• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پک کامل برنامه و بازی فقط برای ورژن7

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام ..دوستان من پک بازی و برنامه رو میخوام برای ایفون5 و مخصوصا 5 اس که بخوبی جواب بده و اینکه بعد از ریستور کردن گوشی بازم راحت روش سینک شود و اینکه با گوشی جلبریک و بدون جلبریک هم ساپورت کند

s_mina_1369

همکار بازنشسته ، کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
3,146
سلام
هم برا ٢٥ و هم برا تانگبو دارم

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
دوستان من بصورت گلچین میخوام تو 5 تا 10 تا دی وی دی فقط بازیهای اچ دی اخرین ورژنها و برنامه کاربردی هم اخرین ورژنها مثل ویچت و واتساپ و وایبر و یاهو اخرین ورژنها رو میخوام و اگر لیست برنامه ها و بازیها هم باشه راحت میشه خرید کردو فقط روی 5اس و 5 و 4 اس راحت نصب بشه و دیگه نخوات سینکش کنم با هیچ برنامه ای و قیمتشم هر چی باشه پرداخت میکنم فقط یک چیز عالی میخوام و برنامه های کرک شده و راحت روی دستگاه جلبریک و غیر جلبریک نصب و اجرا بشه

Last edited:

Faster021

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
23
دوست عزیز برناهه های کرک شده فقط بر روی دستگاههای جیلبریک قابل نصب خواهد بود-
بنده پک کامل برنامه هایی 2013-14 کرک شده و تانگبو رو میتونم در اختیارتون بزارم که ارشیو جفتشون هست و هم دیوایسهای جیلبریک شده و غیر جیلبریک رو ساپورت میکنه -
اگه تمایل به خرید داشته باشید بنده در خدمتم و میتونید با من تماس بگیرید

Last edited by a moderator:

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
من میخوام هم روی جلبریک و غیر جلبریک نصب بشه و مشکلی پیش نیاد و راحت روی دستگاه خودمو و دوستام نصب کنم و اینکه شما کدومشو پیشنهاد میدین که بهترین باشه و بدون مشکل کار کنه و قیمت ؟؟؟

بالا