• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار پیشنهاد شما

tanha_zizi

Registered User
لایک‌ها
4
من یه مودم ایسوز g31 دارم که روی خودش آنتن 2 دی بی هست . من میخواستم از این مودم توی کتابخونه نزدیک خونمون که دید مستقیم حدودی داره استفاده کنم . اونجا یک آنتن ضعیف داشت و وصل نمیشد . منم رفتم یه آنتن 8 دی بی TPLINK خریدم تا حتما جواب بگیرم ولی حالا که وصل کردم به مودم هیچ تفاوتی نکرد . میخوام بدونم مشکل از ساپورت کردن مودممه ؟!
ضمنا تو اینترنت نوشته بود با تغییر channel تو تنظیمات مودم میشه برد را تاحدودی زیاد کرد ولی برای این مودم من فقط حالت auto داره و تغییر نمیکنه .

حالا به نظرتون من مشکلم از چیه و چه کنم . اگه پیشنهادی هم دارید بفرمایید

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
فاصله حدودی چقدر هست؟
یه ضرب المثل قدیمی ایرانی می گه:
هیچ ارزونی بی حکمت نیست و هیچ گرونی به علت نیست
شما اگر می خواستی جواب بگیری باید از برند سیسکو مودم می خریدی بهت قول می دادم جواب می گرفتی

leo.unique

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
2,778
فاصله حدودی چقدر هست؟
یه ضرب المثل قدیمی ایرانی می گه:
هیچ ارزونی بی حکمت نیست و هیچ گرونی به علت نیست
شما اگر می خواستی جواب بگیری باید از برند سیسکو مودم می خریدی بهت قول می دادم جواب می گرفتی

زیاد هم مطمئن نباش دوست عزیز !!!;)

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
زیاد هم مطمئن نباش دوست عزیز !!!;)
دوست خوبم شما درست می گید
اول باید مصافت رو در نظر گرفت و خیلی از متغیر های دیگر ولی اینجوری که دوستمون می گن که دید دارند من قول می دم بهشون جواب بگیرن
مثلا شما یدونه از این روتر ها رو بگیر:
Buy Cisco Linksys E3200 Dual-Band N Router - Specials Free Shipping
مطمئن باش قدرتش 3 برابر این مودمی هست که خریدید
من خودم یدونه مودم wag200g دارم از یه ساختمون 4 طبقه جواب می ده
بعد شما می گی این 6 انتنه جواب نده؟

tanha_zizi

Registered User
لایک‌ها
4
قربونت من که مودمو الان نخریدم من اون زمانی که مودم های معمولی 40 تومن بود من این مودم که اگه یادتون باشه از بهترین ها بود 65 خریدم . ولی تا الانم شکلی نداشت الان اصلا سوالم یه چیز دیگست این که روی این مودم آنتن 2 دی بی با 8 دی بی فرقی نداره چه نتیجه ای میشه گرفت ؟. مشکل از انتن 8 دی بی است یا مودم کشش نداره . منم میدونم اون مودمی که شما میگی خوبه ولی تو قیمت های پایین تر هم با همون برد من امتحان کردم . ضمنا شرایط یه چیز دیگس .
نمیدونم چرا جدیدا همه چی شده تعویض کاری ماشین هم که میبری بیرون به شرایط ماشین کاری نداره و کمپلت میگه باید عوض بشه . البته من خیلی ممنونم که جوابمو دادیا.
ضمنا اون قسمت از سوالم که چرا نمیشه channel رو تغییر داد به جاست . چون توی یه دی لینک 2640 که دیدم میشد تغییر داد. اینم بگم مابین خونه و کتتابخونه چیزی به جز دیوار کتایخونه نیست فاصله هم مثلا 200 متر باید باشه البته یه گوشه از دیوار همسایه هم مابین هست ولی نه اونقدر ها.

vahid_lok

Registered User
لایک‌ها
0
قربونت من که مودمو الان نخریدم من اون زمانی که مودم های معمولی 40 تومن بود من این مودم که اگه یادتون باشه از بهترین ها بود 65 خریدم . ولی تا الانم شکلی نداشت الان اصلا سوالم یه چیز دیگست این که روی این مودم آنتن 2 دی بی با 8 دی بی فرقی نداره چه نتیجه ای میشه گرفت ؟. مشکل از انتن 8 دی بی است یا مودم کشش نداره . منم میدونم اون مودمی که شما میگی خوبه ولی تو قیمت های پایین تر هم با همون برد من امتحان کردم . ضمنا شرایط یه چیز دیگس .
نمیدونم چرا جدیدا همه چی شده تعویض کاری ماشین هم که میبری بیرون به شرایط ماشین کاری نداره و کمپلت میگه باید عوض بشه . البته من خیلی ممنونم که جوابمو دادیا.
ضمنا اون قسمت از سوالم که چرا نمیشه channel رو تغییر داد به جاست . چون توی یه دی لینک 2640 که دیدم میشد تغییر داد. اینم بگم مابین خونه و کتتابخونه چیزی به جز دیوار کتایخونه نیست فاصله هم مثلا 200 متر باید باشه البته یه گوشه از دیوار همسایه هم مابین هست ولی نه اونقدر ها.
دوست عزیز زمانی که شما 65 تومان اون مودم رو خریدید این مودمهایی معمولی تک انتنه این برند 95 بود. همونطور که می بینید همین الانم همین روتر که مودمم نیست 120 دلار پولشه و اگر به تومان تبدیل کنید بالای 200 در میاد و مطمئناً به مودمهای 60 تومانی فرق داره
من نظرم رو گفتم و راه حل مشکل شما رو گفتم . حالا می خوای دنبال قاتل بروسلی بگردی اون حرف دیگست:D

tanha_zizi

Registered User
لایک‌ها
4
قربونت من سوالم رو کامل توضیح دادم شما میگی اون مودم خیلی خوبه ؟!!! چه ربطی داره . منم میگم اون مودم خوب . میگم مشکل از آنتن یا مودم .

بالا