• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار گوشی و تبلت به صورت عمده و امانی جهت پخش در شهرستان

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
با سلام خدمت دوستان

اینجا اگر کسی هست که به صورت عمده و امانی طبق سفارش من کار کنه احتیاج به کسی دارم که انواع گوشی و تبلت ( چینی ، سامسونگ ، اپل خلاصه همه جوره) رو برام به شهرستان بفرسته . نحوه پرداخت هم بسته به نوع سفارش ،تعداد خیلی بالا رو با تیپاکس بفرسته چک و یا حتی نقدی و حواله میشه به حسابش یا با همون تیپاکس داده میشه .
همچنین ایمیلی می دم که قیمت روزانه برام میل بشه .

فقط برای این کار حتما باید قیمتها از سایتهاییی مث آل دیجیتال و عمده و رویال و ... پایین تر باشه تا حداقل به قیمت اونا بشه به فروش رسوند.

لطفا عمده فروشها پخ بدن تا تلفن همراهم جهت مذاکره رو ارسال کنم .

smart.pro

Registered User
لایک‌ها
652
دادا منظورت اگه از اماني پرداخت اقساطي هست ، فعلاً هيچكس با اين شرايط باهات كار نميكنه ، واسه اينكه اوضاع بازار موبايل مثل قديم نيست خيلي خرابه ، قيمتها همش چپ و راست ميشه . . .
البته اگه شناخته شدي باشي تو علائدين بعضي از بچه ها ده تا يك ماه باهات كار ميكنند ، منتها حتي اگه دقت كرده باشي مغازه هايي كه موبايل اقساطي هم ميفروختند به مصرف كننده الان خيلي كم شدند.
اگه قصدت خريد نقدي هست ، بهترين قيمتها رو ميتوني از علائدين در بياري سعي كن با بچه هاي اونجا كار كني
موفق باشي

and 1

Registered User
لایک‌ها
31
دادا منظورت اگه از اماني پرداخت اقساطي هست ، فعلاً هيچكس با اين شرايط باهات كار نميكنه ، واسه اينكه اوضاع بازار موبايل مثل قديم نيست خيلي خرابه ، قيمتها همش چپ و راست ميشه . . .
البته اگه شناخته شدي باشي تو علائدين بعضي از بچه ها ده تا يك ماه باهات كار ميكنند ، منتها حتي اگه دقت كرده باشي مغازه هايي كه موبايل اقساطي هم ميفروختند به مصرف كننده الان خيلي كم شدند.
اگه قصدت خريد نقدي هست ، بهترين قيمتها رو ميتوني از علائدين در بياري سعي كن با بچه هاي اونجا كار كني
موفق باشي

ضمن عرض سلام مجدد ممنون از راهنماییت و منظورم از امانی تعویض بود
خوب به هر حال شهرستانه و مثلا" طلبه گوشیه اپل زیاد نیست من نقدا" حساب می کنم اما طوری باشه که فروش نرفت پس بفرستم و چیز دیگری تهیه کنم

itjavani

Registered User
لایک‌ها
131
گوشی و تبلت میتونم بهت بدم ولی ضمانت چی میزاری؟
میزان گردش مالیت چقدره؟

مطمئنا جنس امانی به نرخ نقد بهت داده نمیشه :)

alisdf

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام خریده عمده می خوای لیست بده به ایمیلم واست قیمت بدم [email protected]

smsbaz

Registered User
لایک‌ها
20
سلام
میتونم بهت گوشی و تبلت بدم
زیر قیمت بازار تهران
فقط نقدی کار میکنم
09143541978
صمدی
تماس بگیر

last tango

Registered User
لایک‌ها
101
دوستان عزيز من تهران هستم و دنبال تامين كننده گوشى و تبلت زير قيمت كه بشه زود فروخت اوايل ممكنه سفارشا تعداد كم باشه و تك تك اما خيلى زود زياد ميشه اگه كسي با اين شرايط هست پ خ بديد لطفا

بالا