• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی سامسونگ C3752

gigi64

Registered User
لایک‌ها
12
سلام
دوستان من خریدار گوشی سامسونگ C3752 تمیز با قیمت مناسب هستم

فایل های ضمیمه

• c3750.jpg
    c3750.jpg
    73 KB · نمایش ها: 41

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
سلام دوست عزیز
واقعیتش من هم دنبال گوشی دو سیم کارته هستم و این مدل رو بعد از بررسیهای زیاد پسندیدم.
البته قیمتش حدود 160 تومنه. من تو مغازه هم از نزدیک دیدم ظاهر قشنگی داره.
ولی هنوز مطمئن نیستم که واقعا توی عملکرد دو سیم کارته چجوریه.
تو سایتها هم ندیدم بنویسند که دو سیم کارت همزمانه.
حالا اگه شما اطلاعات بیشتری در مورد این گوشی دارید ممنون میشم ما رو هم در جریان بگذارید.
اگه نه شما این پست رو به حساب آپ بذار.

gigi64

Registered User
لایک‌ها
12
سلام سلام
راستش من امروز دست دوستم دیدم، گرفتم دستم خیلی خوش دست بود راحت بازو بسته میشد و کلیدهای راحتی داشت...
ازشم چند بار پرسیدم دو سیم کارت فعال هست همزمان... گفت آره منم به آنتنش نگاه کردم دوتا آنتن داشت که هرجفتش پر بود
تو سایت gooshishop.com با گارانتی اصلی زده 147/000 !
خودش قبل از گرونی ها خریده بود 80 نومن !

:wub:

amdj

Registered User
لایک‌ها
39
سلام سلام
راستش من امروز دست دوستم دیدم، گرفتم دستم خیلی خوش دست بود راحت بازو بسته میشد و کلیدهای راحتی داشت...
ازشم چند بار پرسیدم دو سیم کارت فعال هست همزمان... گفت آره منم به آنتنش نگاه کردم دوتا آنتن داشت که هرجفتش پر بود
تو سایت gooshishop.com با گارانتی اصلی زده 147/000 !
خودش قبل از گرونی ها خریده بود 80 نومن !

:wub:
دوست عزیز اگه دقت کنید میبینید که سایت گوشی شاپ متاسفانه این گوشی رو موجود نداره. یعنی قیمتش قدیمیه.
سامسونگ C3752 [جزئیات]
ولی تو سایت زیر قیمت فروشگاههای مختلف و حتی 3 مورد فروش دست دوم رو میتونید ببینید:
http://www.mobile.ir/phones/shops-36528-samsung-c3752.aspx
البته این مبحث دو سیم کارت فعال هم خودش داستانی داره.
بعضی گوشیهای دوسیم کارته عملا تک سیم کارته هستند یعنی فقط یه جای سیم کارت دوم داره که شما هر موقع خواستید میتونید سوئیچ کنین.
بیشتر گوشیهای دوسیم کارته دیگه هر دو سیم کارت فعالند به شرطی که هر دو در حال تماس نباشند. یعنی اگه با یه خط صحبت کنید دومی از دسترس خارج میشه.
گروه آخر که از همه بهتره هر دو سیم کارت فعالند و وقتی با یه خط صحبت کنید و خط دوم تماس دریافتی داشته باشه به صورت پشت خطی به شما اطلاع میده.
حالا من نمی دونم این گوشی از کدوم گروهه. اگر امکانش براتون هست با گوشی دوستتون این مورد رو تست کنید و جوابش رو اینجا اعلام کنید.
با تشکر

gigi64

Registered User
لایک‌ها
12
آقا ما این دوستمون رو پیدا نکردیم !
اما اطلاعات خوبی در مورد این گوشی گرفتم
توجه شما دوستان رو به نظرهای چندتا از کاربرای این گوشی جلب میکنم :

1-
ساده و مناسب

اين گوشي هر چند به پاي گوشي هاي جديد نميرسه ولي باز هم گوشي خوبيه.
مي توان از کيفيت نسبتا خوب صفحه نمايش صحبت کرد و از بلنگوي خوبي که دارد و استفاده از دو سيم کارت که متاسفانه همزمان فعال نيست و مجبوريد از دکمه ي تعويض سيم کارت استفاده کنيد و از دوربين آن هم مي توان تعريف هايي کرد.
در کل گوشي پر دنگ و فنگي نيست و وزن کمي دارد و به سادگي قابل حمل ست و قيمت مناسبي نيز دارد.

2-
مناسب براي کار

چند وقت بود دنبال گوشي مناسبي براي کار بودم کار من طوريه که سرعت عمل در کار برام مهمه اين گوشي رو که خريدم کاملا" راضي هستم کار با منوش راحته قفل جداگانه براي قسمتهاي مختلف داره توي وارد کردن اسامي دفترچه تلفن از نظر کاراکتر کم نمياره که خيلي از جاواهاي ديگه کم ميارن با وارد کردن قسمتي از ارقام شماره تلفن ليست شماره تلفنهاي احتمالي رو از دفترچه تلفن نشون ميده صدايي که موقع مکالمه ميشنويد بلندي و شفافيت خيلي خوبي داره بلندي صداي زنگ ساعت و زنگ تلفن جداگانه قابل تنظيمه ابعاد مناسبي داره جسجو توي دفتر تلفن رو هم از نام و هم از نام خانوادگي انجام ميده امکان ايجاد زنگ تلفن مجازي براي خلاص شدن از دست افراد سمج رو داره خيلي از اين امکانات رو گوشي هاي ديگه دارن ولي اين گوشي همه رو يکجا داره از نظر دوربين3.2مگاپکسلي و فاقد فوکوس هست که اگه دنبال عکاسي هستيد مناسب نيست فقط براي مواقع ضروري کار راه اندازه کلا" اگه بيشتر فقط به عنوان گوشي و ابزار کار نياز داريد و امکانات جانبي زياد براتون مهم نيست اين گوشي يکي از بهترين گوشي هاي در دسترسه با تجربه من هم اصلا"هنگ کردن تو کارش نيست .

3-
گوشي مشکل دار

من اين گوشي رو 20 روزه خريدم . از روزي که اين گوشي رو گرفتم مشکل داشت !
1-اولش که تو حالت استندباي نور صفحه خاموش نميشد ! که الان ظاهراً برطرف شده .
2-وقتي تماس رو منشي ميره گوشي ري استارت ميشه !
3-الان هم که گوشي کلاً قات زده ! تا ميخوام تماس رو جواب بدم ميره رو منشي و گوشي ري استارت ميشه ! در حاليکه من منشي رو غيرفعال کردم .
4- و امروز کلاً هنگ کرده و دکمه هاش کار نميکنه و مرتب بايد باطريشو دربيارم تا بتونم خاموشش کنم .
در مورد کيفيت پايين دوربين با دوستمون موافقم ولي در مورد دفترچه تلفن نه . چون زماني که اسم مخاطب رو فارسي ميزني حداکثر 11 کاراکتره و لاتين 14 کاراکتر . قفل گوشي هم بزرگترين مزيتشه .

اما من با ز این گوشی رو میخوام !

:D:blush:

Last edited:

MNDE

Registered User
لایک‌ها
325
با اجازه صاحب تاپیک
منم دو تا میخوام البته اک میخوام

بالا