montazeryy
Registered User
سلام دوستان خریدار این گوشی هستم!
در حد باشه
حالا یک خش ریز هم داشت مورد نی!
قیمت منصفانه ها
نه 10 تومن زیر قیمت نو!
در حد باشه
حالا یک خش ریز هم داشت مورد نی!
قیمت منصفانه ها
نه 10 تومن زیر قیمت نو!
اره فعلا ولی منتظر میمونم بالاخره یکی ماسب میده!دادا متاسفانه هر کس دست2ومش رو میخاد بفروشه نهایت 10تومن زیر آک قیمت میده
ایشالا!اره فعلا ولی منتظر میمونم بالاخره یکی ماسب میده!
واقعا که :|منم میخوام اما به هر کی میگم ۵۲۰ اک رو ۵۰۰ میگه
داداش نوش 485 میده یکی از دوستان بعد مثلا دست دو چند خوبه؟شما بشين تو همين تاپيك تا كسي ٤٢٠ بهتون بده
موبايل فروشي ٦٥٠ قشنگ ميخره
قسط جسارت ندارما داداش
ما كه خريديم و واسه اين كه اندرويد باز نبوديم همون ٥٢٠ داديم زن داداشمون
اما فكر نكنم حالا حالا كسي اين گوشي رو با اين قيمت ها بده بهتون![]()
والا من دست يكي از بچه ها كه از پي تي نخريده بود ديدم همين گوشي روداداش نوش 485 میده یکی از دوستان بعد مثلا دست دو چند خوبه؟
500 بخرم منصفانست؟
داداش نوش 485 میده یکی از دوستان بعد مثلا دست دو چند خوبه؟
500 بخرم منصفانست؟
http://forum.persiantools.com/members/farshad-7.191409/ممکن لطفا ادرس این دوست را بدید؟
ممنون ولی دست دوم میخوام!htc vigroتحویل درب منزل در تهران 500هزار تومان در شهرستان 495 هزار تومان واریز وجه و تحویل 24 تا 48 ساعته دوستان پ خ ارسال کنن
بفرما اینم از 20ت زیر آک ک گفتم :دیمن یه دونه دارم . فقط و فقط بازش کردم خواستید 480 میدم . نو نو نو
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
نوید جان شما سالاری ولی به خاطر 5 تومن؟من یه دونه دارم . فقط و فقط بازش کردم خواستید 480 میدم . نو نو نو
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
دوستانن دیگه شما به دل نگیر. جان مغازه 550!!آک شو ما داریم 500تا 510 میدیمعزیزم کلا 3 هفته نیست گوشی اومده دنبال کار کردشی ؟ خوب وقتی مغازه دار به راحتی 550 میخره چه کاریه ؟؟!! اولا به نظرم اشتباهه که این گوشیو فروخت دوما اشتباهه تو پرشین تولز این کارو کرد . . .