sobhan_250
Registered User
- نوشتهها
- 42
- لایکها
- 3
عزیز یه توصیه یهت می کنم اول صداشو گوش کن بعد دنبال خرید باش . ظاهرش وسوسه کنندس ولی لول صدا پائینه
اکثر کسانی که می خرند به دلبل همین مشکل بعد یه مدت می فروشند + اینکه خوب یک حال اساسی هم به شارژ
گوشیت می ده .
سلام
این مدل رو میپسندی ؟ http://forum.persiantools.com/t241562.html
ممنون عزیز
من دنبال این مدل برای جداشدن هدفون از دستگاهش هستم تا بشه به راحتی تو جیب گذاشت یا به دستگاه صوتی وصل کرد
همین امروز به کاربر ائو فروختم برو جبرا bt3030 بخر بقیش هیچ کودوم به درد نمی خوره منم همه رو تست کردم اینو بهت میگم کلیپر نگیری که چرته ولی من mw600 خریدارم با اجازه استارتر اونم به خاطر شیکی میخوام تو مهمونی نمیشه جبرا bt3030 رو استفاده کرد
ببین شما بگو برای چه کاری میخوای من راهنمایی کنم من برای ورزش میخواستم خوب jebra خوب بود هم کیفیت عالی باطری بهتر ولی خوب شیک نیست حالا من خودم به mw600 احتیاج دارم چون قیافه جبرا جوریه که نمیشه جایی که ازش استفاده میکنم مثلم تو مهمونی پلاک شهادت میکشی بیرون انگار یه جوریه ولی باطری و کیفیت و دوام جبرا زیبایی mw600
جبرا برات مناسب تره پس میکروفون بهتری هم داره ... شاید باورت نشه ولی با همون بند گردنی با لباس زمستونی از همونجا صدا میره میاد بگرد جبرا اصل پیدا کن اصلش باید 70-80 تومنی باشه
نری از این 30 تومنی ها بخری ها .....
سونی به دردت نمی خوره توان خروجی جبرا هم از سونی بیشتره سونی رو به سیستم ماشین با aux وصل میکردم کم میاورد و داغ میکرد ولی جبرا نه هم کیفیتش توپ جواب میداد و کم نمیاورد
حالا یکی نیست چرا اینقدر تعریف میکنی برا چی فروختیش...البته یه مدل جدید bt3030 اومده اسم مدلش یادم نیست ولی تا حدودی خفن تره خواستی بگو امارش رو میگیرم بهت میگم قیمتش رو 80-90 هست و فعلا تقلبی نداره عمر باطری و توان خروجی هم بهتر شده