leo-6687
Registered User
razr بگیر زندگی کن واسه خودت ، خیلی نازه![]()
من ميگم نهايت ٥٠٠ دارم ، تو ميگي Razr بگير !؟
بقيشو ميدي بهم !؟
razr بگیر زندگی کن واسه خودت ، خیلی نازه![]()
من ميگم نهايت ٥٠٠ دارم ، تو ميگي Razr بگير !؟
بقيشو ميدي بهم !؟
مهرداد دادا یه سوال razr چنده الان ایا?
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
با گارانتی که حدود 1200 ولی بدون گارانتی حدود 1 تومن باید گیر بیاد ، الان سایت چاره گذاشته 1020 تومن ....
به جای اینکه خودتو با گوشیهای متفرقه و ضعیف سرگرم کنی ، هر روزم بیای تاپیک فروش بزنی واسشون یه مدت صبر کن پولت کامل بشه برو یه چیز درست حسابی بگیر ....
دسته 2 چی ایا?
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
2تا دلیل داره :
1- مثلا میخواستم یه چیز همین قیمتی بخرم که زیاد خرج نکنم ، واسه آیپد خرج کردم بسه ، یا مثلا Razr که خریدم یهو وسوسه بشم عوض کنم !
2- اگه خدا بخواد دارم متاهل میشم ، دیگه باید پولامو جای دیگه خرج کنم نه توی PT !!!
واسه همین به فکر یه گوشی زیر 500 هستم .
حسین یه مدت صبر کنه نصف قم رو میخره گوشی چیه منتها این کرمه نمیزاره ....حسین جون هر کی دوست داری داداش به این علی کمک کن گویا طرف قم بوده اره ؟ بابا خیلی پر رو بودو بسته فرستاده میگه گوشی توش بوده شاید دروغ میگی؟
حسین از فردا این بلا سر هممون میاد یاد میگیرن به خدا اینا ...
این موردش یه جوریه که اینطوری از فردا ههون بسته که میرسه دستمون باید فیلم بگیریم یه چیزیه که مربوط به ههمون میشه
فکر کنم 3 تایی پی پی کردیم توتاپیک این بنده خدا هر چند شهر زندگیش خوب نیست مورد داره ولی خودش خیلی پسر گلی هست گناه داره
دستی دستی بدبخت شدیم رفتتا وقتی متأهل نشی وضع همینه ، باید یه نفر کنارت باشه که اجازه نده پولا رو به فنا بدی ....
آدرس کامل خونشون رو دارم.حتی شماره پلاک ماشینی که به اسم خودشم هست رو دارم.ایشالا فردا میرم که ازش شکایت کنم.
امروز رفتم پلیس فتا شکایت کردم.ایشالا دو روز دیگه میرن در خونش(آدرس خونش رو کامل دارم)
اگر مدیران تاپیک شکایت بنده رو تایید کنند ممنون میشم.