• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گرافیک تا یک میلیون و سیصد

Amir.Coder

Registered User
لایک‌ها
80
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
بنده دارم گرافیک rx 560 چهارگیگ آکبند به قیمت یک میلیون و سیصد خریداری میکنم
اگه دوستی هست کارت دست دومی بهتر از این کارت رو به همین قیمت یا پایین تر به بنده بفروشه لطفا قیمت پیشنهادیش و کارت مورد نظرش رو معرفی کنه
متاسفانه انقدر قیمت ها رو بالا زدن دوستان که خرید کارت آکبند به صرفه تره انگار :/
با تشکر

Last edited:

shahriar10

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
بنده دارم گرافیک rx 560 چهارگیگ آکبند به قیمت یک میلیون و سیصد خریداری میکنم
اگه دوستی هست کارت دست دومی بهتر از این کارت رو به همین قیمت یا پایین تر به بنده بفروشه لطفا قیمت پیشنهادیش و کارت مورد نظرش رو معرفی کنه
متاسفانه انقدر قیمت ها رو بالا زدن دوستان که خرید کارت آکبند به صرفه تره انگار :/
با تشکر
سلام دوست عزیز این لینک رو نگاه کنید که همیشه 4 گیگ قوی تر از 2 نیست اگر خواستین با تخفیف درخدمتتون هستم gtx 770 2gb

nateghi7

Registered User
لایک‌ها
31
اخه دوست عزیز چرا باید به خاطر 250 تومن کارت آکبند چهار گیگ 560 رو نگیرم و کارکرده 2 گیگ 460 بگیرم...
خودتون رو جای مشتری بذارید
دوست عزیز 250 هزار تومن تقریبا 25% قیمت کارته... شما اگر میخوای هزینه کنی خوب برو نوش رو بخر و استفاده کن. نوشتی پایین تر میخوای منم جنسم 25% زیر قیمت گذاشتم... در ضمن اگر اختلاف قیمت برند ها رو نمیدونین برین همون biostar رو تهیه کنین... قیمت نهایی کارت من 1050 هزار تومان هست و لطفا خصوصی پیام بدین اگر مایل بودین... بیخودی منشن نکنین و انرژی من رو هم نگیرین. خودتون رو جای فروشنده بزارین...

بالا