• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گالاکسی نوت 3 ( N9005) و یا تعویض!

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
سلام و عرض ادب
خریدار یک عدد گالاکسی نوت 3 فقط و فقط N9005 سفارش خاورمیانه هستم ترجیحا کارکرده باشه لطفا قیمت های فضایی که به چشم میخوره ندید خواهشا !
اولیت هم تعویض با این دو قطعه + 550 تومان مبلغ سر
و قطعه دوم جهت تعویض + 1.100 میلیون تومان مبلغ سر

با فروشنده واقعی سر مبلغ سر کنار میام !
گارانتی مهم نیست ....
رنگ هم فقط مشکی
معامله هم حضوری در تهران
موفق باشید

Last edited:

Obka

Registered User
لایک‌ها
125

n550

Registered User
لایک‌ها
523
داداش چیزی که خیلی مهمه این هست که گوشی لاک اپراتور نباشه و سیم رو بخونه که بودن روت و انلاک فکتوری هست...در خدمتتون هستم...

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
داداش چیزی که خیلی مهمه این هست که گوشی لاک اپراتور نباشه و سیم رو بخونه که بودن روت و انلاک فکتوری هست...در خدمتتون هستم...
والا دوستان اکیدا پیشنهاد کردن برای N9005 سفارش خاورمیانه بگیرم خودم دو نفر از دوستان رو به عینه دیدم که سفارش اروپا گرفتم با اینکه گوشی لاک هم نبود ولی با تغییر رام دیگه سیم کارت شناسایی نمی شد الان خیلی جاها هم سر زدن گفتم باید خاورمیانه باشه
همشون برای سری اول اپراتور رو میشناسن و مشکلی ندارند ولی مشکل با اپدیت و ... شروع میشه :( شما هم این موراد رو شنیدی دوست من ؟

n550

Registered User
لایک‌ها
523
والا فقط برای اونهایی که لاک بودن دیدم.....من تا حالا ندیدم..برای 2-3تا از دوستان هم خریدم رام عوض کردم مشکلی پیش نیومد..از طرفی بهترین رامها برای نسخه های اروپا میاد.....

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
والا فقط برای اونهایی که لاک بودن دیدم.....من تا حالا ندیدم..برای 2-3تا از دوستان هم خریدم رام عوض کردم مشکلی پیش نیومد..از طرفی بهترین رامها برای نسخه های اروپا میاد.....
من یه مشاوره ای بکنم با دوستان ببینم نظرشون چیه اگر فروش نرفته بود مزاحم میشم
تا مدت زمان مشاوره و بررسی منتظر پیشنهادات دیگه هم میمونم درضمن اگر واستون مقدوره و جای تخفیفی هم داره بهم بگین من روش از نظر قیمتی هم فکر کنم بسیار ممنون میشم
موفق باشید
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
منتظر پیشنهادات دیگه هم هستم

Last edited:

mobile centers

Registered User
لایک‌ها
150
با سلام دوست عزیزم من اکبند در دو رنگ مشکی و سفید دارم بشرط انلاک و سه سریال یکی خواستین پی ام بدین و دو تا مشکی و دو تا سفید پلمپ دارم

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
با سلام دوست عزیزم من اکبند در دو رنگ مشکی و سفید دارم بشرط انلاک و سه سریال یکی خواستین پی ام بدین و دو تا مشکی و دو تا سفید پلمپ دارم
داداش شرایط + قیمت رو پ.خ کن سفارش خاورماینه هست ؟

n550

Registered User
لایک‌ها
523
دوست عزیز من الان به ورژن 4.4.2 اپدیت کردم و رام لهستان رو ریختم..مثل بنز داره کار میکنه...هیچ عیب و ایرادی هم نداره...دارم میرم برای نصب ریکاوری و احتمالا رام کاستوم...

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
دوست عزیز من الان به ورژن 4.4.2 اپدیت کردم و رام لهستان رو ریختم..مثل بنز داره کار میکنه...هیچ عیب و ایرادی هم نداره...دارم میرم برای نصب ریکاوری و احتمالا رام کاستوم...
بسیار خوبه جالبه واقعا میشه کاستوم رام رو هم چک کنید ؟ ممنون میشم ....

n550

Registered User
لایک‌ها
523
داداش اگر بابت خرید این نگرانی من تضمینی بهت میدم..بابا من از روی هوا حرف نمیزنم.....

Obka

Registered User
لایک‌ها
125
داداش اگر بابت خرید این نگرانی من تضمینی بهت میدم..بابا من از روی هوا حرف نمیزنم.....
والا حرفت که سند هست واسه من حرفی توش نیست فقط یک مقداری دو دل هستم سر رنگش یک مقداری با سفید مشکل دارم یکمی هم که دست دست میکنم سر این هست ببینم پیشنهادی دوستان در مورد اون چیزی که من میخوام دارند یا نه
در اخر یک سوال : اگر به موراد اشاره شده در پست اول تعویض دارین مورد خریدم از شماست همین الان ! چون اولیوتم بیشتر تعویضه
در غیر این صورت کمی صبر کنید اگر پیشنهادی نبود نهایت با شما هماهنگ میشم

بالا