• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی با این مدل ها( وارید تاپیک شوید)

mihanstar

Registered User
لایک‌ها
111
سلام دوستان،

میخوام یک گوشی با مشخصات زیر بخرم:

1. دارای سیستم عامل اندروید حداقل 2.2 در رام اصلی و قابلیت نوشتن اس ام اس فارسی داشته باشه

2. همه وسایل کامل + سالم باشه و شکستگی و ضربه خوردگی نداشته باشه (خش جزئی اشکال نداره)

3. صفحه نمایش از 3.2 اینچ بیشتر نباشه و وزن گوشی هم زیاد سنگین نباشه و بدون خش باشه

4. دوربین حداقل 3.2 و اینترنت بی سیم و 3G هم پشتیبانی کنه و باتری خوب نگه داره

با تشکر :heart:

Last edited:

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
سلام.

دوست عزیز touch 3G که خیلی وقته تولید نمیشه ولی touch 2 رو به ندرت میشه پیدا کرد.

پیشنهاد میکنم کلا از خط ویندوز موبایل بیایید بیرون الان حدود 2 ساله که دیگه کلاً هیچ برنامه ای براش بیرون نمیاد و سیستم عامل مرده تلقی میشه. من مدت بسیار زیادی با ویندوز موبایل کار کردم.

بدون شک بهترین گزینه برای شما اندروید هست.

بهتره بفرمایید تا چه مقدار میتونید هزینه کنید تا هم راحت تر جواب بگیرید هم احیاناً راهنمایی بشید :)

mihanstar

Registered User
لایک‌ها
111
سلام.

دوست عزیز touch 3G که خیلی وقته تولید نمیشه ولی touch 2 رو به ندرت میشه پیدا کرد.

پیشنهاد میکنم کلا از خط ویندوز موبایل بیایید بیرون الان حدود 2 ساله که دیگه کلاً هیچ برنامه ای براش بیرون نمیاد و سیستم عامل مرده تلقی میشه. من مدت بسیار زیادی با ویندوز موبایل کار کردم.

بدون شک بهترین گزینه برای شما اندروید هست.

بهتره بفرمایید تا چه مقدار میتونید هزینه کنید تا هم راحت تر جواب بگیرید هم احیاناً راهنمایی بشید :)

البته من هم زیاد برنامه نصب نمیکنم و گوشی ارزون میخوام که نهایت ماشین حساب مهندشی و دیکشنری داشته باشه!

البته نه با جاوا و سیمبیان ، قبلا هم این گوشی ها رو داشتم: N95 8GB , N86 , N79 , x10 mini , Galaxy S

یک گوشی کوچیک و جمع و جور میخوام...

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
البته من هم زیاد برنامه نصب نمیکنم و گوشی ارزون میخوام که نهایت ماشین حساب مهندشی و دیکشنری داشته باشه!

البته نه با جاوا و سیمبیان ، قبلا هم این گوشی ها رو داشتم: N95 8GB , N86 , N79 , x10 mini , Galaxy S

یک گوشی کوچیک و جمع و جور میخوام...

خب پس بهتره یه گوشی ارزون قیمت اندروید بگیرید که حداقل یه ساپورتی داشته باشه :)

mihanstar

Registered User
لایک‌ها
111
چه ساپورتی؟ گوشی ارزون که دیگه ساپورت نمیخواد!

بالا