• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار هد فون بی سیم شبیه MW600 سونی اریکسون

sobhan_250

Registered User
لایک‌ها
3
سلام
من به دنبال یه هندز فری شبیه MW600 سونی اریکسون هستم کسی داره؟

sony-ericsson-mw600-stereo-fm-radio-bluetooth-earphone-handsfree-1005-08-kitkit85@19.jpg

منظورم یه هندز فری با هدفون قابل تعویض هست
مدل غیر مارک نوکیا
می خوام با سامسونگ ویو 2 باهاش کار کنم
لطفا پیشنهاد بدید

Last edited:

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز یه توصیه یهت می کنم اول صداشو گوش کن بعد دنبال خرید باش . ظاهرش وسوسه کنندس ولی لول صدا پائینه
اکثر کسانی که می خرند به دلبل همین مشکل بعد یه مدت می فروشند + اینکه خوب یک حال اساسی هم به شارژ
گوشیت می ده
.

akbaaria

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
425
از محصولات جبرا هم تعریف زیاد میشه

parsomash-iran

Registered User
لایک‌ها
1
عزیز یه توصیه یهت می کنم اول صداشو گوش کن بعد دنبال خرید باش . ظاهرش وسوسه کنندس ولی لول صدا پائینه
اکثر کسانی که می خرند به دلبل همین مشکل بعد یه مدت می فروشند + اینکه خوب یک حال اساسی هم به شارژ
گوشیت می ده
.

سلام دوست من
یه همچین چیزی رو من ندیدم
من نزدیک به 2 سات مدام باهاش آهنگ گوش میدم 7% باتری رو می بره
و در مورد کیفیت باید بگم فقط بیس پایین داره که اونم با برنامه های دیگه کار نکردم که ببینم درست میشه یا نه
ولی در کل ظاهر زیبا و کارامدی داره

PeDr4m

Registered User
لایک‌ها
16
لول صدای این مدل های بلوتوثی از مدل های سیم دار پائبن تر هست . بهتره که قبل از خرید به تست گرفته بشه .

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ممنون عزیز
من دنبال این مدل برای جداشدن هدفون از دستگاهش هستم تا بشه به راحتی تو جیب گذاشت یا به دستگاه صوتی وصل کرد

همین امروز به کاربر ائو فروختم برو جبرا bt3030 بخر بقیش هیچ کودوم به درد نمی خوره منم همه رو تست کردم اینو بهت میگم کلیپر نگیری که چرته ولی من mw600 خریدارم با اجازه استارتر اونم به خاطر شیکی میخوام تو مهمونی نمیشه جبرا bt3030 رو استفاده کرد

sobhan_250

Registered User
لایک‌ها
3
همین امروز به کاربر ائو فروختم برو جبرا bt3030 بخر بقیش هیچ کودوم به درد نمی خوره منم همه رو تست کردم اینو بهت میگم کلیپر نگیری که چرته ولی من mw600 خریدارم با اجازه استارتر اونم به خاطر شیکی میخوام تو مهمونی نمیشه جبرا bt3030 رو استفاده کرد

نظرتون در مورد mw600 چیه؟
صداش خوبه؟
نسیت به bt3030 چطوره؟

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ببین شما بگو برای چه کاری میخوای من راهنمایی کنم من برای ورزش میخواستم خوب jebra خوب بود هم کیفیت عالی باطری بهتر ولی خوب شیک نیست حالا من خودم به mw600 احتیاج دارم چون قیافه جبرا جوریه که نمیشه جایی که ازش استفاده میکنم مثلم تو مهمونی پلاک شهادت میکشی بیرون انگار یه جوریه ولی باطری و کیفیت و دوام جبرا زیبایی mw600

sobhan_250

Registered User
لایک‌ها
3
ببین شما بگو برای چه کاری میخوای من راهنمایی کنم من برای ورزش میخواستم خوب jebra خوب بود هم کیفیت عالی باطری بهتر ولی خوب شیک نیست حالا من خودم به mw600 احتیاج دارم چون قیافه جبرا جوریه که نمیشه جایی که ازش استفاده میکنم مثلم تو مهمونی پلاک شهادت میکشی بیرون انگار یه جوریه ولی باطری و کیفیت و دوام جبرا زیبایی mw600

من می خوام وقتی سوار ماشین یا موتور میشم توی جیبم باشه و قابل انتقال
همین طور اگه خواستم به یه سیستم صوتی وصلش کنم
همین
البته همین طور که گفتید قیافه سونی اریکسون خیلی زیباست

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
جبرا برات مناسب تره پس میکروفون بهتری هم داره ... شاید باورت نشه ولی با همون بند گردنی با لباس زمستونی از همونجا صدا میره میاد بگرد جبرا اصل پیدا کن اصلش باید 70-80 تومنی باشه

نری از این 30 تومنی ها بخری ها .....

سونی به دردت نمی خوره توان خروجی جبرا هم از سونی بیشتره سونی رو به سیستم ماشین با aux وصل میکردم کم میاورد و داغ میکرد ولی جبرا نه هم کیفیتش توپ جواب میداد و کم نمیاورد

حالا یکی نیست چرا اینقدر تعریف میکنی برا چی فروختیش...البته یه مدل جدید bt3030 اومده اسم مدلش یادم نیست ولی تا حدودی خفن تره خواستی بگو امارش رو میگیرم بهت میگم قیمتش رو 80-90 هست و فعلا تقلبی نداره عمر باطری و توان خروجی هم بهتر شده

sobhan_250

Registered User
لایک‌ها
3
جبرا برات مناسب تره پس میکروفون بهتری هم داره ... شاید باورت نشه ولی با همون بند گردنی با لباس زمستونی از همونجا صدا میره میاد بگرد جبرا اصل پیدا کن اصلش باید 70-80 تومنی باشه

نری از این 30 تومنی ها بخری ها .....

سونی به دردت نمی خوره توان خروجی جبرا هم از سونی بیشتره سونی رو به سیستم ماشین با aux وصل میکردم کم میاورد و داغ میکرد ولی جبرا نه هم کیفیتش توپ جواب میداد و کم نمیاورد

حالا یکی نیست چرا اینقدر تعریف میکنی برا چی فروختیش...البته یه مدل جدید bt3030 اومده اسم مدلش یادم نیست ولی تا حدودی خفن تره خواستی بگو امارش رو میگیرم بهت میگم قیمتش رو 80-90 هست و فعلا تقلبی نداره عمر باطری و توان خروجی هم بهتر شده

ممنون دوست من!
خیلی راهنمایی خوبی کردید.
در مورد اون مدل هم ممنون میشم برام آمار بگیرید.

بالا