rezidentevil
Registered User
- نوشتهها
- 7,063
- لایکها
- 832
چند کارتون نیاز دارم
قیمت لطفا
قیمت لطفا
دوست عزیز بنده میتونم براتون بخرم
فروشنده نیستم و نمیخوام چیزی هم سود کنم
فقط رفاقتی
البته من از قیمت ها خبری ندارم
ولی ایشون داره هر پک پرنکو قرمز رو میده 14 تومن
خودش میگه خرید 3 ماه پیشه و الان 17 تومن توی بازار هست
اگه براتون به صرفه هست تا براتون بخرم
بابا چه خبره 280 هر دیسک پرینکو ؟ اونم قرمز ! کدوم شهرین مگه شما ؟ تیگیت رو هفته پیش خریدم 265 . اونم فقط 24 پک .
فردا پس فردا خودم از تهران چند جارو میزنگم قیمت میگیرم اگه داشتن تو این تاپیک میذارم .
بابا چه خبره 280 هر دیسک پرینکو ؟ اونم قرمز ! کدوم شهرین مگه شما ؟ تیگیت رو هفته پیش خریدم 265 . اونم فقط 24 پک .
فردا پس فردا خودم از تهران چند جارو میزنگم قیمت میگیرم اگه داشتن تو این تاپیک میذارم .
دوست عزیز بنده میتونم براتون بخرم
فروشنده نیستم و نمیخوام چیزی هم سود کنم
فقط رفاقتی
البته من از قیمت ها خبری ندارم
ولی ایشون داره هر پک پرنکو قرمز رو میده 14 تومن
خودش میگه خرید 3 ماه پیشه و الان 17 تومن توی بازار هست
اگه براتون به صرفه هست تا براتون بخرم
اقای امیر خان
بنده که دست و پای شما رو نبستم که بیاین پولتون رو بدین من تا من بدونه هیچ سودی براتون بخرم بعذش بیاین اینجا یه چیزی هم بدهکارمون کنین
به دوستانی که پی ام زدن.عصر جوابش رو خواهم داد
عزیزم بدهکارتون نکردم که . چه حرفیه . نظر خودم رو گفتن رو حساب قیمت دو هفته پیش. شما می فرمایید گرون شده ؟ خوب حتما گرون شده. دعوا نداریم که.
ارادت
با اتوبوس می تونی بفرستی ؟پیرینکو قرمز 16500
باجت 15500