• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار هدست beats !!!

HARAY

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام

مدتی هست دنباله یک هدست خوب میگردم .. دوستان ibeats رو پیشنهاد کردن تو کیفیت این هدست ها شکی نیست ولی مشکل اینجاست که الان تو همین فروم به من 4 ، 5 مدل از هدست های ibeats معرفی کردند هر کدوم با قیمت های بسیار متفاوت .. میدونم چند مدل هست اما اینجات از هر کدوم از این عزیزان پرسیدم گفتند best high copy هست و مثله ارجیناله جالب اینجاس همشون هم رو این نکته تایید دارن قیمتاشون هم از 30 تومن تا 130 تومن هست .. خداییش دیگه موندم ادم به کی اعتماد کنه !!!

خب واضح هست که به من هدست معمولی beats رو هم بدن چون از هدست های دیگه بمراتب با کیفیت تر خواهد بود فک میکنم جنس درستی در حالی که یه فرد با تجربه براحتی تشخیص میده ..

از دوستان عزیز خواهشمندم که اگه نجربه ای دارن , استفاده کردند من رو هم راهنمایی کنند و یک فروشنده خوب معرفی کنند چون اصلا دوست ندارم بخاطر چند تومنی پشیمون بشم !

ممنون .

الانشم فرورشنده های این محصولات دارن تو تاپیک دیگه کل کل میکنند .. ادم پشیمون میشه واقعا :happy:

خب کسی نظری نداشت ؟

Last edited:

daltoon2012

Registered User
لایک‌ها
7
من از هر دو دارم هم کپی هم اصل sensation xl اینم عکسش . سفیده اصله و مشکی کپی هست.

فایل های ضمیمه

• 44.jpg
    44.jpg
    464.6 KB · نمایش ها: 72

mohsen1390

Registered User
لایک‌ها
28
سلام قیمت آخر اصلیه رو برام پخ کنید منظورم سفیده هست.

galaxysky

Registered User
لایک‌ها
644
من یه اصل سفید دارم کیف شو گم کردم خواستی پخ بده

shojapour

Registered User
لایک‌ها
9
دوست عزیز اگه خواستی شمارتو پخ کن من زنگ میزنم هر سوالی داشنی در خدمتم

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
من هدفون اصلی دارم 100 درصده از تو جعبه xe برداشته شده سری اول هست برای همین مطمئنه قیمتم هم 85 هست

crazy heart

Registered User
لایک‌ها
40
من یه دونه دارم مال گوشی خودم بوده که به دوستم فروختم اونم گفت نمیخوامش عوضش تخفیف گرفت ازم گوشی که فروختم هم گارانتی یاس داشت پس تو اصل بودنش مطمینم خواستی پخ بده تاقیمت بدم چون خودم قصد دارم گوشی سونی بگیرم رو سونی میگن جواب نمیده!

بالا