• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار نرم افزار ارسال +لیست ایمل

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
سلام خدمت دوستان
من برای کار جدیدی که شروع کردم احتیاج به خرید نرم افزار ارسال انبوه +لیست ایمل کاربران ایرانی هستم
دوستانی که کار میکنند قیمت بدهند لطفن و اگه راه دیگه ای در اینترنت به نظرشون میرسه لطف بفرمائند.

abbasss

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
کارتون چی هست؟بیشتر توضیح بده تا بهتر راهنمایی کنند.
موفق باشید
:)

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
ايميل ديگر جواب نمي دهد . اگر واقعا جدي هستيد من مي تونم كلي ايميل رو كه الان دارن تو اينترنت به خدا تومن و 500 مي فروشن رايگان واستون آپولد كنم شما حالشو ببري . ولي كلا ايميل جواب نميده . ديگه دورانش گذشت .

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
ايميل ديگر جواب نمي دهد . اگر واقعا جدي هستيد من مي تونم كلي ايميل رو كه الان دارن تو اينترنت به خدا تومن و 500 مي فروشن رايگان واستون آپولد كنم شما حالشو ببري . ولي كلا ايميل جواب نميده . ديگه دورانش گذشت .
راستش من میخوام انواع راههای تبلیغاتو امتحان کنم
اگه داشته باشی یا بتونی بهم اموزش بدی که خیلی خوب میشه وممنونت میشه

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28

سلام عزیز
این که خیلی عالیه و ممنون میشم
راستش من میخوام راههای مختلف رو امتحان کنم
اگه داشته باشید و یا بهم یاد بدید و یا یک اطلاعات جامعی در مورد این بهم بدید خیلی خیلی ممنون میشم .

E H S A N N

Registered User
لایک‌ها
143
تایید !

mbza11

Registered User
لایک‌ها
5
سلام.
اگه بتونی بزاری که خیلی عالی میشه. البته اگه یه عده سوءاستفاده نکنند و بعدا همینا رو نفروشن.

موفق باشید.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
باشه آپلود مي كنم ميارم ميذارم . يه ذره نيگا كردم حجمشون زياد بود . به روي چشم حتما ميذارم .

آموزش نداره . با ياهو كه كلا نميشه 100تا كه بفرستي توي 101 اكانتت بلوك ميشه

جيميل قديما ميشد با sstp در 24 ساعت 550 تا ايميل زد(اگه اشتباه نكنم) ولي الان ديگه نميشه چووون بعد اين رقم اكانت درجا به خاطر اسپم بلوك ميشه و بايد بري يكي ديگه بسازي و اكانت هم نمي توني بسازي چون زرنگ شده و شماره موبايل و .... ميخواد و هر شماره موبايل فقط يكبار ميتونه رجيستر كنه . هاتميل هم نميشه چوون حتما بايد خارجي باشي و با يك شماره در خارج تائيد كني تا محدوديت 10 تا ايميل در روز رو برات بردارند .

ميمونه اون ايميلي كه معمولا رو دامين مياد . مثلا [email protected] . اين رو هم هر چقدر دلت خواست ميتوني بزني ( البته اگه سرور داشته باشي وگرنه صاحب سرور ميفهمه دمار از روزگالرت درمياره ) چون تو با اولين كارت باعث ip ُرور طرف بره تو بلك ليست و بعد اون هرچي بفرستي مستقيم ميره تو اسپم و اون بنده خدا هم بدبخت ميشه كه آي پيش بلك ليست شده .

تنها يك راه بسيار پرهزينه ميمونه اينه كه از سرويسهاي ارسال ايميل انبوه مستقيم به اينباكس استفاده كني كه هزينه اش خيلي زياده . اگه هزينه واست مهم نيست اين كار خوووبه . ولي برادر من دوران ايميل گذشت .

راستي يك راهي هم هست اينكه به گروه هاي اينترنتي كه روزانه ايميل مي زنن مثل ايران ويج و ميهن دانلود بگي ببيني چقدر آب ميخوره واست .

Nader FN

Registered User
لایک‌ها
118
اگه خواستین میتونم براتون با اس تبلیغ کنم حدود 8 هزار تا شماره فعال موجوده که 5 هزارتاش مربوط به سایت یکی از دوستانه که عضویت توی سایت با اس ام اس باید تایید میشد برا همین میگم کاملا فعاله
بقیه هم از نت جمع اوری شده بیشتر از 5 ماه هم نیست.

قیمت ارسال برا هر شماره 14 تومن.

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
اگه خواستین میتونم براتون با اس تبلیغ کنم حدود 8 هزار تا شماره فعال موجوده که 5 هزارتاش مربوط به سایت یکی از دوستانه که عضویت توی سایت با اس ام اس باید تایید میشد برا همین میگم کاملا فعاله
بقیه هم از نت جمع اوری شده بیشتر از 5 ماه هم نیست.

قیمت ارسال برا هر شماره 14 تومن.
مرسی عزیز من خودم پنل دارم و 8 تومن و یا این حدود هزینه اس ام اس میدم چون یکجا خریدم
و شماره اس ام اس دارم
--------------------------
کار بیشتر فرهنگی هستش و دوست دارم از طریق ایمیل هم اطلاع رسانی بشه

pinfo

Registered User
لایک‌ها
28
باشه آپلود مي كنم ميارم ميذارم . يه ذره نيگا كردم حجمشون زياد بود . به روي چشم حتما ميذارم .

آموزش نداره . با ياهو كه كلا نميشه 100تا كه بفرستي توي 101 اكانتت بلوك ميشه

جيميل قديما ميشد با sstp در 24 ساعت 550 تا ايميل زد(اگه اشتباه نكنم) ولي الان ديگه نميشه چووون بعد اين رقم اكانت درجا به خاطر اسپم بلوك ميشه و بايد بري يكي ديگه بسازي و اكانت هم نمي توني بسازي چون زرنگ شده و شماره موبايل و .... ميخواد و هر شماره موبايل فقط يكبار ميتونه رجيستر كنه . هاتميل هم نميشه چوون حتما بايد خارجي باشي و با يك شماره در خارج تائيد كني تا محدوديت 10 تا ايميل در روز رو برات بردارند .

ميمونه اون ايميلي كه معمولا رو دامين مياد . مثلا [email protected] . اين رو هم هر چقدر دلت خواست ميتوني بزني ( البته اگه سرور داشته باشي وگرنه صاحب سرور ميفهمه دمار از روزگالرت درمياره ) چون تو با اولين كارت باعث ip ُرور طرف بره تو بلك ليست و بعد اون هرچي بفرستي مستقيم ميره تو اسپم و اون بنده خدا هم بدبخت ميشه كه آي پيش بلك ليست شده .

تنها يك راه بسيار پرهزينه ميمونه اينه كه از سرويسهاي ارسال ايميل انبوه مستقيم به اينباكس استفاده كني كه هزينه اش خيلي زياده . اگه هزينه واست مهم نيست اين كار خوووبه . ولي برادر من دوران ايميل گذشت .

راستي يك راهي هم هست اينكه به گروه هاي اينترنتي كه روزانه ايميل مي زنن مثل ايران ويج و ميهن دانلود بگي ببيني چقدر آب ميخوره واست .

خیلی ممنون شرمندمون میکنید دوست عزیز

Profession@l

همکار بازنشسته
لایک‌ها
317
عزیز جواب پیغام آخر من رو ندادید.

بالا