• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی بین 300 تا 500

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
من ميگم نهايت ٥٠٠ دارم ، تو ميگي Razr بگير !؟
بقيشو ميدي بهم !؟

به جای اینکه خودتو با گوشیهای متفرقه و ضعیف سرگرم کنی ، هر روزم بیای تاپیک فروش بزنی واسشون یه مدت صبر کن پولت کامل بشه برو یه چیز درست حسابی بگیر ....

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
حسین یه مدت صبر کنه نصف قم رو میخره گوشی چیه منتها این کرمه نمیزاره ....حسین جون هر کی دوست داری داداش به این علی کمک کن گویا طرف قم بوده اره ؟ بابا خیلی پر رو بودو بسته فرستاده میگه گوشی توش بوده شاید دروغ میگی؟

حسین از فردا این بلا سر هممون میاد یاد میگیرن به خدا اینا ...

این موردش یه جوریه که اینطوری از فردا ههون بسته که میرسه دستمون باید فیلم بگیریم یه چیزیه که مربوط به ههمون میشه

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
مهرداد دادا یه سوال razr چنده الان ایا?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

با گارانتی که حدود 1200 ولی بدون گارانتی حدود 1 تومن باید گیر بیاد ، الان سایت چاره گذاشته 1020 تومن ....

yashooora

Registered User
لایک‌ها
594

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
به جای اینکه خودتو با گوشیهای متفرقه و ضعیف سرگرم کنی ، هر روزم بیای تاپیک فروش بزنی واسشون یه مدت صبر کن پولت کامل بشه برو یه چیز درست حسابی بگیر ....

2تا دلیل داره :
1- مثلا میخواستم یه چیز همین قیمتی بخرم که زیاد خرج نکنم ، واسه آیپد خرج کردم بسه ، یا مثلا Razr که خریدم یهو وسوسه بشم عوض کنم !
2- اگه خدا بخواد دارم متاهل میشم ، دیگه باید پولامو جای دیگه خرج کنم نه توی PT !!!

واسه همین به فکر یه گوشی زیر 500 هستم .

M 3 H R D A D

همکار بازنشسته
لایک‌ها
401
دسته 2 چی ایا?

Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2

پیدا کردی سلام مارو هم برسون ....

2تا دلیل داره :
1- مثلا میخواستم یه چیز همین قیمتی بخرم که زیاد خرج نکنم ، واسه آیپد خرج کردم بسه ، یا مثلا Razr که خریدم یهو وسوسه بشم عوض کنم !
2- اگه خدا بخواد دارم متاهل میشم ، دیگه باید پولامو جای دیگه خرج کنم نه توی PT !!!

واسه همین به فکر یه گوشی زیر 500 هستم .

تا وقتی متأهل نشی وضع همینه ، باید یه نفر کنارت باشه که اجازه نده پولا رو به فنا بدی ....

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فکر کنم 3 تایی پی پی کردیم توتاپیک این بنده خدا هر چند شهر زندگیش خوب نیست مورد داره ولی خودش خیلی پسر گلی هست گناه داره

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
حسین یه مدت صبر کنه نصف قم رو میخره گوشی چیه منتها این کرمه نمیزاره ....حسین جون هر کی دوست داری داداش به این علی کمک کن گویا طرف قم بوده اره ؟ بابا خیلی پر رو بودو بسته فرستاده میگه گوشی توش بوده شاید دروغ میگی؟

حسین از فردا این بلا سر هممون میاد یاد میگیرن به خدا اینا ...

این موردش یه جوریه که اینطوری از فردا ههون بسته که میرسه دستمون باید فیلم بگیریم یه چیزیه که مربوط به ههمون میشه

یارو جواب گوشیمو نمیده وگرنه هرچی از دهنم در میومد بهش میگفتم .
علی آدرس بده رفتم در خونشون شورتشو پرچم میکنم !! ( البته بگم خودم به این حرفا نمیخورم !!! آدم میبرم :دی )

فکر کنم 3 تایی پی پی کردیم توتاپیک این بنده خدا هر چند شهر زندگیش خوب نیست مورد داره ولی خودش خیلی پسر گلی هست گناه داره

i love u یاشار :دی
حالا هی این شهرمون رو بکوب تو سرمون :(

mego

Registered User
لایک‌ها
255
آدرس کامل خونشون رو دارم.حتی شماره پلاک ماشینی که به اسم خودشم هست رو دارم.ایشالا فردا میرم که ازش شکایت کنم.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
آدرس کامل خونشون رو دارم.حتی شماره پلاک ماشینی که به اسم خودشم هست رو دارم.ایشالا فردا میرم که ازش شکایت کنم.

نگران نباش گیر میوفته ، یه کمی دویدن داره ولی هم به پولت میرسی هم دهن اون یارو رو می**یی !

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
اوه اوه تازه دیدم
علی باز که دردسر شد برات
کاش میزاشتی اون موضوع حل میشد بعد دوباره خرید میکردی:(
فقط یه خوبی داره اونم اینه که شماره ثابته گیر میفته عوضی
چون پوله کمی نیست فکر میکنم لازم باشه بری تهران برا شکایت

sogio

Registered User
لایک‌ها
5
آخ آخ پست فطرتا ، اتفاقا همین 3 ماه پیش بو که خارج از پی تی 800 تومن خرید کردم ، طرف هی یه هفته واسه ارسالش امروز فردا میکرد ، بعد یه هفته هم دیگه جواب نداد ، منم فقط یه شماره موبایل و یه شماره کارت داشتم ازش (که ملوم شد کارتم مال خودش نبوده) به خدا تو 4 روز خودمو از کارو زندگی انداختم ولی گیرش اوردم ، بی شرف مال قره ضیادین بود (طرفای آذربایجان) 20 سالشم بیشتر نبود ،اونجورم که من آمار گرفتم پول 30-40 نفرو همین جوری هاپولی کرده بود ، آقا دیگه خلاصه دیگه پدر مادرش با کلی التماس از شکایت کردن منصرفم کردنو ، پولمو دادن ، ولی دیگه تو این جور مامله ها خیلی وسواسی رفتار می کنم چون واقعا بد دهنم سرویس شد ، مال این داداشمونم اگه زود پشته کارشو بگیره 100% گیرش میاره...

mego

Registered User
لایک‌ها
255
امروز رفتم پلیس فتا شکایت کردم.ایشالا دو روز دیگه با مامور میرن در خونش(آدرس خونش رو کامل دارم)فکر کرده کسی باهاش شوخی داره

اگر مدیران تاپیک شکایت بنده رو تایید کنند ممنون میشم.

sajad96

Registered User
لایک‌ها
42
امروز رفتم پلیس فتا شکایت کردم.ایشالا دو روز دیگه میرن در خونش(آدرس خونش رو کامل دارم)

اگر مدیران تاپیک شکایت بنده رو تایید کنند ممنون میشم.

منم تا بعد ظهر مشخصات کامل مربوط به سیمکارتشو میدم دادا علی.

leo-6687

Registered User
لایک‌ها
177
دَم همتون گرم که کمک میکنید به علی جان .
من تو جایی آشنا ندارم ! وگرنه از هیچ کمکی دریغ نمیکردم ...

بالا