• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کتانی Nike Free Run+3

وضعیت
موضوع بسته شده است.

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام خدمت دوستان عزیز
خریدار این مدل کتانی هستم قیمت هم بدید
رنگ خاکستری باشه که چه بهتر
تهران هم هستم

و نکته آخراینکه فقط دنبال ارجینال هستم فیکش هم که تو بازار فکر کنم موجود باشه .....

Nike Store. Nike Free Run 3 Men's Running Shoe

konan

Registered User
لایک‌ها
0
چیزه مالیم نیستو دنبالشی...!!!! برو تو خط REBOOK چیزای جالب زیاد داره

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
چیزه مالیم نیستو دنبالشی...!!!! برو تو خط REBOOK چیزای جالب زیاد داره

رفیق ریبوک کل تهران رو زیر پا زدم جای پیدا نکردم که چیز درست حسابی داشته باشه .... ی ایر مکس دارم ولی با اینم خیلی حال کردم ایر مکس سایز من فقط زرد داشت ولی این رو می خوام به خاطر اینکه مشکی هم داره ...

جایی سراغ داری ریبوک ارجینال گیر بیاد ...

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
نمایندگیهاش رفتی؟؟ ولیعصر یدونه داره ریبوک

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
نمایندگیهاش رفتی؟؟ ولیعصر یدونه داره ریبوک

رفیق همه یا فیکن یا از دور خارج ماله 2 تا 3 سال پیشه ی مدل هایی که کسی دیگه نگاشون نمی کنه

همین نمایندگی های نایک که کلی ادعا می کنن اکثر جنساشون فیکه و از 100 تا مدل جدیدش ی دونه ارجینال در میاد ...
من همین مدل ایر مکس رو از ی بابایی گرفتمن که می گفت این کفشارو میده مسافر براش بیارن ...

رفیق اگه نمایندگی نمایندگی واقعی بود کتونی 100 دلاری برای ما 500 نمی افتاد ....

t.sunami

Registered User
لایک‌ها
478
دوست عزیز نایک چون یه برند امریکایی هستش اصلا توی ایران نمایندگی نداره...اینایی که میبینید بخ نظرم سرخود میگن نمایندگی هستن ولی باید اینم گفت که یه سری کاراشون واقعا خوب کار میکنه

من یه تیشرت کمبتش رو دارم خیلی جنس عالی و خوبی داره که از خود نمایندگی گرفتم

یا برندی مثل ادیداس که توی ایران نمایندگیهای فعالی داره و واقعا هم جنسای درجه یکی که کارخونه های اسیاییش میزنه میرسه به دست ما...

ذر مورد این چیزی که شما فرمودید و قیمت رو فرمودید اگه کمپانی توی کشوری نمایندگی داشته باشه جنساشو به قیمت خودش میده توی اون کشور..بستگی به ارزش پول اون کشور قیمتش خیلی متفاوته...

بازم شرمنده که تاپیکتو منحرف کردم

اپ حساب کن

bp198

Registered User
لایک‌ها
5
دوست عزیز نایک چون یه برند امریکایی هستش اصلا توی ایران نمایندگی نداره...اینایی که میبینید بخ نظرم سرخود میگن نمایندگی هستن ولی باید اینم گفت که یه سری کاراشون واقعا خوب کار میکنه

من یه تیشرت کمبتش رو دارم خیلی جنس عالی و خوبی داره که از خود نمایندگی گرفتم

یا برندی مثل ادیداس که توی ایران نمایندگیهای فعالی داره و واقعا هم جنسای درجه یکی که کارخونه های اسیاییش میزنه میرسه به دست ما...

ذر مورد این چیزی که شما فرمودید و قیمت رو فرمودید اگه کمپانی توی کشوری نمایندگی داشته باشه جنساشو به قیمت خودش میده توی اون کشور..بستگی به ارزش پول اون کشور قیمتش خیلی متفاوته...

بازم شرمنده که تاپیکتو منحرف کردم

اپ حساب کن

مرسی داداش
باز به هر حال چند تا مغازه خودم دیدم که جنس ارجینال میارن البته نمایندگی هم نیستن اینی هم که من ازش خرید می کنم جردن هستش ولی متاسفانه اون چیزی که من می خواستم نداشت .

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
نمایندگی ونک (خدامی) همه کارهاش اورجینال هست
نایک هم شریعتی(نرسیده به قلهک) نمایندگیش سر بزن خودم از اونجا میگیرم همیشه

ipooria

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اورلاندو اسپورت تو هایپراستار هم نایک free run داره هم ریباک zigtech... اورجینالم هستن. این دوتا کفش تو یه رده هستن ولی free run بازار و برای باشگاه و دویدن برده..!!
من free run سرمه ای رو 375 خریدم...ریباک هم همین قیمته!

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
این مدل رو من توی نایک شهرک غرب مرکز خرید گلستان دیدم ، البته شاید هم سری 5 باشه چون رنگش آبی سبز شبرنگ بود
خ خدامی ( ونک ) ، پایینتر از فرشته ( شریعتی ) ، گلستان ، اینها جاهایی هستن که نایک اصل دارن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا