• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی اندرویدی ارزان

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
درود به همگی دوستان گرامی ، یک گوشی اندرویدی ارزون میخواستم ، ممنون میشم پیشنهادهاتون رو چه در تاپیک و چه در پخ بهم بگید.

Xperia X8 نمیخوام ، اولویت اول با گوشیهای Galaxy Mini و Galaxy 5 هست.

فقط دوستانی که تهران هستند یا میتونند برای معامله ی حضوری تهران تشریف بیارند پیشنهاد بدند.

تمیزی گوشی چندان مهم نیست ، ولی سلامت فنی گوشی خیلی خیلی خیلی مهمه ، چون برای یکی از دوستام میخوام بخرمش و نمیخوام جلوش شرمنده بشم.

از همگی ممنونم ، پیروز و سربلند باشید.;)

M.iphone

Registered User
لایک‌ها
833
من یدونه optimus one دارم 4 ماه کارکرده تا سال 92 هم گارانتی کامتل داره در حد اک

BIG_SONIC

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
10
سلام دادش خوبید..

اقا میدونم زدید گوشی اندروییدی اما touch 2 دارم به شما حال کردم قیمت مشتی بدم... ;)

پ.خ بدید صحبت کنیم..

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام دادش خوبید..

اقا میدونم زدید گوشی اندروییدی اما touch 2 دارم به شما حال کردم قیمت مشتی بدم... ;)

پ.خ بدید صحبت کنیم..

سلام داداش گلم ، خیلی آقایی ، ممنونم ، ولی به کارم نمیاد. واسه خودم نمیخواد ، برای یکی از دوستام میخوام بگیرم.

بازم ممنون که پیشنهاد دادی;)

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
سلام شهریار خوبی ؟
ببین به نظر من گوشی آندرویدی ارزون میخوای دور و بر سامسونگ نرو ... از زندگی پشیمون میشی ها !!
قبلا هم بهت پیشنهاد داده بودم : ایکسپریا مینی واقعا گوشی قوی هست ... با ابعادش یه جور کنار بیا ، محشره ...

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
سلام شهریار خوبی ؟
ببین به نظر من گوشی آندرویدی ارزون میخوای دور و بر سامسونگ نرو ... از زندگی پشیمون میشی ها !!
قبلا هم بهت پیشنهاد داده بودم : ایکسپریا مینی واقعا گوشی قوی هست ... با ابعادش یه جور کنار بیا ، محشره ...

سلام حسین ، خوبی؟ واسه خودم نمیخوام ، واسه دوستم میخوام ، گفته تا 180 براش گوشی بخرم ، خیلی هم galaxy mini خوشش اومده. زیاد از اسمارت فون سر در نمیاره ، و زیادم برنامه نمیریزه رو گوشیش که گوشی قویی بخواد. نمیدونم چرا از galaxy mini خوشش اومده ، ولی خوب زوم کرده روی این گوشی دیگه!;)

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
ببخشیدا ولی متأسفتم بخاطر این انتخابش !!
امیدوارم که پیدا کنی ..
آپ.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ببخشیدا ولی متأسفتم بخاطر این انتخابش !!
امیدوارم که پیدا کنی ..
آپ.

منم کلاً دلخوشی از گوشیهای اندرویدی سامسونگ ، به جز اندرویدی های خیلی خوب و گرونش ، مثل گلکسی اس ندارم. ولی خوب چه میشه کرد دیگه ، برای من و تو که با گوشی کار میکنیم Galaxy mini گوشیی مسخره ایه ، برای دوستم که گوشی خفنش استار بوده گوشی خوبیه (شدیداً اعتقاد داره که نباید بابت گوشی پول زیاد داد!;))

بالا