• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار کلیه کنسول های قدیمی ( آتاری - میکرو - سگا- سوپر نینتندو و......)

وضعیت
موضوع بسته شده است.

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
با سلام

عنوان مشخص هست داره داد میزنه
at5ova7pqs13xecr36d2.gif

دوستان عزیز تمیز بودن کنسول ها برام بسیار مهم هست و همچنین سالم بودن متعلقات اونها

کومودور 64 و حتی آمیگا هم هست منظورم کلیه کنسول ها هست . در ضمن هرچی کاتریج بازی و ..... داشته باشین هم با هم کنار میایم فقط یه لطفی تمامی دوستان کنن به هیچ عنوان چیزی رو پیغام خصوصی نکنید اینجا فروم هست و توی تاپیک شرح بدید . از کنسول تون عکس بزارید خواهشا و قیمت پیشنهادی خودتون رو بدید .

با تشکر

پی نوشت : واقعا خریدار هستم و قصد سر کار گذاشتن کسی رو ندارم . :eh: . به شخصه بسیوار وسواسی هستم و تمیز بودن برام مهم هست

پی نوشت 2 : پلی استیشن 2 و 3 شامل این لیست نیستن .

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550

عزیز جان من با چیزی تعویض نمیکنم . من کنسول رو ازت میخرم لطفا از میکرو هات توی همین تاپیک بی زحمت عکسشون رو بزار اون آتاریت هم برام خیلی جالب بود . قیمتی که مد نظرت هم هست لطفا بگو

میکرو جینیوس 901 + 501

از این 2 تا برام لطفا عکس واضح بزار و اینکه متعلقات دسته و آداپتور تکمیل هست ؟ در ضمن چند تا کاتریج بازی داری لطفا قید کن .

در ضمن کدوم شهر هم هستی

Axel.Rose

Registered User
لایک‌ها
85
خواستی من یه 10-12 تا از بهترین کارتریجای game boy advance رو دارم!
خود گیم بوی ادونس هم خواستی در حد آک با کارتون و کیف دارم!

Hosseinpro

کاربر قدیمی پرشین تولز*همکار باز نشسته
فروشنده معتبر
لایک‌ها
998

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
آقا مرتضی هیچ کدوم از پ.خ های بنده بدست شما میرسه؟
تعدادی پ.خ دادم ولی هیچ کدوم رو پاسخ ندادین

سلام حسین جان داداشی با تپ تاک هستم هر موقع میرم توی پی ام ها برنامه ترمینیت میشه :( نمیدونم ایرادش چیه فردا به سیستم خودم دسترسی دارم جواب میدم عزیز دل

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
سلام اقا مرتضی مثل اینکه هم اسمم هستیم عید شما مبارک ایشالله ساله خوبی داشته باشید
من کلی ارشیو دارم از هر کدوم از دستگاهها 2 تا دارم
ولی جمع کردن اینها به این سادگی نیستش و هزینه زیادی میخواد
اگر خواستید p.m بدید من برا جمع کردن کنسولها کمکتون میکنم..که راحتتر و با هزینه کمتر این ارشیوو جمع کنید
چون از دوستانی که ارشیو جمع میکنند فکر نکنم کسی راضی باشه به راحتی دل از ارشیوش بکنه
من که هرگز و تا اخر عمر ارشیوه شخصیمو نگه میدارم و از دیدنش لذت میبرم

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
سلام اقا مرتضی مثل اینکه هم اسمم هستیم عید شما مبارک ایشالله ساله خوبی داشته باشید
من کلی ارشیو دارم از هر کدوم از دستگاهها 2 تا دارم
ولی جمع کردن اینها به این سادگی نیستش و هزینه زیادی میخواد
اگر خواستید p.m بدید من برا جمع کردن کنسولها کمکتون میکنم..که راحتتر و با هزینه کمتر این ارشیوو جمع کنید
چون از دوستانی که ارشیو جمع میکنند فکر نکنم کسی راضی باشه به راحتی دل از ارشیوش بکنه
من که هرگز و تا اخر عمر ارشیوه شخصیمو نگه میدارم و از دیدنش لذت میبرم

سلام مرتضی جان آره هم اسم هستیم

والا من سر خاطراتم دارم این کنسول ها رو جمع میکنم و برام اون خاطرات ارزشمند هست که میخوام به صورت فیزیکی در بیارمشون :دی

پی ام هم فرستادم منتظر جواب شما هستم

یه پی نوشت بدم : گرامی من پستهای شما رو توی بازی سنتر دنبال میکرده و همیشه میکردم . در مورد کنسولها و قیمت هاش هم میشه گفت (جسارت نشه) وارد هستم . مبنای فروش قیمت نیست که صورت قطعی داده میشه عزیز دل برای مثال من قبل از عید یه نینتندو 64 با همه چی و کارتن کاملا آک + (اکبند باشه 3 کاتریج روش هست) خریدم 150 تومن دیگه خودتون میدونید که نینتندو 64 چقدر نایاب هست . برای مثال یکی بگه میکرو جینیوس 70 تومن والا توی مخم نمیره . دلیل : در لباف و همون توپ خونه شاید با این قیمت پرت بشه حتی با کارتنش و متعلقاتش رو گیر آورد . یه توضیح دیگه چرا اسم لباف رو آوردم ؟ خیلی از همون بچه های توپخونه یه جواریی واسه ارز مسیرشون به سمت ما خوره :دی قیمت پرت نمیتونن بدن چون بعدا در خدمتشون هستیم :ط

پی نوشت 2 : هر چی باشه ما هم کاسب همون سمت منوچهری هستیم :ی

دلیل اینکه تاپیک زدم این هست دوست دارم اول از پرشین تولز شروع کنم .

Last edited:

rmorteza21

Registered User
لایک‌ها
813
حرف شما درست هستش کنسولهایی که تو ایران امده رو میشه به قیمت خوبی خرید اونم به تعداد زیاد مثل سگا مثل سوپر نینتندو یا مثل اینها
بعضی از بازیها و دستگاهها اصلا وارد بازار ایران نشده که بشه خوب خرید
مثلا شما بنظرت چنتا نیوجیو سی دی تو ایران هست یا چنتا اتاری لینکس هست یا سگا جنیسیس 3 که اسمشونو بیشتر دوستان تا حالا نشنیدن چه برسه داشته باشند
من خودم مجبور شدم از ایبی بخرم و بیارم این دستگاهارو..به تازگی تمام مجموعه بازیهایه فوتبالیستهارو خریدم برام بالایه 1 ملیون در امد
خوب یک زمانی من بخوام بفروشم مثلا نمیام بدم 100 هزار که اینو باید حساب خیلی چیزهارو کرد
اگر شما نیوجیو با کارتونو وسایل پیدا کردی 200 تومان منم یدونه میخوام
اون اتاریهی که دوستمون گذاشته کاربرhekmatyar اقا احسان , گفته نمیفروشم اگر راضیش کردی بفروشه من نامردم 1 ملیون نخرمش ازت
ولی اگر شما باشید میگید 150 هزار تومان این درست نیستش هر چیزی یک قیمتی داره...

HEk2

Registered User
لایک‌ها
400
البته احسان نه حسام :happy:
سال نو هم مبارک مرتضی جان
اون اتاری هم داستانش رو خودت بهتر میدونی که برادر ... ! !
اونروزم بهت پشت تلفن گفتم که اگه روزی بفروشمش فقط به خودت و بس !
ولی در کل خرید چیزایی که وارد بازار ایران نشده هم مشکله هم گرون
کسی که 2نبال ارشیو میره باید مایه دار باشه ... من خودم خواستم این شکر رو بخورم نشد
به جیب من نمیومد این کارا ...
عکس میکرو ها هم پخ میکنم در اولین فرصت ...

walter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
124
یک آمیگا 500 دارم با موس اریجینال ( حالا شاید تاپیکش را هم زدم)

یک سوپر نینتندو SNES اصل ژاپن سالم و تمیز با دو کارتریج اصل!( تاپیکهای آغاز شده توسط من را ببینید برای عکس و توضیحات بیشتر)

و...

mdaastani

Registered User
لایک‌ها
22
سلام دوست عزیز
من سگا دارم
تمیزه
اما دسته هاش چون خراب شد عوض کردم می دونی که سگا مشکلش با دسته هاش بود
اگه مورد نظرت هست داداش بفرما

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
حرف شما درست هستش کنسولهایی که تو ایران امده رو میشه به قیمت خوبی خرید اونم به تعداد زیاد مثل سگا مثل سوپر نینتندو یا مثل اینها
بعضی از بازیها و دستگاهها اصلا وارد بازار ایران نشده که بشه خوب خرید
مثلا شما بنظرت چنتا نیوجیو سی دی تو ایران هست یا چنتا اتاری لینکس هست یا سگا جنیسیس 3 که اسمشونو بیشتر دوستان تا حالا نشنیدن چه برسه داشته باشند
من خودم مجبور شدم از ایبی بخرم و بیارم این دستگاهارو..به تازگی تمام مجموعه بازیهایه فوتبالیستهارو خریدم برام بالایه 1 ملیون در امد
خوب یک زمانی من بخوام بفروشم مثلا نمیام بدم 100 هزار که اینو باید حساب خیلی چیزهارو کرد
اگر شما نیوجیو با کارتونو وسایل پیدا کردی 200 تومان منم یدونه میخوام
اون اتاریهی که دوستمون گذاشته کاربرhekmatyar اقا احسان , گفته نمیفروشم اگر راضیش کردی بفروشه من نامردم 1 ملیون نخرمش ازت
ولی اگر شما باشید میگید 150 هزار تومان این درست نیستش هر چیزی یک قیمتی داره...

مرتضی جان فعلا نظرم روی دستگاه هایی هست که توی ایران هست . نه کنسولهای نایاب :دی . اول اونایی که توی ایران بودن رو سالم و تمیزش رو بتونم پیدا کنم خودش کلی کاره :ط بزار اول این ور راه رو بریم بعد مثل شما مرتضی جان به صورت حرفه ای بریم سراغ کنسولهای نایاب :دی . من در ضمن مرتضی جان روی کنسولهای نایاب نرخ نزاشتم اصلا :eek: من فعلا نظرم همون جور که گفتم فعلا برای شروع نظرم روی کنسول هایی هست به صورت زیاد توی ایران بودن . دادا مرتضی واسه شروع نمیشه دوید باید اول آهسته آهسته راه رفت میگم اگر همین ها رو اول راه بتونم جور کنم خودش کلی هست .........

البته احسان نه حسام :happy:
سال نو هم مبارک مرتضی جان
اون اتاری هم داستانش رو خودت بهتر میدونی که برادر ... ! !
اونروزم بهت پشت تلفن گفتم که اگه روزی بفروشمش فقط به خودت و بس !
ولی در کل خرید چیزایی که وارد بازار ایران نشده هم مشکله هم گرون
کسی که 2نبال ارشیو میره باید مایه دار باشه ... من خودم خواستم این شکر رو بخورم نشد
به جیب من نمیومد این کارا ...
عکس میکرو ها هم پخ میکنم در اولین فرصت ...

فدای چشمات لطف میکنی منتظر هستم .

alisalvador

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،گیم کیوب ژاپنی،با دسته،مموری،فیش تصویر،آدابتور،جعبه،یه بازی اوریجینال قاب و دفترچه دار هم روشه،اشتباه نکنم سه چهارتا هم بازی کپی مالزی هم هست همراهش،اگر به کار شما می آد که وارد مذاکره بشیم.راستی یک سگامگادرایو ژاپنی با جعبه و دو دسته و سایر متعلقات هم دارم.

varoid

Registered User
لایک‌ها
67
یک کومودور 64 کاملا نو استفاده نشده همراه با جعبه و اداپتور موجود میباشد اگر میخاوی پ.خ بده قیمت هم ندارم شما بگید

ساخت هنک گنک

masod73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
من سگا دارم چند تا بازی هم دارم اگه خواستی قیمت بده در ضمن اصله ازاین الکیها نیست

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا