آقا ما این دوستمون رو پیدا نکردیم !
اما اطلاعات خوبی در مورد این گوشی گرفتم
توجه شما دوستان رو به نظرهای چندتا از کاربرای این گوشی جلب میکنم :
1-
ساده و مناسب
اين گوشي هر چند به پاي گوشي هاي جديد نميرسه ولي باز هم گوشي خوبيه.
مي توان از کيفيت نسبتا خوب صفحه نمايش صحبت کرد و از بلنگوي خوبي که دارد و استفاده از دو سيم کارت که متاسفانه همزمان فعال نيست و مجبوريد از دکمه ي تعويض سيم کارت استفاده کنيد و از دوربين آن هم مي توان تعريف هايي کرد.
در کل گوشي پر دنگ و فنگي نيست و وزن کمي دارد و به سادگي قابل حمل ست و قيمت مناسبي نيز دارد.
2-
مناسب براي کار
چند وقت بود دنبال گوشي مناسبي براي کار بودم کار من طوريه که سرعت عمل در کار برام مهمه اين گوشي رو که خريدم کاملا" راضي هستم کار با منوش راحته قفل جداگانه براي قسمتهاي مختلف داره توي وارد کردن اسامي دفترچه تلفن از نظر کاراکتر کم نمياره که خيلي از جاواهاي ديگه کم ميارن با وارد کردن قسمتي از ارقام شماره تلفن ليست شماره تلفنهاي احتمالي رو از دفترچه تلفن نشون ميده صدايي که موقع مکالمه ميشنويد بلندي و شفافيت خيلي خوبي داره بلندي صداي زنگ ساعت و زنگ تلفن جداگانه قابل تنظيمه ابعاد مناسبي داره جسجو توي دفتر تلفن رو هم از نام و هم از نام خانوادگي انجام ميده امکان ايجاد زنگ تلفن مجازي براي خلاص شدن از دست افراد سمج رو داره خيلي از اين امکانات رو گوشي هاي ديگه دارن ولي اين گوشي همه رو يکجا داره از نظر دوربين3.2مگاپکسلي و فاقد فوکوس هست که اگه دنبال عکاسي هستيد مناسب نيست فقط براي مواقع ضروري کار راه اندازه کلا" اگه بيشتر فقط به عنوان گوشي و ابزار کار نياز داريد و امکانات جانبي زياد براتون مهم نيست اين گوشي يکي از بهترين گوشي هاي در دسترسه با تجربه من هم اصلا"هنگ کردن تو کارش نيست .
3-
گوشي مشکل دار
من اين گوشي رو 20 روزه خريدم . از روزي که اين گوشي رو گرفتم مشکل داشت !
1-اولش که تو حالت استندباي نور صفحه خاموش نميشد ! که الان ظاهراً برطرف شده .
2-وقتي تماس رو منشي ميره گوشي ري استارت ميشه !
3-الان هم که گوشي کلاً قات زده ! تا ميخوام تماس رو جواب بدم ميره رو منشي و گوشي ري استارت ميشه ! در حاليکه من منشي رو غيرفعال کردم .
4- و امروز کلاً هنگ کرده و دکمه هاش کار نميکنه و مرتب بايد باطريشو دربيارم تا بتونم خاموشش کنم .
در مورد کيفيت پايين دوربين با دوستمون موافقم ولي در مورد دفترچه تلفن نه . چون زماني که اسم مخاطب رو فارسي ميزني حداکثر 11 کاراکتره و لاتين 14 کاراکتر . قفل گوشي هم بزرگترين مزيتشه .
اما من با ز این گوشی رو میخوام !

:blush: