سلام دوستان من شدیدا به یک کارت گرافیک پر قدرت نیاز دارم . اینم بگم که اطلاعات کافی از سخت افزار ندارم . کارت گرافیک Titan Black نظر من رو جلب کرد . اما به گفته دوستان چون رفرنس هستش و روش فن کولر نداره و من هم سیستمم فن کولر نداره بهتره دنبال یه کارت غیر رفرنس بگردم که روش فن داشته باشه مثل EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition یا اگه Titan Black خریدم یه فن کولر هم بگیرم .
شما دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارید به نظرتون اگه Titan Black بگیرم نیاز به فن کولر داره یا نه ؟؟؟
و اگه EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition بگیرم اینم نیاز به فن کولر داره ؟؟؟؟؟؟
به نظر شما از بین گرافیک های انویدیا بهترین انتخاب که قدرت بالایی داشته باشه با محدودیت 4 میلیون تومان کدوم هستش ؟
بیشتر دنبال قدرت هستم ولی بدون نیاز به فن کولر . اگه چنین کارتی هستش و بعد خرید خواستم Over کنم نیاز به فن کولر پیدا میکنه ؟؟؟
لطفا بهترین کارتی که موجوده رو معرفی کنید .
شما دوستانی که اطلاعات کافی در این زمینه دارید به نظرتون اگه Titan Black بگیرم نیاز به فن کولر داره یا نه ؟؟؟
و اگه EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified K|NGP|N Edition بگیرم اینم نیاز به فن کولر داره ؟؟؟؟؟؟
به نظر شما از بین گرافیک های انویدیا بهترین انتخاب که قدرت بالایی داشته باشه با محدودیت 4 میلیون تومان کدوم هستش ؟
بیشتر دنبال قدرت هستم ولی بدون نیاز به فن کولر . اگه چنین کارتی هستش و بعد خرید خواستم Over کنم نیاز به فن کولر پیدا میکنه ؟؟؟
لطفا بهترین کارتی که موجوده رو معرفی کنید .