• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کابل یا VGA BOX (یا هر چیزه دیگه ای که بشه PS3 رو به مانیتور CRT وصل کرد)

ark.azadi

Registered User
لایک‌ها
0
خریدار کابل یا VGA BOX (یا هر چیزه دیگه ای که بشه PS3 رو به مانیتور CRT وصل کرد)

دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنمایی کنن.:cool:

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز این کار امکان پذیر هست اما عملا هیچی از کیفیت تصویر باقی نمیمونه.

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033

دوستان اگه اطلاعاتی در این زمینه دارند ممنون میشم راهنمایی کنن.:cool:

اگر تهران هستید تشریف ببرید پاساژ بزرگمهر طبقه 2 و 3
کابلش رو حتما پیدا می کنید ;)
باکسشم هست که یکمی گرونه
موفق باشید

ark.azadi

Registered User
لایک‌ها
0
اگر تهران هستید تشریف ببرید پاساژ بزرگمهر طبقه 2 و 3
کابلش رو حتما پیدا می کنید ;)
باکسشم هست که یکمی گرونه
موفق باشید

مرسی رفیق حدود قیمتشم اگه داشته باشی خیلی خوب میشه.

Roy@l

Registered User
لایک‌ها
123
یکی دو صفحه برو عقب
یکی کابل vga به hdmi میفروخت

فکر کنم به کارت میاد و میتونی از hdmi دستگاهت به vga وصل کنی

victorman

Registered User
لایک‌ها
6
دوست عزیز من یه عمر دنبال این کابل(HDMI TO VGA ) بودم. اما از نظر تکنیکی تبدیل این دو امکان نداره (داره ولی فقط برای ال سی دی هایی که HDCP ساپورت میکنن )
دنبال تبدیل کامپوننت به vga هم زیاد گشتم پیدا نشد.
تنها راهی که پیدا کردم box هست که اون هم مشکل کیفیت رو داره یعنی از کامپوننت هم پایین تره.
این راهنماییارو کردم که یه وقت مثل خودم نری یه سری کابل بخری که به مانیتورت نخوره و الکی هزینه کنی

ark.azadi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من یه عمر دنبال این کابل(HDMI TO VGA ) بودم. اما از نظر تکنیکی تبدیل این دو امکان نداره (داره ولی فقط برای ال سی دی هایی که HDCP ساپورت میکنن )
تنها راهی که پیدا کردم box هست که اون هم مشکل کیفیت رو داره یعنی از کامپوننت هم پایین تره.
این راهنماییارو کردم که یه وقت مثل خودم نری یه سری کابل بخری که به مانیتورت نخوره و الکی هزینه کنی

مرسی داداشم. ;)

mahdiv

Registered User
لایک‌ها
1,033
یه مقدار از تاریخ آخرین پست گذشته اما گفتم جواب دوستان رو داده باشم
کابل HDMI به VGA که به هیچ عنوان پیدا نمیشه اگر هم بشه کار نخواهد کرد
اما کابل کامپوننت به VGA یا همون Dsub هست,اگر هم نبود اینجا نقشه ساخت این کابل رو میذارم خیلی راحت می تونید استفاده کنید,کانکتورها رو هم می تونید از همون پاساژ که عرض کردم تهیه کنید

vga-component.jpg

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374

HDMI TO VGA رو خودم می فروختم ولی اصلاً فکر نمی کردم اینجا هم بچه ها لازم دارن . هفته پیش تموم کردم ، قیمتش هم زیر 7000 تومن به همکار میدادیم .

gilase_tanha202

Registered User
لایک‌ها
374
یه مقدار از تاریخ آخرین پست گذشته اما گفتم جواب دوستان رو داده باشم
کابل HDMI به VGA که به هیچ عنوان پیدا نمیشه اگر هم بشه کار نخواهد کرد
اما کابل کامپوننت به VGA یا همون Dsub هست,اگر هم نبود اینجا نقشه ساخت این کابل رو میذارم خیلی راحت می تونید استفاده کنید,کانکتورها رو هم می تونید از همون پاساژ که عرض کردم تهیه کنید

مشاهده پیوست 113828

این کابلی که دوستمون گذاشتن هم فروش داشتیم که متاسفانه اینم تموم شده . ( یه نفری اومد هرچی از این نوع کابل های داشتم رو کلی خرید )

ولی مشکلی که داشت ، اینه که مثلاً ما با این کابل نتونستیم DVD player رو به مانیتور LCD وصل کنیم . فکر کنم این کابل واسه کاربرد های خاص باشه . در سایتم هنوز وجود دارن الکترونیک - کامپیوتر - صوتی و تصویری

بالا