ آک خودم منبعشم.
ممنون از همه سروران گرامی.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان لطفا پیشنهاد بدید نت بوکارو لازم دارم .

shborbor

Registered User
لایک‌ها
59
یه asus eee 900a دارم. خیلی سالم. بدون خط و خش. سفید.
9 اینچه ولی resolution تا جایی که یادمه با 10 یکیه. از ایتالیا آوردن (صفحه کلید فارسی نیست).
HDD 8gig SSD.
اگه به کارت میاد pm بده.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
یه asus eee 900a دارم. خیلی سالم. بدون خط و خش. سفید.
9 اینچه ولی resolution تا جایی که یادمه با 10 یکیه. از ایتالیا آوردن (صفحه کلید فارسی نیست).
HDD 8gig SSD.
اگه به کارت میاد pm بده.

ممنونم پ خ دادم فقط یه سوال ویندوز 7 خودش 8 گیگ جا میگیره این کم نمیاره؟

hamid_1367

Registered User
لایک‌ها
13
ممنونم پ خ دادم فقط یه سوال ویندوز 7 خودش 8 گیگ جا میگیره این کم نمیاره؟

سلام علی جان
اون SSD فکر نمیکنم برای نصب ویندوز 7 باشه!!! فکر کنم اون برای نصب سیتم عامل خود ایسوز ه که روی این نت بوکا میده و حجم زیادی نداره.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
سلام علی جان
اون SSD فکر نمیکنم برای نصب ویندوز 7 باشه!!! فکر کنم اون برای نصب سیتم عامل خود ایسوز ه که روی این نت بوکا میده و حجم زیادی نداره.

سلام حمید من خوبی شما؟
یعنی میخوای بگی ما نمیتونیم ویندوز رو این بریزیم؟

Last edited:

argi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک دستگاه ASUS 1215B در حد نو کاملا تمیز و با وسواس نگهداری شده.همچنین رم آن به 4 گیگ ارتقا یافته و رنگ مشکی و با گارانتی سازگار که تا تاریخ 20 سپتامبر 2013 اعتبار داردفروش به علت نیاز به سیستم خانگی.از هر نظر مطمئن و بدون ایراد و اشکال ظاهری و فنی میباشد.با توجه به قیمتهای بازار و در حد نو بودن و ارتقا رم به علاوه یک کیف case logic اورجینال به رنگ سرمه ای در حد نو (قیمت اصلی کیف 75000 تومان میباشد ) قیمت پیشنهادی به همراه کیف 650 هزار تومان میباشد و بدون کیف 620 هزار تومان میباشد

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
یک دستگاه ASUS 1215B در حد نو کاملا تمیز و با وسواس نگهداری شده.همچنین رم آن به 4 گیگ ارتقا یافته و رنگ مشکی و با گارانتی سازگار که تا تاریخ 20 سپتامبر 2013 اعتبار داردفروش به علت نیاز به سیستم خانگی.از هر نظر مطمئن و بدون ایراد و اشکال ظاهری و فنی میباشد.با توجه به قیمتهای بازار و در حد نو بودن و ارتقا رم به علاوه یک کیف case logic اورجینال به رنگ سرمه ای در حد نو (قیمت اصلی کیف 75000 تومان میباشد ) قیمت پیشنهادی به همراه کیف 650 هزار تومان میباشد و بدون کیف 620 هزار تومان میباشد

ممنون از پیشنهادتون در موردش مشورت و فکر خواهم کرد.

vive

Registered User
لایک‌ها
31
بالاترين پيشنهادم ٥٥٠ بوده اگه بيشتر خواستيد در خدمتم

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان منتظر پیشنهاداتتون هستم.

hamid_1367

Registered User
لایک‌ها
13
سلام حمید من خوبی شما؟
یعنی میخوای بگی ما نمیتونیم ویندوز رو این بریزیم؟

قربونت علی جان
ولی فکر کنم درست حدس زدی با این 8 گیگ اس اس دی فکر نکنم بشه ولی درکل میشه باید یه هارد لپ تاپی دیگه جاش قرار بدی.
آ پ پ پ پ پ پ...

swastika_iran

Registered User
لایک‌ها
1
میتونی یه فلش ۱۶ یا اگر رم ریدر داشته باشه به sd 32 بزاری روش و من بت یاد بدم که چجوری روش ویندوز بریزی و از رو فلشت ویندوز رو ران کنی.... حالا اگر گرفتی بم بگو

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
میتونی یه فلش ۱۶ یا اگر رم ریدر داشته باشه به sd 32 بزاری روش و من بت یاد بدم که چجوری روش ویندوز بریزی و از رو فلشت ویندوز رو ران کنی.... حالا اگر گرفتی بم بگو

چاکریم داداش ممنون که به فکری من باهاشون در تماس بودم نظرم هست رو 150 -200 بخرم واسه کانفیگش چون ال سی دیشم 8.9 هست نه 10.1 ولی ایشون میگن زیر 300 نمیفروشند که منم تو این قیمتا ترجیح میدم نت بوکای کانفیگ بالارو بخرم.

i o s

Registered User
لایک‌ها
211
up
باور کنید لازم دارم .بفروشید دیگه الکی افتاده گوشه خونه.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا