من یه دونه دارم شماله
شما چند میخری؟ میخوام ببینم ارزش داره این دفعه رفتم بیارمش یا نه
![]()
داداش دشمنت شرمنده باشه . کوچیکتم هستمسلام.
داداش شرمنده من منصرف شدم دلم نمیاد بفروشمشکلی باهاش خاطره دارم
ایشالا یه دونه با دسته های سالمش گیرت بیاد. مال ما که همش تو لحظات حساس میشکست
ببخشید بابت اسپم
قیمت مد نظرت رو پ.خ کن من دارم . سالم هم هست
منم دالم قیمت رو بگوو
آره دادا ، یادش بخیر . من خودم نداشتم ، پسرخالم داشت گاهی میداد بازی کنم . عقده ای شدم دیگه آخرشیادش بخــــــــیر!
کلی خاطرات خوب برام مونده از این کنسول !
یه زمانی دزد و پلیس و قایم موشک بازی می کردیم که تا صبح بخاطرش بیدار می موندیم
این آپ واسه دوست عزیز
دادا پس شما از ما هم گیمر قدیمی تری :rambo:از اینا پیدا کنی بهتره سری اول بود من داشتم سال 66 از خیابون دانشکده کرج فکر کنم 12 هزار تومان خریدم خیلی پولش بود یادش بخیر زمان جنگ هم بود شب اول نشستیم تا صبح هواپیما بازی کردیم !!!
داداش دستت درد نکنه ، فروشگاه ها خیلی گرون میدن ، البته امکاناتشون هم بیشتره . اما اون فروم خوب بود ، فکر کنم بتونم باهاش راه بیام ، حالا اگه با دوستان اینجا به توافق نرسیدیم .اینا حافظه ندارن و مدل های بعدیش حافظه بازی داشت یه روز میشه میایم تو PT تایپیک میزنیم که هرکی ایکس باکس داره من میخرم عجب دنیاییه !!!
اینم چندتا لینک :
http://forum.persiantools.com/t183944-page2.html
فروش کنسولهای قدیمی: آتاری 2600، میکرو جینیوس 501، نس، سگا مستر، سوپر نینتندو، نینتندو 64 - بازی رایانه
فروشگاه اينترنتي فروش آتاري دسته خلباني
از اینا پیدا کنی بهتره سری اول بود من داشتم سال 66 از خیابون دانشکده کرج فکر کنم 12 هزار تومان خریدم خیلی پولش بود یادش بخیر زمان جنگ هم بود شب اول نشستیم تا صبح هواپیما بازی کردیم !!!
مشاهده پیوست 109511
پ.خ شدمن یکی ازینا دارم ولی حافظه داره
2تا دسته و آداپتور هم داره
پورتهای دسته روی مادربرد کنده شده بوده که تعمیر شدن و الان دستگاه کاملا سالمه
نهایتا چند میخرین ؟؟؟
پ.خ شدبنده همین مدل رو دارم چند میخرید ؟ خیلی تمیزه و حافظه هم داره
دادا به این دوستای بالا که اعلام آمادگی کردن پ.خ بزن ، بعضی هاشون دران ، ولی عکس نمیذارن و اطلاعات کامل نمیدن ، بعد انتظار دارن شما در حد فروشگاه ازشون خرید کنی .شرمنده بابت پست تو این تاپیک اگر کسی داشت برای من هم قیمتشو پخ کنه
ممنون /