• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی سونی اریکسون Aspen و یا سامسونگ B7350

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
با سلام

خریدار گوشی Sony Ericcson Aspen و یا Samsung OmniaPro B7350 هستم. گوشی نو و کارکرده تمیز فرقی نداره اما نباید تعمیر گاه رفته باشه.

با Nokia Asha 200 و یا Samsung OmniaPro B7330 هم در صورت تمایل فروشنده، تعویض هم دارم. هر دو گوشی سالم سالم و در حد آک و بدون هیچ مشکلی هستند.

الویت با سونی اریکسون Aspen هست.

عجله ای ندارم و هرگونه spamming آزاد است.

عید همگی مبارک

آپ پ پ پ پ پ پ !

Last edited:

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
سلام - عيدتون مبارك - من آسپن داشتم - گوشي فوق العاده اي هست - ميخاستم دوباره بخرم كه گوشي ديگه شبيه همين خريدم - تو سايت موبايل دات آي آر يكي دوتا هست - يكيش مازندرانه كه زده 310 من باهاش كلي چونه زدم تا 250 هم راه اومد ولي خوب گوشي ديگه خريدم - گوشيش آكبنده - البته ماله بنده نيست - اينم لينكش داداش گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | Sony Ericsson Aspen | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
سلام - عيدتون مبارك - من آسپن داشتم - گوشي فوق العاده اي هست - ميخاستم دوباره بخرم كه گوشي ديگه شبيه همين خريدم - تو سايت موبايل دات آي آر يكي دوتا هست - يكيش مازندرانه كه زده 310 من باهاش كلي چونه زدم تا 250 هم راه اومد ولي خوب گوشي ديگه خريدم - گوشيش آكبنده - البته ماله بنده نيست - اينم لينكش داداش گوشی های فروشی کاربران - خرید گوشی موبایل | Sony Ericsson Aspen | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

یک دنیا ممنون دوست عزیز

اما خوب دوست دارم از همینجا خرید کنم اگه امکانش باشه

بازم ممنون از لطفت

balabala

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,745
یه اسپن دارم خیلی تمیز درحد آک! یعنی واقعا خط و خشی روش نمی بینی! گوشی قبلیم بوده.
چقدر حاضری خرج کنی، ببینم اگر قیمت مناسب برداری میفروشم اگرم نه که هیچ

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
یه اسپن دارم خیلی تمیز درحد آک! یعنی واقعا خط و خشی روش نمی بینی! گوشی قبلیم بوده.
چقدر حاضری خرج کنی، ببینم اگر قیمت مناسب برداری میفروشم اگرم نه که هیچ

ماکزیمم صد و هشتاد

خواستی در خدمتیم

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
یک دنیا ممنون دوست عزیز اما خوب دوست دارم از همینجا خرید کنم اگه امکانش باشه بازم ممنون از لطفت
فداي شما آره اينجا خيلي بهتر ميشه اعتماد كرد راستش يه بار تو اون سايت سرم كلاه گذاشتن خودم تو اون سايت ديگه گوشي نميخرم ولي ميفروشم خلاصه ايشالا گوشي مد نظرتون رو پيدا كنيد راستي نرم افزار ويندوز موبايل فول آرشيو هم دارم همشهري(خاستي در خدمتم)

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
فداي شما آره اينجا خيلي بهتر ميشه اعتماد كرد راستش يه بار تو اون سايت سرم كلاه گذاشتن خودم تو اون سايت ديگه گوشي نميخرم ولي ميفروشم خلاصه ايشالا گوشي مد نظرتون رو پيدا كنيد راستي نرم افزار ويندوز موبايل فول آرشيو هم دارم همشهري(خاستي در خدمتم)

خیلی آقایی

چشم مزاحم میشم

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
:D ایشالا پیدا میشه.

شما مد نظرت چقدره؟

الآن آکش ۲۵۰ هست. نکنه شما ۳۰۰ مد نظرته واسه دست دوم؟

البته خوب شد یک لینک نذاشتی و بگی قبلناااااا انقدر دلار بوده که وقتی ضربدر انقدر تومن به ازای دلار بشه با پول گمرک میشه ۵۰۰ تومن!

:) :) :)

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
درود
این گوشی رو دارم تمیز با کارتون و هندفری و مموری 2 گیگ باطریشم عالی شارژ نگه میداره خواستید در خدمتیم
سامسونگ S5330 Wave 533
Samsung S5330 Wave 533 - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ اس 5330 ویو 2 پرو | mobile.ir - مرجع موبایل ایران

ممنون دوست عزیز ولی به کارم نمیاد

برو بالا............

Last edited:

mnmail250

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
13
Up.....

آپ...........

Last edited:

mnmail250

کاربر تازه وارد