سلام خدمت دوستای عزیزم
اولین تاپیکم در سال جدیده، برا همین سال جدید رو به همگی دوستان تبریک میگم و امیدوارم که سال خوب و خوشی باشه برا همگیمون. :wub:
از سال 84 با نام کاربری arash_a عضو بودم و فعالیت داشتم، که بخاطر لطفی که مدیران کاردان سایت بخاطر آپ دادن در حق بعضی از کاربران داشتن بن شدیم و قسمت بوده با یه نام کاربری ساده و بدون تجربه سال جدید رو به دوستان تبریک بگم.
( از مدیران هم بخاطر لطفشون نهایت تشکر رو دارم !!!! )
بگذریم، بریم سر اصل موضوع:
قصد خرید یکی از دو مورد زیر رو دارم:
گالکسی نوت یک : Samsung Galaxy Note I N7000
یا
یک تبلت اندرویدی هفت اینچ .
هرکدوم از این دو مورد رو زودتر پیدا بکنم قصد خریدش رو دارم.
فقط به تمیزی و سالم بودن بدنه خیلـــــی حساس هستم، برا همین امیدوارم که موردی رو که مد نظر دارم بتونم پیدا بکنم.
قیمت مد نظرم هم برا هر مورد منصفانه و براساس قیمت روز خواهد بود. البته بخاطر تمیزیش هم یکم بالاتر معامله خواهیم کردم.
منتظر پیشنهادات دوستان عزیز هستم.
اولین تاپیکم در سال جدیده، برا همین سال جدید رو به همگی دوستان تبریک میگم و امیدوارم که سال خوب و خوشی باشه برا همگیمون. :wub:
از سال 84 با نام کاربری arash_a عضو بودم و فعالیت داشتم، که بخاطر لطفی که مدیران کاردان سایت بخاطر آپ دادن در حق بعضی از کاربران داشتن بن شدیم و قسمت بوده با یه نام کاربری ساده و بدون تجربه سال جدید رو به دوستان تبریک بگم.
( از مدیران هم بخاطر لطفشون نهایت تشکر رو دارم !!!! )
بگذریم، بریم سر اصل موضوع:
قصد خرید یکی از دو مورد زیر رو دارم:
گالکسی نوت یک : Samsung Galaxy Note I N7000
یا
یک تبلت اندرویدی هفت اینچ .
هرکدوم از این دو مورد رو زودتر پیدا بکنم قصد خریدش رو دارم.
فقط به تمیزی و سالم بودن بدنه خیلـــــی حساس هستم، برا همین امیدوارم که موردی رو که مد نظر دارم بتونم پیدا بکنم.
قیمت مد نظرم هم برا هر مورد منصفانه و براساس قیمت روز خواهد بود. البته بخاطر تمیزیش هم یکم بالاتر معامله خواهیم کردم.
منتظر پیشنهادات دوستان عزیز هستم.