• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی آندروید ، 4 اینچ تا 500 هزار تومن

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
باسلام
همونطور که از موضوع مشخصه دنبال یک گوشی آندروید ، 4 اینچ تا 500 هزار تومن هستم .
مشخصات :
تعمیر نرفته باشه (همچنین تعویض )
ترجیحا از برند سونی اریکسون (مخصوصا x10 ) و htc باشه .
...

تا روز دوشنبه خرید فوری هست .
التماس دعا

Parsajo0o0on

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
ایکسپریا ری دارم با3ماه کارکرد 510

shadow.pro

Registered User
لایک‌ها
194

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
Last edited:

omid4live

Registered User
لایک‌ها
0
مشاهده پیوست 240126مشاهده پیوست 240128DSC00601.jpg.
دادا من یه XPERIA X10 دارم که اونوقتی که تازه اومده بود گرفتمش. خداییش تا الانم تروتمیز نگهش داشتم. فقط راستش پارسال بود فکر کنم تداخل برنامه پیدا کرد. 60تومن دادم تعمیر نرم افزاریش کردن. چون تا قبلش برنامه هارو کیل نمیکردم.
خلاصه خیلی ازش راضیم ولی خیلی وقته دارمش . میخوام یه چیز جدید بگیرم.
مشخصاتش هم ایناست:
--- آندروید 2.3.3 + رم ریدر سوییچی(چون گوشی رو مستقیم خودم گرفتم روش بود وگرنه معمولا برمیدارنش - الانم قیمتش 80تومنه چون فابریکه و اصل) + شارژر اصلی + وضعیت باتری هم فوق العاده سالم
البته بدنه یخرده آسیب دیده و صفحه هم خش داره (صفحش که ضد خشه و با تعویض تلقش حله . من تلقشو عوض نکردم.) دیگه بعد دوسه سال طبیعیه!
قیمت من480.
اگه این گوشیو میخوای لطفا پخ کن برام. اگه قیمت منصفانه ای هم بدی ممنون میشم.

01110362

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
129
دادا من یه XPERIA X10 دارم که اونوقتی که تازه اومده بود گرفتمش. خداییش تا الانم تروتمیز نگهش داشتم. فقط راستش پارسال بود فکر کنم تداخل برنامه پیدا کرد. 60تومن دادم تعمیر نرم افزاریش کردن. چون تا قبلش برنامه هارو کیل نمیکردم.
خلاصه خیلی ازش راضیم ولی خیلی وقته دارمش . میخوام یه چیز جدید بگیرم.
مشخصاتش هم ایناست:
--- آندروید 2.3.3 + رم ریدر سوییچی(چون گوشی رو مستقیم خودم گرفتم روش بود وگرنه معمولا برمیدارنش - الانم قیمتش 80تومنه چون فابریکه و اصل) + شارژر اصلی + وضعیت باتری هم فوق العاده سالم
البته بدنه یخرده آسیب دیده و صفحه هم خش داره (صفحش که ضد خشه و با تعویض تلقش حله . من تلقشو عوض نکردم.) دیگه بعد دوسه سال طبیعیه!
قیمت من480.
اگه این گوشیو میخوای لطفا پخ کن برام. اگه قیمت منصفانه ای هم بدی ممنون میشم.[/QUOTE]
سلام امید خان
خوبی دادا
نوش دارو بعد مرگ سهراب :(

یه دونه مایلستون موتورولا از بچه های همین سایت دیروز خریدم وگرنه 100 % به قیمت خوب از شما میخردم .
بهر حال خوب بفروشیش انشالله .
موید باشید.

با تشکر از دوستان تاپیک قفل .

بالا