• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کتاب مخصوص بورس **علل خصوص تحلیل تکنیکال جان مورفی**

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
سلام:

لطفا اگر کتاب های مخصوص آموزش بورس رو به همراه قیمتش دارید اینجا بگید تا ببینم اگه به کارم اومد برشون دارم....(نیاز به عکس نیست)

کتابی که به صورت ویژه خواهانش هستم:تحلیل تکنیکال جان مورفی هستش.

image_13769.jpg

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
کسی این کتاب رو نداره؟؟؟؟؟؟//

helijoop

Registered User
لایک‌ها
969
اگر میخواهید در این زمینه مطالعه داشته باشید، شک نکنید که منابع بسیار عالی و فوق العاده همه به زبان انگلیسی هست. این کتاب جان مورفی و کتاب شمعهای ژاپنی استیو نیسون تنها کتابهایی هستند که خوب ترجمه شدند و با محتوا هستند. ما بقی کتابها پول دور ریختن هستند و باید کورسهای ویدئویی در زمینه های خاص ببینید که همه به زبان انگیلیسی هست یا کتابها و کورسهای مولتی مدیا ببینید . در مجموع برای شروع و پله اول این دو تا کتاب خوب هستند ولی با خوندن این دو کتاب شما در واقع الفبای زبان تکنیکال فرا گرفتید (بگذریم کتاب شمعهای ژاپنی استیو نیسون خودش روش ترید هست) و برای ادامه راه و بدست آوردن یک بینش و روش معامله گری باید به منابع انگلیسی رجوع کنید.

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
اگر بود بنده هم خریدارم بعد از استارتر عزیز

یا حق

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
دوستان عزیز فکر کنم از این کتاب و چند کتاب دیگه چند عدد بصورت نو موجود داشته باشم .قبلا برای شرکت خریده بودم که بدیم به مشتری ها ولی به عللی شرکت بسته شد و کتابها موجود میباشد .

قسمتی از کتب موجود به شرح زیر هست : (از هر کتاب بین 1 تا 3 عدد موجود هست)

تحلیل تکنیکال در بازار سرمایه - اثر جان مورفی مترجم : کامیار فراهانی فرد- رضا قاسمیان لنگرودی که عکسش هم در پست اول هست
تحلیل و معامله گری در بازار ارز تالیف امیر آژیر
آشنایی با بازار بین المللی ارز فارکس تالیف علی محمدی
مرجع کامل فارکس ترجمه و تالیف محمد نظری نژاد - بهمن نظری نژاد
مبانی معاملات بورس مهندس کامبیز طاهری

یه چند عنوان دیگر هم در همین موضوع دارم که در وسایل قدیم شرکت هست باید براتون بگردم پیدا کنم مثلا :
چگونه در بورس دو میلیون دلار بدست آورم نویسنده : نیکلاس دارونس
الگوهای شمعی ژاپنی نویسنده : استیو نیسون مترجم : کامیار فراهانی فرد -رضا قاسمیان لنگرودی
رازهای معامله گران موفق مترجم : ساناز قهقرایی زمانی

هر کس هرکدام را خواست بهم پیغام بده اگر فروش نرفته بود در خدمتم (به علت کم بودن موجودی عجله کنید)

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
سلام دوستان مگه تو بازار پیدا نمیشه این کتاب ها؟؟؟؟؟

nobody2000

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
311
سلام دوستان مگه تو بازار پیدا نمیشه این کتاب ها؟؟؟؟؟

الان بیش آز 2 سال هست که فعالیت در زمینه فارکس بصورت شرکتی در ایران ممنوع شده و برای همین دیگه برای ناشر ها هم صرف نمیکنه که این کتابها را چاپ کنند .قبل از ممنوع شدن کلی سایت و شرکت ارائه دهنده سرویس و کلاس آموزشی در ایران بود که بسیاری مصرف کننده این کتابها یا فروشنده اونا بودند .الان این کتابها بصورت نایاب در آمده و دیگه چاپ نمیشوند .

این کتابها با کتابهای دیگر آموزشی یه فرقی دارند و اون هم اینکه دانش داخل اونها هیچ وقت قدیمی نمیشه .مثلا مثل نرم افزار نیست که بگیم ورژن جدیدش میاد و یا ....

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود
عزیز قیمت چند میخوره ؟؟
یا حق
الان بیش آز 2 سال هست که فعالیت در زمینه فارکس بصورت شرکتی در ایران ممنوع شده و برای همین دیگه برای ناشر ها هم صرف نمیکنه که این کتابها را چاپ کنند .قبل از ممنوع شدن کلی سایت و شرکت ارائه دهنده سرویس و کلاس آموزشی در ایران بود که بسیاری مصرف کننده این کتابها یا فروشنده اونا بودند .الان این کتابها بصورت نایاب در آمده و دیگه چاپ نمیشوند .

این کتابها با کتابهای دیگر آموزشی یه فرقی دارند و اون هم اینکه دانش داخل اونها هیچ وقت قدیمی نمیشه .مثلا مثل نرم افزار نیست که بگیم ورژن جدیدش میاد و یا ....

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
چی میگی حاجی من خودم واس یکی اینترنتی خریدم هنوزم هست اگه بگردی
اینم یه نمونه لینکش
http://www.fardabook.com/تحلیل-تکنیکال-در-بازار-سرمایه.html
ارسال پستی هم داره.
بله دوست عزیز .....من حتی تا قیمت 20 تومن(ویه کم کمتر...) هم این کتاب رو گیر آوردم ولی می خوام که ارزون تر برام حساب بشه.

TEZAR0241

Registered User
لایک‌ها
231
اره فهمیدم چون اون دوستمون گفت دیگه پیدا نمیشه این لینک رو گذاشتم
من چند سال پیش داشتم دادم دست یکی ببینم اگه پیداش کردم بهتون خبر میدم.

erfan_band

Registered User
لایک‌ها
1,057
من کتاب نو نمی خواستم ولی در هر صورت خریداری شد......ممنون.

بالا