• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پردازنده: fx6100 و مادربرد: ASRock N68-VS3 FX دست2 خیلی فوری

وضعیت
موضوع بسته شده است.

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
Last edited:

nima_hl

Registered User
لایک‌ها
109
سلام دوستان خریداری فوری این پردازنده :AMD FX 6-Core Black Edition FX-6100 (FD6100WMGUSBX) Details و مادربرد: میهن مارکت - قيمت فروش مادربورد Motherboard - ازراک ASRock N68-VS3 FX ممنون و متشکر منتظرپیشنهادات......

گرامی به شما اصلا پیشنهاد نمیکنم این مادربرد را برای این پردازنده تهیه کنید

این مادربرد دارای مدار تغذیه 3 فاز با خازنهای الکترولیت هستند

سیستم خنک کننده مادربرد هم برای این پردازنده مناسب نیست ( موسفتها دارای هیت سینک نیستن )

اگر کیس شما دارای سیستم خنک کننده خوبی هم باشه و بتونه مادربرد را در دمای نسبتا مناسب هم نگهداری کنه به دلیل سوکت 4 پین تغذیه 3 فاز گمان نمیکنم این سیستم بتونه استابلیتی و طول عمر مناسبی داشته باشه

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
گرامی به شما اصلا پیشنهاد نمیکنم این مادربرد را برای این پردازنده تهیه کنید

این مادربرد دارای مدار تغذیه 3 فاز با خازنهای الکترولیت هستند

سیستم خنک کننده مادربرد هم برای این پردازنده مناسب نیست ( موسفتها دارای هیت سینک نیستن )

اگر کیس شما دارای سیستم خنک کننده خوبی هم باشه و بتونه مادربرد را در دمای نسبتا مناسب هم نگهداری کنه به دلیل سوکت 4 پین تغذیه 3 فاز گمان نمیکنم این سیستم بتونه استابلیتی و طول عمر مناسبی داشته باشه

حرف شما رو قبول دارم دوست عزیز بلاخره هیچ ارزونی بی علت نیست ولی خب چاره چیه واسه یه بنده خدایی میخوام که زیره 250 میخواد هزینه کنه !

nima_hl

Registered User
لایک‌ها
109
حرف شما رو قبول دارم دوست عزیز بلاخره هیچ ارزونی بی علت نیست ولی خب چاره چیه واسه یه بنده خدایی میخوام که زیره 250 میخواد هزینه کنه !

این بنده خدا میخواد از این سیستم استفاده کنه و گیریم که سیستم هنگ هم نکنه ولی fsb 1000 مگاهرتزی احتمالا گلوگاه میشه و بعد پشت سر ازراک و amd کلی حرف و حدیث میشه :happy:

به هر حال امیدوارم قطعاتی که لازم داری به قیمت مناسب تهیه کنی ولی اگر گرافیک جدا دارید پیشنهاد میکنم حداقل یدونه 770de3l تهیه بفرمائید

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
این بنده خدا میخواد از این سیستم استفاده کنه و گیریم که سیستم هنگ هم نکنه ولی fsb 1000 مگاهرتزی احتمالا گلوگاه میشه و بعد پشت سر ازراک و amd کلی حرف و حدیث میشه :happy:

به هر حال امیدوارم قطعاتی که لازم داری به قیمت مناسب تهیه کنی ولی اگر گرافیک جدا دارید پیشنهاد میکنم حداقل یدونه 770de3l تهیه بفرمائید

عزیز 770de3l اگه باشه قیمت خوب میخوام قیمت مد نظرم واسه مین + پردازنده 260 تومن هست

A.M.B

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
همچنان خریداره یک پردازنده fx6100دست 2............

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا