نکسوس وان هم خوبه گیر اوردی به قدری حال میده عشق میکنی
تایید میشهنکسوس وان هم خوبه گیر اوردی به قدری حال میده عشق میکنی
نکسوس وان هم خوبه گیر اوردی به قدری حال میده عشق میکنی
تایید میشه
نکسوس وان خیلی گوشیه قشنگیه
من حدود یه ماه پیش 380 فروختم.این هم فکر نکنم کمتر از 400 باشه.البته انقدر کم یابه که گیر نمیاد.
از HD2 که به نظر من اصلا قشنگ نیست و صفحه نمایشش هم TFT و بی کیفیته خیلی بهتره !!
یاشار منو نزنی ها ! ولی با جفتتون مخالفم !!
اصلا با نکسوس وان حال نمیکنم :| یعنی اینجور بگم : دیگه نمیخوام برم سمت آندروید !
HD2 رو هم میخواستم بگیرم روش وین فون بریزم .
یه آیفون 2جی تر تمییز با 2-3 تا خط و خش و بدون جعبه پیدا کردم :| یعنی گفته از امریکا آوردن براش 1 سال پیش. طرف ضمانت هم میده ، میگه 250 . به نظرتون ارزش داره ؟ واسه ضمانت چی باید بگیرم ازش ؟ یه نوشته کافیه ؟
نه نمی زنمت فقط مهندس فدات بشم رو hd2 لازم نیست روش ویندوز بریزی خودش ویندوزه خوشت نیاد باید اندروید بریزی افتاد ؟
90 درصد انرژی من تو انجمن فقط برای شفاف سازی میگزره تا 2 هفته باید ملت رو قانع کنم ساعت ها رو کشیدن عقب فقط ....
hd2 که وین فون پورت نشده واسش
شده؟
حسین جان اگه اون آیفون 2جی اوکی نشد در خرید hd2 شک نکن.واقعا عالیه.تنها گوشی ای بود که حدود 6 ماه دستم دووم آورد.
اخه دادا 2جی اونم بدونه جعبه به نظرت ارزش خرید داره؟؟؟بعدم یدونه ios که داری دیگه واسه چی میخوای این رو بخری به نظر من نمیرزه خریدش!بعید میدونم کسی ازت 200 بیشتر وردارتش!تازه اگه خوب ورداره!
2جی رو بخاطر اینکه هم ارزونه هم iOs هست !! نمیخوام دوباره گوشی گرون بگیرم که پس فردا دوباره هوس کنم بفروشمش .داداش اچ دی2 واسه ویندوز بی نظیره و حرف نداره مطمئن باش
بخری ضرر نمیکنی!!!
حالا برای چی 2G میخوای بخری؟؟
دوست عزیز دو تا دیگه مونده شاید به کارت بیاد
http://forum.persiantools.com/t296194.html
hd2 واقا مسخرست یه بازی اسفالت رو نتونست دردت اجرا کنه ولی xperia mini pro تست کردم بدون کوچیک ترین کم اوردنی اجرا کرد . در ضمن با این قیمت hd2 ?
مسئله وزن هم هست من باهاش کار کردم اصلا راضی نبودم
http://forum.persiantools.com/t301350.html
گوشی خاص و تک میخوای این رو بخر اگر پول داشتم حتما ورش میداشتم باهاله به نظرم خیلی!
حسین یه مدت باهات معامله نداشتم داری به بیراهه کشیده میشی
برو یه ایکسپریا مینی آک بخر دیگه .....