• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گرافیک Nvidia تا سقف 4 میلیون

بهترین و قدرتمندترین گرافیک موجود Nvidia کدام یک است ؟؟؟

• Nvidia Titan Black

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    2
وضعیت
موضوع بسته شده است.

farhad828

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من شدیدا به یک کارت گرافیک پر قدرت نیاز دارم . اینم بگم که اطلاعات کافی از سخت افزار ندارم . کارت گرافیک Titan Black نظر من رو جلب کرد . اما به گفته دوستان چون رفرنس هستش و روش فن کولر نداره و من هم سیستمم فن کولر نداره بهتره دنبال یه کارت غیر رفرنس بگردم که روش فن داشته باشه مثل EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition یا اگه Titan Black خریدم یه فن کولر هم بگیرم .
شما دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارید به نظرتون اگه Titan Black بگیرم نیاز به فن کولر داره یا نه ؟؟؟
و اگه EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition بگیرم اینم نیاز به فن کولر داره ؟؟؟؟؟؟
به نظر شما از بین گرافیک های انویدیا بهترین انتخاب که قدرت بالایی داشته باشه با محدودیت 4 میلیون تومان کدوم هستش ؟
بیشتر دنبال قدرت هستم ولی بدون نیاز به فن کولر . اگه چنین کارتی هستش و بعد خرید خواستم Over کنم نیاز به فن کولر پیدا میکنه ؟؟؟
لطفا بهترین کارتی که موجوده رو معرفی کنید .

moty

Registered User
لایک‌ها
217
درود
به نظر من یه خورده صبر کن 790 :eek:در راهه

Finjan1989

Registered User
لایک‌ها
276
هیچکدوم !
بورو یه PS4 بگیر .
نه مشکل افت فریم داری ، نه رزولیشن مانیتور مهمه . نه ... !
راحت بازی هارو اجرا میکنی .
چندتا از بازیهاشو دیدم . کیفیتش عالیه .

rezawee

Registered User
لایک‌ها
63
780ti حرف نداره اگه عجله دارین برا خرید همین کارت گرافیک فوق العاده است
یا میتونین دوتا کارت گرافیک ارزونتر بگیرین sli کنین باهم
مثلا دوتا 780

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,715
هیچکدوم !
بورو یه PS4 بگیر .
نه مشکل افت فریم داری ، نه رزولیشن مانیتور مهمه . نه ... !
راحت بازی هارو اجرا میکنی .
چندتا از بازیهاشو دیدم . کیفیتش عالیه .
فکر نکنم ایشون بخواد 4 میلیون بده فقط برای بازی , فکر کنم ایشون میخوان بیت کوین استخراج کنند

majid_m163

Registered User
لایک‌ها
149
سلام اگر خنک کنندگی در کنار کارایی بالا رو میخواید . میتونید از Asus gtx 780 poseidon استفاده کنید . هم فن برای خنک کردن داره و هم مجرای فیتینگ جهت نصب واتر کولر داره و همچنین از سری rog اسوس هست و بسیار با کیفیت . قیمتش هم 2400 هست که دوتاش یه مقداری از بودجه شما میزنه بالاتر .

اگر هم نمیخواید sli کنید بهتره از asus gtx780 ti dcii/oc استفاده کنید که قیمت 2830 هست و نسبت به کاراییش کارت واقعا عالیی هست .

البته نباید از قدرت gtx 690 و gtx titan هم گذشت ولی خب چون شما نیاز به یه کارت با خنک کنندگی خوب دارید به نظرم Gtx 780 poseidon بهترین هست .

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا