• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پاور بالای 885 با گارانتی

Hesam1373

Registered User
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,168
لایک‌ها
109
محل سکونت
مشهد
آیا کسی ندارد؟! اگه دارین رو کنین دلار داره ارزون میشه :دی
 

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,285
لایک‌ها
10
محل سکونت
کرمان
شما یه 2 3 روز صبر کن این دلار میاد پایین زیاد میشه همه فکر میکنن دلار بره بالا دیگه نمیاد پایین ولی سخت در اشتباه هستن
اگه 700 میخواستی داشتم اخه خودم هم میخوام 1000 به بالا بگیرم
با پوزش از استارتر
 

AZAZEL

Registered User
تاریخ عضویت
22 اکتبر 2011
نوشته‌ها
709
لایک‌ها
341
محل سکونت
تهرانپاریس
شما یه 2 3 روز صبر کن این دلار میاد پایین زیاد میشه همه فکر میکنن دلار بره بالا دیگه نمیاد پایین ولی سخت در اشتباه هستن
اگه 700 میخواستی داشتم اخه خودم هم میخوام 1000 به بالا بگیرم
با پوزش از استارتر

با احترام به صحبت شما ولی اون موقع که دلار 1700-1800 هم بود همین حرفا رو زیاد میزدن الانم همین جور شده خدا به داد ما مردم بد بخت برسه ;)
 

hossein_mokhte

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
تاریخ عضویت
29 مارس 2012
نوشته‌ها
2,285
لایک‌ها
10
محل سکونت
کرمان
اره ولی الان دیگه نرخ ثابت دلار همین رنج شده 1800 تا 2000 بیشتر نمیره ولی واسه فروشنده ها خوبه ها تا میره بالا میبینی بعد 10 ثانیه زدن رو جنسشون
 

Hesam1373

Registered User
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,168
لایک‌ها
109
محل سکونت
مشهد
شما یه 2 3 روز صبر کن این دلار میاد پایین زیاد میشه همه فکر میکنن دلار بره بالا دیگه نمیاد پایین ولی سخت در اشتباه هستن
اگه 700 میخواستی داشتم اخه خودم هم میخوام 1000 به بالا بگیرم
با پوزش از استارتر

چاکرم :)
نه دادا بالا 800 به کارم میاد ....
البته من برا گرافیک جدیدم میخواستم که جواب میده فعلا ولی بازم عجله ندارم

با احترام به صحبت شما ولی اون موقع که دلار 1700-1800 هم بود همین حرفا رو زیاد میزدن الانم همین جور شده خدا به داد ما مردم بد بخت برسه ;)

مرسی دادا
واسه اونی هم که پخ کردی بت خبر میدم دادا
 

ArashMiniStar2

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2012
نوشته‌ها
758
لایک‌ها
888
محل سکونت
IR/MASHHAD
اره داداش راست میگه.دلار پایین میاد.من خودم دارم برای حرید سیستم جدیدم دلار رو هر روز مانیتور می کنم.آخه هم تا رفتیم i3 2120 بگیریم گفت 245!! یک 15 تومانی الکی الکی گرون شد!!! کیس مگنوم 2 رو هم 71 قیمت دادن.منم دیگه برگشتم.
ضمنا اگر میشه اون لینک پاور 530 وات رو پ.خ یا ایمیل کنی ممنون میشم.


تازه شنبه قیمت گرفتم نه زمانی که تا 2200 دلار رفت بالا!! چه وضعیه آخه!
الان این رمی رو هم که از پوریا خریدم رو دستم مونده حسرت سیستم جدید رو میخورم.
:lol:
 
Last edited:

Hesam1373

Registered User
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,168
لایک‌ها
109
محل سکونت
مشهد
اره داداش راست میگه.دلار پایین میاد.من خودم دارم برای حرید سیستم جدیدم دلار رو هر روز مانیتور می کنم.آخه هم تا رفتیم i3 2120 بگیریم گفت 245!! یک 15 تومانی الکی الکی گرون شد!!! کیس مگنوم 2 رو هم 71 قیمت دادن.منم دیگه برگشتم.
ضمنا اگر میشه اون لینک پاور 530 وات رو پ.خ یا ایمیل کنی ممنون میشم.


تازه شنبه قیمت گرفتم نه زمانی که تا 2200 دلار رفت بالا!! چه وضعیه آخه!
الان این رمی رو هم که از پوریا خریدم رو دستم مونده حسرت سیستم جدید رو میخورم.
:lol:

آرش واسه لینک برو گوگل سرچ کن مال گرینه 530ab تو خود سایتشم سرچ کنی میاد بعدا واست میفرستم اگه نپیداییدی :دی
هه هه هه ... حاجی کاش جی اسکیل یا کروسیر میگرفتی خیلی بهتر بود....
 

ArashMiniStar2

Registered User
تاریخ عضویت
2 جولای 2012
نوشته‌ها
758
لایک‌ها
888
محل سکونت
IR/MASHHAD
آرش واسه لینک برو گوگل سرچ کن مال گرینه 530ab تو خود سایتشم سرچ کنی میاد بعدا واست میفرستم اگه نپیداییدی :دی
هه هه هه ... حاجی کاش جی اسکیل یا کروسیر میگرفتی خیلی بهتر بود....
تازه همین رو هم نمیخواستیم بگیریم گفتیم الان تیم گروپ اینا بگیرم تایمینگ بالا هستش اینم مارکش معروفه قیمتش هم خوبه همین رو گرفتیم.تازه الان اگر سی پی یو رو ستدی بگیرم مین رو b75 باس رم ست میشه رو 1333:( این اینتل هم مارو کشته با این قضیه چیپیست هاش...
آقا این پاوره یک تغذیه 6 پین داره (همون کابل گرافیک که وصل میشه) یا 2 تا؟
 

Hesam1373

Registered User
تاریخ عضویت
7 آگوست 2009
نوشته‌ها
1,168
لایک‌ها
109
محل سکونت
مشهد
تازه همین رو هم نمیخواستیم بگیریم گفتیم الان تیم گروپ اینا بگیرم تایمینگ بالا هستش اینم مارکش معروفه قیمتش هم خوبه همین رو گرفتیم.تازه الان اگر سی پی یو رو ستدی بگیرم مین رو b75 باس رم ست میشه رو 1333:( این اینتل هم مارو کشته با این قضیه چیپیست هاش...
آقا این پاوره یک تغذیه 6 پین داره (همون کابل گرافیک که وصل میشه) یا 2 تا؟

آها ...آره خوبه ....
یکی داره ... تبدیلاش هست من الآن یک gtx470 دارم گذاشتم تو کیس دارم حالشو میبرم قشنگ جواب میده! این دوتا میخواد یکیشو تبدیل کردم
 
بالا