• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کارتهای گرافیک Quadro یا Firepro

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
با سلام
خریدار کارتهای گرافیک Quadro یا Firepro با بودجه تا 2 تومن

دست دوم و سالم باشه

ترجیحا کوادرو

اگه پایین تر هم داشتید پبشنهاد بدید لطفا

لطفا قیمت منصفانه بدید تا بتونیم سریعتر معامله کنیم

حتما مهلت تست کامل میخوام (البته قبلش مبلغ تقدیم خواهد شد به شرط مهلت تست)

Last edited:

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
خریدار خوبی هستم، رو کنید دوستان

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام دوست عزیز ، یک عدد ATI FirePro V7800 موجود هست که از کانادا خریداری شده ، جعبه و تمام متعلقات کامل هست ولی با بودجه شما...
کارت فوق العاده کمیاب هست و قیمت آک کارت اگر گیر بیاد با توجه به سری Nvidia Quadro 4000 که از قدرت کمتری نسبت به کارت بنده برخورداره و در سایت رایان صبا قیمتی معادل 4,200 براش قرار داده بالای 4.500 تا 4.800 هست.
اگر خریدار بودید پ.خ بدید باهم وارد مذاکره بشیم و همچنین عکس های کارت رو که الان روی سیستم هست براتون بفرستم.

erfan.clapton

Registered User
لایک‌ها
112
سلام دوست عزیز ، یک عدد ATI FirePro V7800 موجود هست که از کانادا خریداری شده ، جعبه و تمام متعلقات کامل هست ولی با بودجه شما...
کارت فوق العاده کمیاب هست و قیمت آک کارت اگر گیر بیاد با توجه به سری Nvidia Quadro 4000 که از قدرت کمتری نسبت به کارت بنده برخورداره و در سایت رایان صبا قیمتی معادل 4,200 براش قرار داده بالای 4.500 تا 4.800 هست.
اگر خریدار بودید پ.خ بدید باهم وارد مذاکره بشیم و همچنین عکس های کارت رو که الان روی سیستم هست براتون بفرستم.

چهارمیلیون و هشتصد یه کارت گرافیک???

اوباما از این کارا میکنه ???
فکز کنم تا 2030 تضمین میکنه ...

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82

سلام از ماست، واقعا تقاوتش با بودجه ی ناچیز من ... :wacko:
شما از بازار قیمت ندارین دوست عزیز؟ قیمتهای رایان صبا برای این قطعات قابل اطمینان هستند؟
ممنون میشم اگه قیمت مد نظر خودتون رو بفرمایید ببینیم با قلک شکستن جور میشه یا نه؟
سپاس

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
سلام از ماست، واقعا تقاوتش با بودجه ی ناچیز من ... :wacko:
شما از بازار قیمت ندارین دوست عزیز؟ قیمتهای رایان صبا برای این قطعات قابل اطمینان هستند؟
ممنون میشم اگه قیمت مد نظر خودتون رو بفرمایید ببینیم با قلک شکستن جور میشه یا نه؟
سپاس
تنها سایت هایی که قیمت روز قطعات رو قرار میدن یکی لیون و دیگری رایان صبا هست که کاملا قابل اطمینان هستند.
قیمت این قطعات رو نمیشه از بازار گرفت ، چون همونطور که گفتم خیلی کمیاب هستن و بسختی گیر میاد ، مگر اینکه از اونور سفارش بدید.
البته شرکتی بنام مازستا در این زمینه فعالیت میکرد ، که در حال حاظر نمیدونم هنوز کار واردات انجام میده یا. . .
قیمت مد نظرمو همراه با مشخصات کارت براتون پیام خصوصی میکنم.

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
تنها سایت هایی که قیمت روز قطعات رو قرار میدن یکی لیون و دیگری رایان صبا هست که کاملا قابل اطمینان هستند.
قیمت این قطعات رو نمیشه از بازار گرفت ، چون همونطور که گفتم خیلی کمیاب هستن و بسختی گیر میاد ، مگر اینکه از اونور سفارش بدید.
البته شرکتی بنام مازستا در این زمینه فعالیت میکرد ، که در حال حاظر نمیدونم هنوز کار واردات انجام میده یا. . .
قیمت مد نظرمو همراه با مشخصات کارت براتون پیام خصوصی میکنم.

ممنون، بنده هم پ.خ کردم خدمتتون
هنوز خریدارم دوستان؛ دریابید

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
یه مدل pcx و 2 مدل agp دارم
فردا مدل دقیقش رو میفرستم. هر دو کوادرو هستن

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
دوستان اگه پیشنهادی داشته باشند استقبال میشه

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
بودجه تا 2 تومن افزایش یافت
دوستان خریدارم، رو کنید

mahanlive

Registered User
لایک‌ها
82
یک عدد از یکی دوستان گل این سایت خریداری شد
یک عدد هم سفارش داده شد تا از آن سوی مرزها برام ارسال کنند (با قیمت بسیار بسیار مناسب تر از ایران)

ختم تاپیک

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا