keyvan66
Registered User
دوستانی که دارن بهم pm بدن
کیوان اونم در حد . 9 ماه گارانتی داره هنوز . ولی چشم باهاش صحبت میکنم ببینم میتونم کمتر برات بگیرمش2200 گرون داداشی اکبندش 2700 سراغ داشتم اگه کمتر راه داشت بگو ببینم میتونم پول جور کنم
اگه اینی میگی که تو ایستگاه اگهی کرده 2 تومن میده ولی میگه 400 بیانه بریز برات ارسال کنم تهران از طرفی میگم عکساشو برام بفرست میگه وقت ندارمکیوان اونم در حد . 9 ماه گارانتی داره هنوز . ولی چشم باهاش صحبت میکنم ببینم میتونم کمتر برات بگیرمش
امینم داداداداش کور {اسمتون نمیدونم} قیمتش الان 2700 هستش 2200 واقعا زیاد
واقعا این قیمت نمی ارزه دیگه خودت اینکاره هستی باهاش صحبت کن اگه زیر 2 میده من برم یه خاکی تو سرم بکنم
نه دادا این رفیقم اصلا با سیستم فروش در اینترنت درگیری داره . اون نیستاگه اینی میگی که تو ایستگاه اگهی کرده 2 تومن میده ولی میگه 400 بیانه بریز برات ارسال کنم تهران از طرفی میگم عکساشو برام بفرست میگه وقت ندارم
جالبه 2 تومن پخش میخواد بفروشه وقت نداره![]()
آخه دادا الان مدل قدیمیشون واقعا قیمتاشون اکازیونیه . اونو هم که نگرفتی اشتباه بزرگی کردی . توی خرید اجناس High End درنگ نباید کردمن ماه پیش 1800 سراغ داشتم واقعا میشه گفت نو بود ولی دلم بدجوری پیش مدل قدیمی گیر کرده
آره فقط مشتری اول و آخرش خودتیآخه دادا الان مدل قدیمیشون واقعا قیمتاشون اکازیونیه . اونو هم که نگرفتی اشتباه بزرگی کردی . توی خرید اجناس High End درنگ نباید کرد![]()
اینا اومد زیر دست آدم دیگه نباید حرف از مشتری زد . فقط باید حالشو بردآره فقط مشتری اول و آخرش خودتی![]()
داداش عتیقش دیگه باید پوله عتیقه بدیسیامک جان اگه 3800 داشتم بی شک p99 میگرفتم
آره ولی واقعا گرون بود من عشقم جنس های اند هستش ببینیم چی نسیب ما میشه ولی این حقیقت هستش که اول اخرش مال خودتآخه دادا الان مدل قدیمیشون واقعا قیمتاشون اکازیونیه . اونو هم که نگرفتی اشتباه بزرگی کردی . توی خرید اجناس High End درنگ نباید کرد![]()
همون نصیب دیگه ؟آره ولی واقعا گرون بود من عشقم جنس های اند هستش ببینیم چی نسیب ما میشه ولی این حقیقت هستش که اول اخرش مال خودت
نه بیخ ریشت هستش جیگرهمون نصیب دیگه ؟![]()